Half-Life 2: Episode 3 در حال ساخت .

MOrteza_DJmix

کاربر سایت
half-life26.jpg

دو سال پیش Half-Life 2: Episode 2 ساخته شد . این بازی یک بازی 5 ساعته بود که انتظار می رفت ادامه ی ان در عرض 1 سال ساخته شود .در e3:09 انتظار می رفت که این بازی معرفی شود ولی در کمال ناباوری بازی left 4 dead 2 تائید شد. تقریبا همه نامید شدن تا الان ! که دوست خوبم psp2000 به من خبر داد که این خبر اومده
4.gif

رئیس شرکت valve اقای Gabe Newell در جدید ترین صحبت خود با GTTV گفته است که این شرکت در حال ساخت این بازی است . Geoff Keighley مجری برنامه می پرسد که هنوز در حال کار است ؟ و گیب می گوید بله 100% !
فکر کنم تا 2032 باید صبر کرد که منتظر ادامه بهترین بازی تاریخ باشیم ! هنوز در اینکه موتور بازی ویرایش جدید سورس انجین است یا اینکه این نسخه با بازی های دیگری عرضه می شود اطلاعی وجود ندارد !
منبع

مطمعنا اون آشغالو بازی کردم که دارم میگم !:laughing::laughing::laughing:

از این بازی خوشت نمیاد دلیل نداره بیای توی تاپیک و اظهار نظر کنی .
این بازی طرفداران زیادی و داره . منم از خیلی از بازیها بدم میاد و اصلا به تاپیکشون هم کاری ندارم :)
---------------------------
من بشدت منتظر این بازی هستم :love::love: ببینم انتقام و میتونن بگیرن یا باید صبر کنیم Episode 4 یا شماره سوم این بازی :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

واقعا اين ها هم شور شو در اوردن .بازي ساختن بلد نيستن بهونه ميگيرن:sick:
شما میفهمید کی "بازی ساختن" بلد نیست؟ نظر دادن امر کاملا آپشنال هست. هروقت چیزی در ذهن داشتید میتونید نظر بدید. اصلا لازم نیست با دادن نظرات اینجوری یک کاری کنید که بقیه احساس کنن شما خفنید.

*(اگر این جمله که گفتید برای شوخی بود بیخیال این پست)

پروفسور همین اشغال و قسمت های قبلی این اشغال که شما میگی از بهترین بازی های تاریخ بودن.:biggrin1:
دلیل نمیشه چون از یه بازی بدت میاد بهش اشغال بگی خیلی ها هم از این بازی خوششون میاد.:mad:

فقط امیدوارم کمی در این یکی یه سری تغییرات اعمال کنن...
واقعا اگر قرار باشه بازی با همون سبک و سیاق و گرافیک 5 سال پیش بیاد پس بهتره اصلا نیاد !
البته بازم میاد و سایت گیم اسپات با بی شرمی تمام یه نمره 9.5 هم بهش میده !!!
بازی صرفا در گرافیک خلاصه نمیشه. پس اگر به گرافیک هست کرایسیس و هیلو و ... بهترین هستند الان. Fallout بهترین بازی سال از دید خیلی ها گرافیکش در حد 4-5 سال پیشه ولی چی مهمه؟؟؟؟؟ اون گیم پلی و محتوا هستش نه گرافیک. شما با اینجور صحبت کردنت معلومه که سابقه ی بازی کردنت به 6 ماه گذشته هم بر نمیگرده. واقعا برای جامعه ی گیمری متاسفم که یکی جرات می کنه و میاد به سری HL توهین می کنه. واقعا متاسفم.

خوشحال ترين پست سال شايدم قرن !
فكر كنم شما بازي كردن بلد نبوديد تا باعث شده بدتون بياد !

كسي كه سري half life را درك نكنه بكلي يا از دنياي fps چيزي نميدونه يا ميبره زير سوال !

بازي ساختن بلد نيستن بهونه ميگيرن:sick:

valve پس بلد نيست بازي بسازه ؟!!!!!

--------------------------------------------------
در كل خبر هاي ساخته شدن سري half life و episode هاش بيشتر از هر چير و هر بازي براي من اهميت داره .

