Half-Life 3 در مراحل ساخت به سر می برد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
valveregistrerarhalf_life_946154_670x320.jpg

Minh Le کارمند سابق Valve و خالق بازی Counter-Strike تایید کرد که Half-Life 3 در حال ساخت است ولی هنوز زود است که اطلاعاتی در رابطه با آن منتشر شود.
"من فکر میکنم که این قضیه را همه می دانند که این بازی در حال ساخت است. پس اگر من بخواهم بگویم که: "بله، من چند کانسپت آرت و تصویر در رابطه با آن دیده ام" چیز جدیدی نخواهد بود.
من فکر می کنم که چیزهایی که دیدم می توانند رابطه ای با بازی Half-Life 3 و دنیای آن داشته باشند. ولی جدی میگم، اگر بگویم که این بازی در حال ساخت است، باز هم کسی سورپراز نخواهد شد.
من باید بگویم که تعدادی concept art از بازی Half-Life 3 دیده ام. "
نظر شما چیست، آیا Valve به همین سادگی خاطرات طرفداران با Gordon Freeman را پُشت سر خواهد گذاشت یا خیر؟
[gamereactor]

Last edited by a moderator:
بازگشت پادشاه PC و ژانر شوتر اول شخص.
خدا کنه اینبار سکوت رو بشکنن و صحبت های ایشون رو تایید کنن. همین که خود valve رسما بیاد اعلام کنه که بازی در حال ساخته کافیه.

"من فکر میکنم که این قضیه را همه می دانند که این بازی در حال ساخت است. پس اگر من بخواهم بگویم که: "بله، من چند کانسپت آرت و تصویر در رابطه با آن دیده ام" چیز جدیدی نخواهد بود.
من فکر می کنم که چیزهایی که دیدم می توانند رابطه ای با بازی Half-Life 3 و دنیای آن داشته باشند. ولی جدی میگم، اگر بگویم که این بازی در حال ساخت است، باز هم کسی سورپراز نخواهد شد.
من باید بگویم که تعدادی
concept art
از بازی Half-Life 3 دیده ام. "

عجب آدم فهمیده ای...من یکی که الان خوشحالو هیجان زده نشدم از بس هی خبر اومد معرفی شد ، تکذیب شد...

بعد از سالیان سال اومده فقط گفته یه تصویر هنری از بازی دیده...من چیز بیشتری انتظار داشتم در هنگام اعلام رسمی ساخت بازی کسب کنم

من راضی ام اگه منتشر نشه کلا ، به نظر من توی یک آی پی موفق فاصله خیلی طولانی بین نسخه هاش مشکل ایجاد میکنه . اینم که میگه در حد کانسپت آرته پس فعلا یه سری ایده های کلی رو دارن بررسی میکنن اگه بخوایم تخمین بزنیم

با سرعت زیاد شروع به کار بکنن 2 سال طول میکشه تا بازی رسما معرفی شه و در سال سوم منتشر بشه (حدس زدم تحلیلگر نیستم بنده :دی) پس فعلا راه درازی رو در پیش داره ولی دلم میخواد نسازن چون سطح انتظارات انقدر از این بازی

بالا رفته که هرچیم بسازن امکان شکست کامل وجود داره . حالا ما تو ایران خیلی اینجوری نیستیم ولی تو فروم و وبسایت های خارجی ماهی 1 بار یه شایعه از HL3 میاد و ملت همه در حالت هایپ به سر میبرن .

خیلی سخته بازی ساختن با این شرایط !

به Valve باید جایزه تنبل ترین Developer تاریخ رو بدن! حتی زحمت خلق IP جدید هم به خودشون نمیدن ، بازیهای قبلی رو با موفقیت ادامه میدن :|
اگر بازی در حال ساخت باشه ، احتمال L4d3 از همه بیشتر هست، چند ماه پیش مثل Source Engine 2 ازSourcefilmmaker اسمش لیک شده بود :d
نسخه قبل که Co-op بازی فوق العاده بود، 3 هم با Source 2 فک برانداز میشه
Valve : Lamest Developer of All Time

آخرین ویرایش:
ايشون كه نگفته ديروز يه كانسپت ارت ديده....شايد مدتها قبل ديده......و يكي هم اينكه نميتونه بيش از اين چيزي بگه چون ولو با تيپا شوتش مي كنه بيرون(اين مورد رو هم عمدا اجازه دادن بگه)

+

راستي در مورد l4d3 هم گفته ها ...حتي گيم پلي ازش هم ديده و گفته فوق العادس(اين قسمتم ترجمه بكنيد بذارين لطفا)

.

