Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان ممکنه که ربطی به این تاپیک نداشته باشه . اما بخاطره MASTER CHIEF هم که شده برین بهش رای بدین (توی GAME SPOT) داره از BUB & Bob شکست میخوره . اخه من نمیدونم اینا با چه فکری و منطقی به این BUB & Bob رای میدن:(

شما وقتی یه اسلحه بزرگ بگیری دستت سوم شخص میشه
نه این رو میدونستم ولی اصلا حواسم نبود که اسلحه ه بزرگ هست!:biggrin1:

تو Halo 3 هم این طوره بود:biggrin1: خوشم میاد Halo ـه بازه طرف:biggrin1:
کی halo بازه!؟

عرض کنم به حضورتون که:biggrin1: :
خوبه!من زياد بازی نکردم تا اونجايی رفتم که ميرسی به dutch (اينه فک کنم اسمش:biggrin1:)
خوبيش اينه که اسلحه های جديدی داره ,يخورده پرششون کوتات تر شده(البته برای اينه که اسپارتان نيستن:biggrin1:)
اها! از اين به بعد تو بازی جون دارين يعنی اگه زياد تير بخورين stamina شما کم ميشه و بايد کاور بگيرين اگه کاور نگيرين جون شما کم ميشه که در اون صورت اگر ادامه پيدا کنه ميميرين تو بازی Health Pack هم هست!:biggrin1:
يکسری دشمنهای اضافه هم داره که نميدونم چرا نميميرن!:biggrin1:
در کل يک تجربه نسبتاً جديديه نسبتاً جديديه نسبت به Halo های قبلی:biggrin1:

ای بابا جوون بن شدی رفت که :biggrin1:

حالا اگه مردی وصل شو به لایو ! :biggrin1: چجوریاس ؟! خیلی خفنه نه ؟!
جوون من دوتا کنسول دارم گزاشتم تو اونی که بن شده!:biggrin1:

سلام دوستان ممکنه که ربطی به این تاپیک نداشته باشه . اما بخاطره MASTER CHIEF هم که شده برین بهش رای بدین (توی GAME SPOT) داره از BUB & Bob شکست میخوره . اخه من نمیدونم اینا با چه فکری و منطقی به این BUB & Bob رای میدن:(

اگه میتونی برو تو لایو یا فاروم های هیلو مطرح کن ! خیلی حیفه بازیی با این همه طرفدار و ... اینجوری و از دو تا مارمولک زشت حذف شه ! :((

این نسخه اصلیی که میاد تو ایران که میدن هر دو تا دیسکش هست دیگه ؟! نیاین بپیچونن سرمون کلا بره ! :biggrin1:

يا الله مدينه!. اين رو داشته باشيد:

ODST throughout his career and it is very, very, very well done.

اینها به نظر من تریلر بازی نیست . تریلر نمیتونه اینجوری باشه .
اینا به نظر من تیکه هایی از فیلمشه ببینید من این حرف را کی گفتم .
با اینکه هی میگن فیلم کنسل شده ولی به نظر من مثل سگ دروغ میگن :biggrin1: اینا تو یه جایی دارن میسازنش . دقیقا این تریلر اگه گذاشتی فیلم نباشه پس چیه ؟
برای ساختن یه تریلر بازی نمیان یه تیکه فیلم واقعی درست کنن . از زمان halo3 برای تبلیغ بازی دقیقا دارن تیکه تیکه از قطعات تریلر فیلم مانند نشون میدن که منو بیشتر برای ساخته شدن این فیلم امیدوار میکنه که به نظره منم همین تریلر ها تیکه هایی از فیلمش هستند که برش میدن .
ولی اگه واقعا فیلمش چنین جوی داشته باشه فوق العادست .

آخرین ویرایش:
با اینکه هی میگن فیلم کنسل شده ولی به نظر من مثل سگ دروغ میگن :biggrin1: اینا تو یه جایی دارن میسازنش . دقیقا این تریلر اگه گذاشتی فیلم نباشه پس چیه ؟
برای ساختن یه تریلر بازی نمیان یه تیکه فیلم واقعی درست کنن . از زمان halo3 برای تبلیغ بازی دقیقا دارن تیکه تیکه از قطعات تریلر فیلم مانند نشون میدن که منو بیشتر برای ساخته شدن این فیلم امیدوار میکنه که به نظره منم همین تریلر ها تیکه هایی از فیلمش هستند که برش میدن .
فرخ از شدت ذوق توهم زدی.:biggrin1:
این یه تریلر تبلیغاتیه واسه ODST. شاید تو TV شون هم پخش شه.:-"

فرخ از شدت ذوق توهم زدی.:biggrin1:
این یه تریلر تبلیغاتیه واسه ODST. شاید تو TV شون هم پخش شه.:-"

مثل اینکه متوجه حرفم نشدی . منم نگفتم ماله odst نیست .
فقط گفتم ممکنه تیکه هایی از فیلمش باشه که دارن مارکش میکنن به بازهاش که تبلیغات بشه .

موافقم باهات !

خیلی جالبه که یهو تصمیم گرفتن بجای دادن یه پک ساده یه بازی مستقل تحت عنوان ODST درست کنن ! اونم توی یک سال ! چیزی که من از مایکرو دستگیرم شده اینه که برگهای برندش رو تا وقتش نشه رو نمیکنه ! این فیلم هم میتونه یک برگ برنده باشه که هنوز وقت رو شدنش نرسیده !! :biggrin1:

من از این توهم ها زیاد میزنم ! شما دوستان به حبث خودتون بپردازید !! :laughing: من رو جدی نگیرید ! :-"

دوستان لطفا خودتون رو کنترل کنید. از این تیزر ها و خفن ترش هم برای Halo 3 ساخته بودن و پخش هم شد. حالا چون اومدن یه تیزر خیلی کم خرج(کاملا معلومه که یه کار سطحیه و اصلا قابل مقایسه با فیلم های حال حاضر نیست) ساختن دلیل میشه که فیلم در حال ساخت باشه یا هر چیزه دیگه ای؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or