Half-Life 2: Episode 3 در حال ساخت .

MOrteza_DJmix

کاربر سایت
half-life26.jpg

دو سال پیش Half-Life 2: Episode 2 ساخته شد . این بازی یک بازی 5 ساعته بود که انتظار می رفت ادامه ی ان در عرض 1 سال ساخته شود .در e3:09 انتظار می رفت که این بازی معرفی شود ولی در کمال ناباوری بازی left 4 dead 2 تائید شد. تقریبا همه نامید شدن تا الان ! که دوست خوبم psp2000 به من خبر داد که این خبر اومده
4.gif

رئیس شرکت valve اقای Gabe Newell در جدید ترین صحبت خود با GTTV گفته است که این شرکت در حال ساخت این بازی است . Geoff Keighley مجری برنامه می پرسد که هنوز در حال کار است ؟ و گیب می گوید بله 100% !
فکر کنم تا 2032 باید صبر کرد که منتظر ادامه بهترین بازی تاریخ باشیم ! هنوز در اینکه موتور بازی ویرایش جدید سورس انجین است یا اینکه این نسخه با بازی های دیگری عرضه می شود اطلاعی وجود ندارد !
منبع

والو اگر بازی ساز بود توی این چند سال موتورش رو عوض میکرد . با همین موتور 5سال پیش هاف لایف 2 رو داد و همون بازی با همان کیفیت روی ایکس باکس اولی هم اومد . بازم با همین موتور بفیه هاف لایف ها رو روی کنسول های این نسل هم داد (دیدید چه گندی را هم روی نسخه پی اس 3 بالا آوردن).
حالا خود دانید..... البته اینم بگم من هاف لایف را بازی بدی نمیدانم .
آقا بیا من بهت 20 دلار میدم برو یه Wii بخر دست از سر کچل ما بردار.
====================
از مدیران خواهش میکنم یا تاپیک رو قفل کنند یا ایشون رو بن.
تحمل هم حدی داره.

والو اگر بازی ساز بود توی این چند سال موتورش رو عوض میکرد . با همین موتور 5سال پیش هاف لایف 2 رو داد و همون بازی با همان کیفیت روی ایکس باکس اولی هم اومد :-" . بازم با همین موتور بفیه هاف لایف ها رو روی کنسول های این نسل هم داد (دیدید چه گندی را هم روی نسخه پی اس 3 بالا آوردن).
البته دوست عزیز موتور هالف لایف 2 با هالف لایف اپیزود 1 و 2 دقیقا یکی نیست .و المان ها و تکنیک هایی به اون اضافه شد متناسب با DX9c

والو اگر بازی ساز بود توی این چند سال موتورش رو عوض میکرد . با همین موتور 5سال پیش هاف لایف 2 رو داد و همون بازی با همان کیفیت روی ایکس باکس اولی هم اومد :-" . بازم با همین موتور بفیه هاف لایف ها رو روی کنسول های این نسل هم داد (دیدید چه گندی را هم روی نسخه پی اس 3 بالا آوردن).

:arrowd::arrowd:lol

مطمعنا اون آشغالو بازی کردم که دارم میگم !:laughing::laughing::laughing:

واقعا جالبه.....:laughing:

آخرین ویرایش:
قبول دارم کمی در پست هایم بعضی وقت ها تند روی میکنم . اما با دعوا کردن و شلوغ بازی در آوردن نه قرونی از بابت فروش این بازی ها یا حمایت کردن از اونا توی جیب من میره نه شما . هر کسی یه ویژن و دیدگاهی دارد... باید به همگان احترام گذاشت.
You are all my sincere friends:blushing:

قبول دارم کمی در پست هایم بعضی وقت ها تند روی میکنم . اما با دعوا کردن و شلوغ بازی در آوردن نه قرونی از بابت فروش این بازی ها یا حمایت کردن از اونا توی جیب من میره نه شما . هر کسی یه ویژن و دیدگاهی دارد... باید به همگان احترام گذاشت.
خیلی باحالی استاد!:biggrin1:
آقا بیا من بهت 20 دلار میدم برو یه Wii بخر دست از سر کچل ما بردار.
====================
از مدیران خواهش میکنم یا تاپیک رو قفل کنند یا ایشون رو بن.
تحمل هم حدی داره.