اقا شما چیه گیر دادین به این VALVE مادر مرده .

خوب یکی از بهترین بازی های که همین الان هم خیلی ها تو دنیا دارن بازی میکنن همین الان هم counter strike یکی از بهترین FPS های دنیا هستش که هنوز بازی میشه توسط خیلی ها باوجود نداشتن گرافیک خیلی بالا اما گیم پلی جذابی داره.

بعدشم بهتره بگید بلد نیست بازی رو PS3 بسازه اگه گفت خیلی سخته بازی سازی رو PS3. نه این که کل شرکت روببرین زیر سوال که چی نمیخواد بازی بسازه رو ps3 و همه عنوان هاش شد چرت. بعدشم این که ساخت بازی رو PS3 دیگه برای شرکت ها سخت نیست چون خیلی هاشون دیگه کار کردن با سخت افزار سونی رو یاد گرفتن و الان دیگه صحبت های مدیر این شرکت دیگه بعد اینهمه مدت خنده دار ترین صحبت ی هستش که یه نفر برای نخواستن انجام یه کار میتونه بگه.

بعدشم این شرکتهم جزو اون شرکت های هستش که روابط خوبی با ماکروسافت داره پس دعوا سر چیه من نمیدونم شما ها که میدونید این بحث هاسر چیه؟.

مطمعنا:laughing: اون آشغالو بازی کردم که دارم میگم !:laughing::laughing:

از این به بعد دکتر گردن فریمن به دلیل له بودن شخصیتش و نقش ضعیفش در این نسخه شرکت valve این شخصیت رو به فروش گذاشته و در اقدام نا باورانه دیگر 2K هم این شخصیت رو خریداری کرده و قول داده به دکتر نقش پر رنگی در بایوشاک 2 بده (نقش فلش راهنمای بازی با چرخش 360 درجه :دی )

اقا شما چیه گیر دادین به این VALVE مادر مرده .
نه. آخه جملات قصار ایشون بد جوری ما رو در فکر فرو می بره. ما خیلی فسفر بابت این 2 پست سوزوندیم ولی ... .
ممنون.

آقایی که به Valve توهین کردی. اگه این کار تکرار بشه به دلیل تعصب شدید گیمر ها به این شرکت و بازی رویایی Half Life که از نظر تکنیکی و گرافیکی هیچ شرکتی نمی تونه باهاش مقابله کنه(نظر بنده)، زیر پست های کشنده له خواهی شد!!
بقیه هم اینقدر سنگ ps3 رو به خاطر ps2 به سینه نزنند!! 2 خوب بود و بازی ساختن بهش راحت نبود ولی سازنده ی برن اوت یعنی کریتریون اومد یه انجین ( RenderWare) نوشت برای 2 که باعث شد بازی سازی بهش آسون بشه و تقریبا شبیه Xbox بشه و بازی هاش زیاد شد. ولی این 3 بازی ساختن بهش سخته و چند سال تجربه می خواد!! خود سونی هم یه مدت طولانی طول کشید تا تونست SDK درست حسابی ش رو بده بیرون!!:eek: سختی ش رو من و شما نکشیدیم و نمی دونیم چیه!! اون بیچاره ها (Valve) چشیدن و به همین خاطر ازش متنفرند!! ما هم جای اونها بودیم این نظر رو می دادیم!!

بقیه هم اینقدر سنگ ps3 رو به خاطر ps2 به سینه نزنند!! 2 خوب بود و بازی ساختن بهش راحت نبود ولی سازنده ی برن اوت یعنی کریتریون اومد یه انجین ( RenderWare) نوشت برای 2 که باعث شد بازی سازی بهش آسون بشه و تقریبا شبیه Xbox بشه و بازی هاش زیاد شد. ولی این 3 بازی ساختن بهش سخته و چند سال تجربه می خواد!! خود سونی هم یه مدت طولانی طول کشید تا تونست SDK درست حسابی ش رو بده بیرون!!:eek: سختی ش رو من و شما نکشیدیم و نمی دونیم چیه!! اون بیچاره ها (Valve) چشیدن و به همین خاطر ازش متنفرند!! ما هم جای اونها بودیم این نظر رو می دادیم!!

