Half-Life 3 در مراحل ساخت به سر می برد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
valveregistrerarhalf_life_946154_670x320.jpg

Minh Le کارمند سابق Valve و خالق بازی Counter-Strike تایید کرد که Half-Life 3 در حال ساخت است ولی هنوز زود است که اطلاعاتی در رابطه با آن منتشر شود.
"من فکر میکنم که این قضیه را همه می دانند که این بازی در حال ساخت است. پس اگر من بخواهم بگویم که: "بله، من چند کانسپت آرت و تصویر در رابطه با آن دیده ام" چیز جدیدی نخواهد بود.
من فکر می کنم که چیزهایی که دیدم می توانند رابطه ای با بازی Half-Life 3 و دنیای آن داشته باشند. ولی جدی میگم، اگر بگویم که این بازی در حال ساخت است، باز هم کسی سورپراز نخواهد شد.
من باید بگویم که تعدادی concept art از بازی Half-Life 3 دیده ام. "
نظر شما چیست، آیا Valve به همین سادگی خاطرات طرفداران با Gordon Freeman را پُشت سر خواهد گذاشت یا خیر؟
[gamereactor]

Last edited by a moderator:
الان فکر کنم بیشتر ولیو داره در شوک DX12 به سر میبره و سیستم عامل Steam !
واقعا با برداشته شدن محدویت استفاده از بیشتر منابع سخت افزاری با DX12 دیگه ادامه دادن Steam OS کار درستی ؟!
چون بیشتر مشکل ولیو سر همین بود ؟!
تایید میشه
اینا کل تبلیغاتشون برای بهره وری بالای سیستم عامل steam از سخت افزار بود که dx12 زد تو کاسه کوزشون.
فکر کنم یک لحظه یادشون رفته بود که غول نرم افزاری دنیا ماکروسافته...

دل و رودمون اومد دهنمون از لحاظ گیم پلی بازیهایی مثل کال اف، بتلفید :lol:

از لحاظ گیم پلی :lol: چه چیزها که ادم نمیشنوه ! همین الان HL2 را با گرافیک نسل بعد با گیم پلی سابق عرضه کنن گیم پلی خیلی خیلی بهتر از تمام شوترهایی هست که قبل و در حال حاضر ساخته شدند! فکت ! هنوز که هنوز هست بازی ای ندیدم گیم پلی جذاب تر و با تفکر ذهنی که بتونی با فیزیک کاربردیش بازی را طی کنی ساخته بشه . کلا hl2 یه بازی انقلابی تمام عیار که تا سالها هم میتونن ازش الگو برداری کنن که متاسفانه عهدی هم بهش نزدیک نشده . یعنی به راحتی میتونم بگم تراز گیم پلی HL2 یک نسل از همه بازیهای شوتر دیگه جلوتر بود ! هنوز دارم فکر میکنم نمیتونم باور کنم والو از کدوم جادو و جمبل استفاده کرده بود که چنین چیزی ساختن .
گرافیک هم که چه عرض کنم خیلی روشنه والو اگه انجین جدید بسازه که 100 البته میسازه با توجه به سابقه بسیار درخشناش دست کم و کم باید انتظار این را داشت که بین 3 گرافیک برتر نسل بشه بدون تردید اونقدر مطمئن هستم رو حرفم !
یعنی هنوز اگه HL3 در کار نباشه بهترین خبر برای من اینه که کل مجموعه HL2 را با اپیسودهاش تو یک پک با گرافیک نسل بعد بدن ! ترجیه میدم به تمام بازیها .

یاد حرف اشکان ( ادمین سایت ) افتادم کسی که نتونه fps را به معنای واقعی درک کنه از HL2 نمیتونه لذت ببره ! شاید خود اشکان هم یادش نباشه :دی

آخرین ویرایش:
اینا اگه بخوان یه بازی موفق بسازن اینقدر رقیب سر سخت دارن که نمیتونن حتی نزدیک موفقیت نسخه 2 بشن ... اینا اصلا انجینی برای مقابله به غول هایی مثل فراستبایت،Umbra3 و کرای انجین ندارن ... از نظر گیمپلی هم رقیبان سرختی مثل کال اف، بتلفید، هیلو ،ولفنشتاین هستش . با اون موتور داغون سورس و سخت گیری های منتقدان خدا فقط می دونه چی میشه

آره حتما crytek می خواد تو FPS باهاشون رقابت کنه :))

اقا بنده شوتر اول شخص مثل هاف لایف ندیدم. هنوز تجربه قسمت اول و دوم و اپیزود اول و دوم را یادم نرفته است. عجب پایانی داشت اپیزود 2. بتلفیلد یا کال او و حتی شوترهای دیگه جلو این بازی جوک هستند!

