Half-Life 3 در مراحل ساخت به سر می برد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
valveregistrerarhalf_life_946154_670x320.jpg

Minh Le کارمند سابق Valve و خالق بازی Counter-Strike تایید کرد که Half-Life 3 در حال ساخت است ولی هنوز زود است که اطلاعاتی در رابطه با آن منتشر شود.
"من فکر میکنم که این قضیه را همه می دانند که این بازی در حال ساخت است. پس اگر من بخواهم بگویم که: "بله، من چند کانسپت آرت و تصویر در رابطه با آن دیده ام" چیز جدیدی نخواهد بود.
من فکر می کنم که چیزهایی که دیدم می توانند رابطه ای با بازی Half-Life 3 و دنیای آن داشته باشند. ولی جدی میگم، اگر بگویم که این بازی در حال ساخت است، باز هم کسی سورپراز نخواهد شد.
من باید بگویم که تعدادی concept art از بازی Half-Life 3 دیده ام. "
نظر شما چیست، آیا Valve به همین سادگی خاطرات طرفداران با Gordon Freeman را پُشت سر خواهد گذاشت یا خیر؟
[gamereactor]

Last edited by a moderator:
این ها یکبار بازی رو ساختن کاملا خراب شده و از اول شروع به ساختش کردن وگرنه ناو هواپیمابر آبرام لینکلن هم اینقدر طول نکشید

این ها یکبار بازی رو ساختن کاملا خراب شده و از اول شروع به ساختش کردن وگرنه ناو هواپیمابر آبرام لینکلن هم اینقدر طول نکشید

شاید مسئول پروژه ایرانی هستش! اینجا توی رشت یه پل رو 6 سال طول کشید بسازن! آخر سر هم ریخت وقتی اولین بار ماشین از روش رد شد! دوباره یک سال بازسازیش کردن!

معلوم بود که میخواد بیاد
وقتی سازنده بازی تی شرت HL3 رو میپوشه
میشه فهمید که خبر هایی هست.
یکی دو سال پیش بود که این خبر رو زده بودند.

الان که دارم بهش فکر میکنم بعد از اینهمه سال که گذشت، میبینم امتیاز بازیهایی که اون زمان مخصوص PC عرضه میشد مثل Half Life 2 , FEAR , Far Cry 1 , Doom 3 و ... چندتای دیگه از همه لحاظ ارزش بالاتری داشتن. با این عنوانهای که در طی چندسال اخیر منتشر شدن و زرت زرت امتیاز و متای 9.5 و 10 کسب کردن حتی در بخش امتیازات هم واقا تا مقدار زیادی کم لطفی شد ...

من که اصلا انتظار این بازی رو الان نمی کشم و تصورم اینه این بازی ده ساله دیگه عرضه یا ساختش شروع بشه، چون ولو و مدریش (نیوئل) برنامه‌های بزرگی تو سرشون دارند، افزودن پشتیبانی از ococulus rift و تکنولوژی‌های آینده به بازی که زمینه‌ای برای خلاقیت و نوآوری در بازی می‌شه. چندین ماه قبل نیوئل از فناوری‌های آینده صحبت می‌کرد، اتصال ذهن به رایانه (!) و امثال این که در صورت به کارگیری این‌ها برای بار اول در یک بازی‌ای مثل Half-Life 3، می‌تونه اون رو به یک بازی انقلابی تبدیل کنه، احتمالا Valve دنبال این هدفه، ضمن اینکه الان بیشتر تمرکز و حواس Valve مشغول توسعه SteamOS و ارائه این سیستم عامل هستش و فعالیت‌ها و بهبودهای زیادی در رابطه با لینوکس گیمینگ و OpenGL صورت می‌گیره.

تا خود والو نیاد و رسما بازی رو معرفی نکنه هیچ چیزی رو نباید باور کرد!!
half life3-portal3-left for dead3 سه تا بازی خفن که هر کدوم برا ترکوندن E3 به تنهایی کافیه!
نازکردن والو برا ساخت و معرفی شماره ۳ بازیهاش دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده!

الان فکر کنم بیشتر ولیو داره در شوک DX12 به سر میبره و سیستم عامل Steam !
واقعا با برداشته شدن محدویت استفاده از بیشتر منابع سخت افزاری با DX12 دیگه ادامه دادن Steam OS کار درستی ؟!
چون بیشتر مشکل ولیو سر همین بود ؟!

اینا اگه بخوان یه بازی موفق بسازن اینقدر رقیب سر سخت دارن که نمیتونن حتی نزدیک موفقیت نسخه 2 بشن ... اینا اصلا انجینی برای مقابله به غول هایی مثل فراستبایت،Umbra3 و کرای انجین ندارن ... از نظر گیمپلی هم رقیبان سرختی مثل کال اف، بتلفید، هیلو ،ولفنشتاین هستش . با اون موتور داغون سورس و سخت گیری های منتقدان خدا فقط می دونه چی میشه

اینا اگه بخوان یه بازی موفق بسازن اینقدر رقیب سر سخت دارن که نمیتونن حتی نزدیک موفقیت نسخه 2 بشن ... اینا اصلا انجینی برای مقابله به غول هایی مثل فراستبایت،Umbra3 و کرای انجین ندارن ... از نظر گیمپلی هم رقیبان سرختی مثل کال اف، بتلفید، هیلو ،ولفنشتاین هستش . با اون موتور داغون سورس و سخت گیری های منتقدان خدا فقط می دونه چی میشه

Portal 2 رو کی ساخته؟! اینا بازی بسازن، بازی خوب می‌سازن. Halo و CoD و اینا هم واسشون مهم نیست، کار خودشونو می‌کنن.

یه چیزی میگی شما اون سرش ناپیدا ! :|
من شما رو رجوع میدم به سال 2004 و عرضه Half-Life 2 و گرافیک فک برانداز اون ! کافیه جزئیات ، افکت های آب و آتش و هوش مصنوعی رو بخاطر بیارید !
درضمن Source Engine 2 خیلی وقت هست که در حال ساخت هست و Valve به بازی نیاز داره که بتونه به مطرح شدن موتورش کمک کنه ! انصافا شما خیلی کم لطفی کردید به این موتور
و این استدیو فوق العاده ! احتمال ساخت Left 4 Dead 3 از هر بازی دیگه ای بیشتر هست ، صفحه قبل هم گفتم که این تنبلها زحمت خلق ip جدید نمیدن ! :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or