Half-Life 2: Episode 3 در حال ساخت .

MOrteza_DJmix

کاربر سایت
half-life26.jpg

دو سال پیش Half-Life 2: Episode 2 ساخته شد . این بازی یک بازی 5 ساعته بود که انتظار می رفت ادامه ی ان در عرض 1 سال ساخته شود .در e3:09 انتظار می رفت که این بازی معرفی شود ولی در کمال ناباوری بازی left 4 dead 2 تائید شد. تقریبا همه نامید شدن تا الان ! که دوست خوبم psp2000 به من خبر داد که این خبر اومده
4.gif

رئیس شرکت valve اقای Gabe Newell در جدید ترین صحبت خود با GTTV گفته است که این شرکت در حال ساخت این بازی است . Geoff Keighley مجری برنامه می پرسد که هنوز در حال کار است ؟ و گیب می گوید بله 100% !
فکر کنم تا 2032 باید صبر کرد که منتظر ادامه بهترین بازی تاریخ باشیم ! هنوز در اینکه موتور بازی ویرایش جدید سورس انجین است یا اینکه این نسخه با بازی های دیگری عرضه می شود اطلاعی وجود ندارد !
منبع

gabenewell.jpg

با توجه به اخبار جدید این بازی بر روی ps3 نمی اید ! گیب گفته که کار کردن با سخت افزار ps3 یک فاجعه به حساب می اید !و هیچ پروژه ای دیگر روی ps3 انجام نمی دهد ...... فکر کنم بازی فقط برای pc و xbox 360 می اید ..... خود گیب این جنگ رو 2 سال پیش شروع کرد و تا جایی که می تونست به ps3 فحش داد !
4.gif

و وقتی که او مجبور شد episode 2 رو روی ps3 هم بزنه ..... با یک پورت کاملا غیر موفق روبه رو شدیم .
valve پچ های مختلفی رو روی ps3 اورد ولی باز هم نامومق بود !
نتیجه ی نهایی چیزی شد که 30 ثانیه لودینگ داشت .... نور پردازی و بافت های ضعیف تر نسبت به نسخه ی 360 ، ظاهرا موتور سورس روی ps3 اصلا جواب نمی دهد !یه چیز هم بگم .... نگید این گیب ادم احمقی هست ! اولین کسی که تکنیک hdr و bloom رو در این صنعت اورد گیبه ! .... و یکی از پیش گامان تکنولوژی در ساخت موتور به حساب می اید !
منبع

خیلی خبر خوبی بود. نمیشه اصلا منتظر موند. گیب هم که حالگیری جالبی کرده. امیدوارم اینا هم یه چیز برای PS3 رو کنند و به این جنگ پایان بدند.
بازم ممنون.

خیلی خبر خوبی بود ایوول
بریم سراغ انتقام :biggrin1: فکر کنم یه جایی خونده بودم اگه اشتباه نگم احمقانه و ..... بود ( .. یادم نیست )
الان یجا خواندم اسمش ALPHA هست :smile:
اما امیدوارم گیم پلی این شماره زیاد باشه :cool:

فقط امیدوارم کمی در این یکی یه سری تغییرات اعمال کنن...
واقعا اگر قرار باشه بازی با همون سبک و سیاق و گرافیک 5 سال پیش بیاد پس بهتره اصلا نیاد !
البته بازم میاد و سایت گیم اسپات با بی شرمی تمام یه نمره 9.5 هم بهش میده !!!

بلد نيستن رو ps3 بازي بسازن واسه چي كنسول رو زير سوال ميبرن . يه جوري حرف ميزنه انگار تنها كسي

هست كه رو ps3 بازي ساخته !!!

واقعا اگر قرار باشه بازی با همون سبک و سیاق و گرافیک 5 سال پیش بیاد پس بهتره اصلا نیاد !
اگه نمره 9.5 می گیره حقشه
این بازی مطمین باش تا چندین سال دیگه چه از لحاط گرافیک و چه گیم پلی بهترین های تاریخ می مونه

:eek::confused::mad:
اگه hl:e2 :love:رو بازی کردی اینو نمیگفتی.
به نظر من اگر گیم پلی قسمت دوم یکم طولانی تر بود از گیم اسپات 10 هم میگرفت حقش بود.
فقط خدا کنه این دفعه هم مثل اورنج باکس چند بازی با هم اماده کنن.

:eek::confused::mad:
اگه hl:e2 :love:رو بازی کردی اینو نمیگفتی.
به نظر من اگر گیم پلی قسمت دوم یکم طولانی تر بود از گیم اسپات 10 هم میگرفت حقش بود.
فقط خدا کنه این دفعه هم مثل اورنج باکس چند بازی با هم اماده کنن.

مطمعنا اون شاهکارو بازی کردم که دارم میگم !:laughing::laughing::laughing:

آخرین ویرایش:
استاد!
حالا به قول شما گیم اسپات بی شرمه ؟، دیگر همه سایتها بی شرم نیستن:biggrin1:
حتما شما از هیلو هم بدتون میاد؟!:biggrin1:
منتظر دیگر نظرات استادانه ی شما خواهیم بود.:smile:

مطمعنا اون آشغالو بازی کردم که دارم میگم !:laughing::laughing::laughing:

lol

تو رو خدا از دست سر این سایت و کاربراش بردار ! از بس پست خوشحال میدی شدی مضحکه بچه ها ! همیشه تو همه تاپیک ها برای راه انداختن جنگ روانی میای و یه پست چرت و پرت میدی !

نمونه پست های خوشحال ایشون: wii 20 دلار قیمتشه !!! alan wake گرافیکش در حد اتاریه !!!
بقیشم نگم بهتره !

اقايون مواظب حرف زدنتون باشين.هنوز هيچي نشده مياين اسپم ميدين.هنوز كا ساخت بازي شروع نشده شما به امتياز فكر ميكنين.
واقعا اين ها هم شور شو در اوردن .بازي ساختن بلد نيستن بهونه ميگيرن:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or