ايشون كه نگفته ديروز يه كانسپت ارت ديده....شايد مدتها قبل ديده......و يكي هم اينكه نميتونه بيش از اين چيزي بگه چون ولو با تيپا شوتش مي كنه بيرون(اين مورد رو هم عمدا اجازه دادن بگه)

+

راستي در مورد l4d3 هم گفته ها ...حتي گيم پلي ازش هم ديده و گفته فوق العادس(اين قسمتم ترجمه بكنيد بذارين لطفا)

.
این بابا که سال 2008 از valve اومد بیرون، داره چرت و پرت میگه. حالا اون موقع شاید یه چیزی دیده باشه که عجیب نیست، خودش هم داشته رو Counter Strike 2 کار میکنرده که رفت رو هوا. حالا بیاد بگه اینم داره ساخته میشه من دیدم!!

این بابا که سال 2008 از valve اومد بیرون، داره چرت و پرت میگه. حالا اون موقع شاید یه چیزی دیده باشه که عجیب نیست، خودش هم داشته رو Counter Strike 2 کار میکنرده که رفت رو هوا. حالا بیاد بگه اینم داره ساخته میشه من دیدم!!
اره الان رفتم منبع خبر رو ديدم كه اونجا گفته از valve رفته(چرا كامل ترجمه نمي كنيد خبرو)
در نتيجه حرفاش صحت نداره

.

به Valve باید جایزه تنبل ترین Developer تاریخ رو بدن! حتی زحمت خلق IP جدید هم به خودشون نمیدن ، بازیهای قبلی رو با موفقیت ادامه میدن :|
اگر بازی در حال ساخت باشه ، احتمال L4d3 از همه بیشتر هست، چند ماه پیش مثل Source Engine 2 ازSourcefilmmaker اسمش لیک شده بود :d
نسخه قبل که Co-op بازی فوق العاده بود، 3 هم با Source 2 فک برانداز میشه
Valve : Lamest Developer of All Time
شرکت Valve مثل بیلزارد میمونه تعداد IP هاش کمه و دیر به دیر بازی میده اما برای هر بازیش سنگ تموم میزاره
اگه HL3 در حال ساخت باشه که به احتمال قوی هم هست هنوز به مرحله ای نرسیده که VALVE ازش خبری بده شاید هم روند ساخت بازی نظرشون را نگرفته و دارند دوباره بازی را از پایه میسازند !

یادمه قبلا گفته بودن ایده دُرُست و حسابی و درخور هنوز برای ادامه دادنش پیدا نکردن ، والو هم هممون میدونیم ، شرکتی نیست بازی معمولی بسازه ، باید بازی تو همه چیز فوق العاده باشه !

اره الان رفتم منبع خبر رو ديدم كه اونجا گفته از valve رفته(چرا كامل ترجمه نمي كنيد خبرو)
در نتيجه حرفاش صحت نداره

.

یعنی این گزیده ای ترجمه کردن شده معضل برای این سایت . درست نیست یه قسمت خاص ترجمه میشه برای جلب بازدید کننده...

- - -ویرایش - - -

شرکت Valve مثل بیلزارد میمونه تعداد IP هاش کمه و دیر به دیر بازی میده اما برای هر بازیش سنگ تموم میزاره
اگه HL3 در حال ساخت باشه که به احتمال قوی هم هست هنوز به مرحله ای نرسیده که VALVE ازش خبری بده شاید هم روند ساخت بازی نظرشون را نگرفته و دارند دوباره بازی را از پایه میسازند !

Valve دیگه بازی نمی سازه این حقیقت رو قبول کنید...steam به اندازه ای بزرگ شده که دیگه کاملا بیخیال بازی ساختن شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or