Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عكس اين بازي در Stage E3 مايكروسافت.

1243805320.jpg

ببخشید اینقدر خنگم :blushing:چون نمیدونم odst چی هست چون تازه 360 خریدم یعنی یه halo دیگه معرفی میشه ؟پس چرا اسمش halo 3 هست آیا با قبلی فرقی داره اگه میشه بگیدد چیه جریانش چون من نمیدونم:sick:

ببخشید اینقدر خنگم :blushing:چون نمیدونم odst چی هست چون تازه 360 خریدم یعنی یه halo دیگه معرفی میشه ؟پس چرا اسمش halo 3 هست آیا با قبلی فرقی داره اگه میشه بگیدد چیه جریانش چون من نمیدونم:sick:
ODST نام يه سري سربازهاي تقريبا مخفيكاري در دنياي Halo هستش كه ما در نقش اونا بازي ميكنيم. به اين دليل هم اسمش Halo 3 است كه جريان بازي در همون بازه زماني Halo 3 اتفاق ميفته اما جاي ديگه.
تمام اطلاعاتي كه تا حالا منتشر شده تو صفحه ي اول تاپيك هست.

چرا ماسک هاشون اینقدر زشت شده ؟ میگن تو بازی باید بیشتر با برنامه ریزی حمله کنید . :confused:
ماسکه های ODST هاست خب اون چیزی که شما دوست داری Spartan ها بودن. ابر سربازها ولی این بیچاره ها ادم معمولی هستن.

ODST ـ= UNSC Marines' Orbital Drop Shock Troopers (ODSTs) or Helljumpers

چرا ماسک هاشون اینقدر زشت شده ؟ میگن تو بازی باید بیشتر با برنامه ریزی حمله کنید . :confused:
ماسكاشون زشت نشده، از اول هم همينطوري بود.:biggrin1:

بابا اينا با Master Chief كه تو Halo 3 بازي ميكرديم فرق دارن.:biggrin1: Master Chief يه Super Soldier بود به نام Spartan كه يه تنه يه ارتش رو حريف بود، ولي اينا بيشتر تمركزشون رو كار گروهي و مخفيكاريه. اينا با هم يكي نيستند به خدا.:biggrin1:
اگه Halo Wars رو بازي كنيد بهتر متوجه ميشيد.

دوست عزیز دستت درد نکنه که توضیح دادی فقط من نفهمیدم که چرا اسمش 3 haloهست مگه 4 نباید باشه چون قدیم halo 3 اومده بود دیگه راستی چرا اینقدر گیم پلیش کم هست؟
به نظرتون killzone killer میشه؟؟
راستی آخرین سوال این بازی هم آفلاین داره هم آنلاین

دوست عزیز دستت درد نکنه که توضیح دادی فقط من نفهمیدم که چرا اسمش 3 haloهست مگه 4 نباید باشه چون قدیم halo 3 اومده بود دیگه راستی چرا اینقدر گیم پلیش کم هست؟
:biggrin1:
اونو گفتم كه چرا اسمش Halo 3 است. چون داستان بازي با halo 3 تو يه زمان اتفاق ميفته. دقيقا يه چيزي مثل Crysis و Crysis Warhead. يه چيز ديگه هم اينكه اصلا اين يه بازي كامل و 60 دلاري نيست كه بخواد شماره 4 بگيره. به همين خاطر هم 5-6 ساعت گيم پلي داره.

بعد تا اونجايي كه من ميدونم Killzone قرار بود Halo Killer باشه.:biggrin1: حالا بهتره اين بحثو ادامه نديم.
سوال آخر هم بله هم آفلاين داره هم آنلاين.

مگه میشه Online نداشته باشه ! یکی از خفنترین آنلاین هارو داره این بازی خودتون که در جریان هستین ! ( هستین ؟! :biggrin1: )

اون killzone killer هم یخیال الان دوباره کل کل میشه ! :biggrin1:
خب ما چرا GTA 5 6 7 نداریم ولی Vice city & San Andreas داریم :biggrin1: اینم به همون دلیل ODST شده !

نبينم ديگه كسي بحث KZ بكن توي اين تاپيك
............
يك نكته جالب : پيش خريد بازي شروع شده و قسمت بازي 60 دلار هست !! يعني قسمت تك نفره اش بيشتر از 5-6 ساعت ؟ تا فردا بايد صبر كنيم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or