5 شخصیت که اولی از دست چپ، شخصیت قابل بازی ستعكس اين بازي در Stage E3 مايكروسافت.
![]()
ODST نام يه سري سربازهاي تقريبا مخفيكاري در دنياي Halo هستش كه ما در نقش اونا بازي ميكنيم. به اين دليل هم اسمش Halo 3 است كه جريان بازي در همون بازه زماني Halo 3 اتفاق ميفته اما جاي ديگه.ببخشید اینقدر خنگم :blushing:چون نمیدونم odst چی هست چون تازه 360 خریدم یعنی یه halo دیگه معرفی میشه ؟پس چرا اسمش halo 3 هست آیا با قبلی فرقی داره اگه میشه بگیدد چیه جریانش چون من نمیدونم![]()
ماسکه های ODST هاست خب اون چیزی که شما دوست داری Spartan ها بودن. ابر سربازها ولی این بیچاره ها ادم معمولی هستن.چرا ماسک هاشون اینقدر زشت شده ؟ میگن تو بازی باید بیشتر با برنامه ریزی حمله کنید . :confused:
ماسكاشون زشت نشده، از اول هم همينطوري بود.:biggrin1:چرا ماسک هاشون اینقدر زشت شده ؟ میگن تو بازی باید بیشتر با برنامه ریزی حمله کنید . :confused:
:biggrin1:دوست عزیز دستت درد نکنه که توضیح دادی فقط من نفهمیدم که چرا اسمش 3 haloهست مگه 4 نباید باشه چون قدیم halo 3 اومده بود دیگه راستی چرا اینقدر گیم پلیش کم هست؟
به نظرتون killzone killer میشه؟؟
راستی آخرین سوال این بازی هم آفلاین داره هم آنلاین
دوست عزیز دستت درد نکنه که توضیح دادی فقط من نفهمیدم که چرا اسمش 3 haloهست مگه 4 نباید باشه چون قدیم halo 3 اومده بود دیگه راستی چرا اینقدر گیم پلیش کم هست؟
به نظرتون killzone killer میشه؟؟
راستی آخرین سوال این بازی هم آفلاین داره هم آنلاین
ویرایش شد.:biggrin1: جواب دوشنبه ساعت 10 هست نه سه شنبه:biggrin1: You Loseمگه کنفرانس مایکروسافت فرداست؟
از آقا نوید و dreadlord هم بابت جواباتون ممنون