وقتی بحث والو و بازیاش میشه . یه خبری ازشون تو این سایت میاد شما سعی کنین 3 4 نفری که همیشه حضور فعال دارن تو این تاپیک هارو ایگنور کنین چون نظرشون فقط واسه خودشون ارزش داره و بس.

به HL3 هم فعلا دل نبدین در حال حاظر محتمل ترین بازین همون L4D 3ه.

وقتی بحث والو و بازیاش میشه . یه خبری ازشون تو این سایت میاد شما سعی کنین 3 4 نفری که همیشه حضور فعال دارن تو این تاپیک هارو ایگنور کنین چون نظرشون فقط واسه خودشون ارزش داره و بس.

به HL3 هم فعلا دل نبدین در حال حاظر محتمل ترین بازین همون L4D 3ه.

اصلا شما بگو L4D 3 ، اصلا یه بازی FPS جدید ، واقعا چطوری یه نفر می تونه بگه کار valve سخته و نمی تونه رقابت کنه ؟ :))
داریم حرف از FPS و valve می زنیم...

اینا اگه بخوان یه بازی موفق بسازن اینقدر رقیب سر سخت دارن که نمیتونن حتی نزدیک موفقیت نسخه 2 بشن ... اینا اصلا انجینی برای مقابله به غول هایی مثل فراستبایت،Umbra3 و کرای انجین ندارن ... از نظر گیمپلی هم رقیبان سرختی مثل کال اف، بتلفید، هیلو ،ولفنشتاین هستش . با اون موتور داغون سورس و سخت گیری های منتقدان خدا فقط می دونه چی میشه

ليست ١٠٠ بازي برتر نسل ign :

#15 Half-Life 2: Episode 2

#2 Portal 2

Expansion pack بازي halflife 2 شده ١٥ و تنها ip داستاني كه ولو تو نسل ٧ ساخت شد شد رتبه ٢

به قول فاميل دور "من ديگه حرفي ندارم":))

.

کل دنیا - خیلی عذر میخوام از همگی - مثه سگ داره واسه HL3 له له میزنه بعد اینجا اساتید از موتور منسوخ سخن به میان میارن:bighug: همین که استاد جوات یه تنه گرافیک رو جلو میبره برای 8 نسلمون کافیه. راستی کی اینو یادشه؟
جالب تر از همه اینجاست که الان 99.9 درصد بحث هارفته سر گرافیک بازی ! به طرز عجیبی گرافیک پرست شدن
http://forum.bazicenter.com/thread86064/page10/#post3091987
:))

218621-header.jpg

من از اونایی نیستم ک قدیم مدیما HL رو بازی کرده باشند...
همین دوسه ماه پیش بود ک نشستم و سری رو بازی کردم[دم یکی از بچه‌های انجمنم گرم بخاطر رسوندن بازی:دی]...مخلص کلام اینکه منی ک اواخر نسل هفت و بعد از بازی کردن halo و cod و کرایسیس نشستم اینو بازی کردم،بعد از تموم شدن اپیزود دوم ناخود اگاه همزمان هم داشتم اشک میریختم هم دست میزدم!بازی شاهکار بود/هست و هرکس ک درصدی شعور گیمری داشته باشه باشه و گرافیک پرست نباشه باس دریابد ک نباید این سری رو با هیچ عنوان دیگه‌ای مقایسه کنه...
I'm done here!

Valve نسخه دوم بازی رو موقعی داد بیرون که فروشگاه استیم جوون بود و در واقع علاقه شدید مردم به تجربه Half-Life 2 که انحصاری استیم هم بود توی موفقیت فروشگاه استیم خیلی تاثیر داشت. الان هم بعید نمی دونم یه چند تایی از این "سه" های کلیدی مثل Half-Life 3 و Left 4 Dead 3 و Portal 3 رو بذارن برای ابتدای کار سیستم های جدیدشون و بگن اینها رو فقط در صورتی می تونید بازی کنید که Steam OS یا Steam Machines داشته باشید.

Valve الان هم بعید نمی دونم یه چند تایی از این "سه" های کلیدی مثل Half-Life 3 و Left 4 Dead 3 و Portal 3 رو بذارن برای ابتدای کار سیستم های جدیدشون و بگن اینها رو فقط در صورتی می تونید بازی کنید که Steam OS یا Steam Machines داشته باشید.
اون کار که شما ذکر کردی به رشد استیم و محبوبیتش بشدت کمک کرد! البته چند ماه پیش Doug Lombardi مسئول روابط عمومی Valve گفت که ما الان از این کار پشیمون هستیم و
بازی انحصاری برای SteamOS نمیسازیم . این کارشون واقعا قابل تحسین هست که برای PC Gamer ها تبعیض قائل نمیشند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or