من با بخش اول صحبت ت کاری ندارم که چیزی بگم.اما دلیل نمیشه که کل دنیا دوست داشتباشن یه چیزی رو یکی دوست نداشته باشه بشه ... .

اما برای قسمت آخر صحبت شما یه مثال میزنم که دیگه کسی دنبالش رو نگیره .
(گیریم که ورزش کردن برای یک آدم چاق سخت باشه آیا اون شخص نباید ورزش کنه؟)

(خوب بازی سازی کلا کار راحتی نیست که شما فکر میکنید رو 360 راحت باشه یا رو PS3 ش راحت باشه وگرنه همه میشستن بازی میساختن هر کاری اولش سخته اما دلیل نمیشه که چون سخته شما برای خودت دلیل بیاری چون سخته نمیکنم هیچ کس هم نمیکنه) ( بعدشم این ها با راحتی به این کار وارد شدن یا با سختی وقتی تکنولوژی جدید میاد باید گفت سخته کارباهاش بی خیال یا این که یاد بگیرن وگرنه الان هنوز داشتیم با چرتکه حساب میکردیم اگه این جوری که شما میگی بشه)

راجب اینکه اون ها سختی کشیدن هم شما میگی من و شما نمیدونین چقدر سختی کشیدن پس ازش متنفرند پس باید شرکت های مثل KONAMI و CAPCOM و EA و UBI و NAUGHTY DOG و Quantum Dream باید آب شده باشن از این همه سختی و تنفرشون بایدگوش فلک رو پاره میکرد .
http://www.naughtydog.com/

با دقت به حرفم فکر کن بعد اگه خواستی جواب بده.

آخرین ویرایش:
بقیه هم اینقدر سنگ ps3 رو به خاطر ps2 به سینه نزنند!! 2 خوب بود و بازی ساختن بهش راحت نبود ولی سازنده ی برن اوت یعنی کریتریون اومد یه انجین ( RenderWare) نوشت برای 2 که باعث شد بازی سازی بهش آسون بشه و تقریبا شبیه Xbox بشه و بازی هاش زیاد شد. ولی این 3 بازی ساختن بهش سخته و چند سال تجربه می خواد!! خود سونی هم یه مدت طولانی طول کشید تا تونست SDK درست حسابی ش رو بده بیرون!! سختی ش رو من و شما نکشیدیم و نمی دونیم چیه!! اون بیچاره ها (Valve) چشیدن و به همین خاطر ازش متنفرند!! ما هم جای اونها بودیم این نظر رو می دادیم!!

65larrydavid_thumb_257x2.jpg

چند روزه میزان پست های (!؟) به شدت زیاد شده...

میشه لطفا، عاجزاً، ما رو از نعمت این جور پست ها محروم کنید؟

valveپس بلد نيست بازي بسازه ؟!!!.

شما میفهمید کی "بازی ساختن" بلد نیست؟ نظر دادن امر کاملا آپشنال هست. هروقت چیزی در ذهن داشتید میتونید نظر بدید. اصلا لازم نیست با دادن نظرات اینجوری یک کاری کنید که بقیه احساس کنن شما خفنید.

*(اگر این جمله که گفتید برای شوخی بود بیخیال این پست)
ببخشين اعصابم خورد بود دري وري وري نوشتم.منظورم رو ps3 بود.
اين سري بازي ها جزو بهترين بازي هاي طول عمرم بود.:love:

والو اگر بازی ساز بود توی این چند سال موتورش رو عوض میکرد . با همین موتور 5سال پیش هاف لایف 2 رو داد و همون بازی با همان کیفیت روی ایکس باکس اولی هم اومد :-" . بازم با همین موتور بفیه هاف لایف ها رو روی کنسول های این نسل هم داد (دیدید چه گندی را هم روی نسخه پی اس 3 بالا آوردن).
حالا خود دانید..... البته اینم بگم من هاف لایف را بازی بدی نمیدانم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or