دوستان چنتا نکته برا بهتر شدن تو گیمپلی میگید من حس میکنم پیشرفتی نمیکنم مخصوصا Doomstone هر دفعه کلی از جونم کم میکنه نمیدونم چکارش کنم
در کل اینجوریه بزووور باس اولی رو شکست میدم میرم استیج بعدی دشمنای عادی میکشنم
15 اتمپت رفتم تالا
معمولا با نیزه هم میرم
اگه ویدیو خوبی هس که اسپویلم نکنه بدید
بازی طوری نیست راهنمایی خاصی کنیم تا آخر بخوای بری یه مقدار به شانس بستگی داره یه مقدار هم به سلاحی که بر میداری و درهایی که میری یکم هم به اینکه چطوری بازی کنی
با این حال اول ببین با چی بهتر میری ؟ من مثلا با اون دستکش ها خیلی خوب میرفتم قدرت chain lighting زئوس مینداختم روش یکم ares و اون خدا سرعتیه رو هم میگرفتم هیچی دیگه با دستکش راحت 2-3 بار تا آخر رسیدم (فکر کنم با همین تموم کردم) حالا نیزه رو یادم نیست ولی تیرکمون اصلا جالب نبود دستکش ها سرعت زیاد دارن و اگر اوضاع dash اینات خوب باشه میتونی راحت بری نزدیک. نیزه برای دور زنی خوب هست سپر هم جالبه. چندبار که بری قشنگ دستت میاد باس اول عین آب خوردن میشه و راحت میری تا بالا، حالا گاهی شانست خوب هست میری گاهی نه همون باس اول دوم میمیری.
دوم اون keepsake بود چی بود اونم مهم هست. 1-2 تا هست که بهت heart بیشتر میده. یدونه هست بهت health بیشتر میده من با health میرفتم بعد از یه طبقه ای عوض میکردم با heart.
اون کلیک چپ موس (نمیدونم رو دسته چی میشه) که از اون orb ها پرت میکنه اونا هم خیلی کاربردی هست. قدرت های خوب بگیری کلی کمکت میکنه در آخر هم آینه خیلی مهم هست روش کار کنه
و از همه ی این ها مهم تر باید ببینی دوستان آسمانی چی بهت میدن
من تو 10-15 باری که رفتم فقط 2-3 بار لجندری افتاد بهم
کمبوی این ها هم خیلی مهمه من رو همون دستکش در کنار chain lighting قدرت اون خدایی که با هر ضربه یه تیر میفرسته رو هم گرفتم کمبو خیلی خوبی بود. یا با نیزه قدرت اون یارو خدای آب رو بگیر تا دشمن رو پرت کنی عقب. یا با شمشیر قدرت آتنا خیلی خوب جواب میده ضربه ها رو بر میگردونی.
کلا بعضی خداها خیلی خوبن، مثلا آتنا تقریبا همه قدرت هاش کاربردی هستن، قدرت های رفلکتش خیلی خوبه یا یه قدرت میده که یه Heart اضافه میگیری. زئوس خوبه، ares خوبه اون پسر سرعتیه خوبه.
به جز اینا روی اون مرد قایقی و اون 3 تا npc طبقات هم حساب باز کن. (chaos هم خیلی خوبه
من زیاد باهاش معامله کردم)
شاپ خونه رو هم دکور اینا نخر چیزایی بخر که تو طبقات به کارت بیاد
درمورد ویدئو هم اسپویل خاصی نداره هر گیمپلی خواستی نگاه کن قبل از اینکه برسه به مرحله ای که نرفتی ول کن
ولی مطمئن باش خیلی کمکی نمیکنه من خودم 1-2 تا دیدم هیچی نداره جز اینکه مثلا بگی واو این یارو چه قدرت هایی گرفت چه حرکتی زد و .. چون بازی طوری هست که هرچی بمیری بیشتر یاد میگیری مثل خود شخصیت اصلی زجرکش میشی و یاد میگیری واسه دفعه بعد (فکر کنم جذابیتش همین باشه)
این راهنمایی هم که دوستمون زحمت کشیده بخون قشنگ توضیح داده.
بالاخره تمام شد
راهنمای به نسبت جامع و جمع و جور ما تو آشنایی با مکانیک های بازی
چگونه از جهنم جان سالم به در ببریم | راهنمای آشنایی و استراتژیهای Hades - گیمینگ گرویتی | جاذبه بازی
امیدوارم به دردتون بخوره
(##Da هوس کردم برم نصب کنم دوباره
)