خوشحال ترين پست سال شايدم قرن !
فكر كنم شما بازي كردن بلد نبوديد تا باعث شده بدتون بياد !

كسي كه سري half life را درك نكنه بكلي يا از دنياي fps چيزي نميدونه يا ميبره زير سوال !

تو رو خدا از دست سر این سایت و کاربراش بردار ! از بس پست خوشحال میدی شدی مضحکه بچه ها ! همیشه تو همه تاپیک ها برای راه انداختن جنگ روانی میای و یه پست چرت و پرت میدی !

نمونه پست های خوشحال ایشون: wii 20 دلار قیمتشه !!! alan wake گرافیکش در حد اتاریه !!!
بقیشم نگم بهتره !

سلام واقعا خبر خوبی که دارن رو ادامه بازی کار میکنن:love:
خوب نیست بحث رو ادامه بدیم ولی دوستانی که از بازی بد میگن میتونن بسته orange box رو تهیه کنن تا از حرفهای خودشون پشیمون بشن!
ممنون

ای استاد بدان که Half-Life بسی خفن است و بدان که گفته هایت بسی خسته .:smartass1:

چیزی هست به اسم "لیاقت" که فکر میکنم یه سری ها نداشته باشن. شرکتی که 5 بازی رو در یک بسته میفروشه و فقط پول یک بازی رو میگیره و کیفیت و تفاوت مهمترین فاکتورهای عناوین ساخته اون هست، چیزی نیست که بشه با کامنت های گاز معده ـی بهش اَنگ زد.

پ.ن. هنوز هم که هنوزه بازی نداریم تونسته باشه در حیطه رنگبندی از سد HL2 بگذره; فیزیک و داستان و گیم پلی و خیلی چیزهای دیگه بماند، حالا باز داستان بگید :smile:.

من فقط تعدادی از پستاتو تو این تاپیک خوندم دیدم بهتره یه اخطار درست حسابی بهت بدم که در صورت ادامه دادن این روند و اسپمینگ در هر تردی کا از اونجا رد میشی با قطع دسترسی مواجه میشی.

اما بریم سراغ این جملات جذابی که در مورد Source Engine داری میگی. تا اینجا که این موتور بسیار موفق بوده و بازی هایی که با این موتور گرافیکی ساخته شدن به استثنای یکی دوتا که بقیه بسیار خوب بودن و میلیونها نسخه فروختن.

نمونش Left 4 Dead، HL2، HL2: EPone، HL2:EPtwo، Portal، CS: Source و ....

مطمئن باش اگر این انجین به دردر نمی خورد یا حتی نزدیک "بد" بود خودشون مدت ها پیش از شرش خلاص شده بودن.

در ثانی HL2 اولین بازی FPS بود که اومد و در کنار روش سنتی این سبک کلی المان جدید مثل استفاده از فیزیک و جاذبه رو به بازی اضافه کرد.

پس به این جملات جذاب درمورد Valve خاتمه بده و الا با این چیزایی که گفتی هم برخورد میشه.

والو اگر بازی ساز بود توی این چند سال موتورش رو عوض میکرد .
شما اگر بازیباز بودی همه چیز رو در گرافیک خلاصه نمی کردی.
You are all my sincere friends
ارسطو:"دوست همه‌کس دوست هیچ‌ کس نیست."

آخرین ویرایش:
من همین چند هفته پیش از دوباره کل قسمت هاش رو بازی کردم برای چندمین بار هر وقت که از این بازی ها ی به درد نخور خسته میشم یه سری به این بازی میزنم و واقعا به این شرکت تحسین میگم محبوب ترین شخصیت بازی های کامپیوتری هستش این گوردن فریمن دوست داشتنی یک کلمه حر ف نمیزنه ولی انگار داره تو تمام بازی صحبت میکنه با شخصیت جذاب و دوست داشتنیش :love:

دمشون گرم که برای ps3 نزدن. حالا ... :cheesygri
در مورد بازی هم بگم که لطفا به بازی انگ نچسبونید چون خودتونم می دونید چه شاهکاریه اگر بازی کرده باشید.
در ضمن شاید والو اگر گرافیک بازی هاشو تغییر میداد بازی نسبتا دلچسبتر از اینی که بود نمی شد. تقریبا خواسته بیننده و بازی کننده باور کنه که این ادامه سری قبله که همینم شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or