H.A.W.X بهتر از Ace Combat خواهد بود!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
hawx2b.jpg

Thomas Simon طراح ارشد بازی H.A.W.X که از سری Tom Clancy می باشد در گفتگویی با MTV گفت گرچه تیم ما برای Ace Combat شرکت نامکو احترام زیادی قائل است، اما ما معتقدیم که گیم‌پلی آن بازی خیلی بسته و محصور است و H.A.W.X این گیم‌پلی را تصحیح خواهد کرد.

وی گفت:" بازی Ace Combat نقطه عطفی در ژانر بازی‌های هوایی بود و نامکو توانست پایه‌های این ژانر را بخوبی بنا نهد".

"‌ ولی ما فکر می‌کنیم که در کل، Ace Combat کمی بسته و محصور بود. البته فریم‌ریت بازی بسیار ثابت و خوب بود و حالا ما می‌خواهیم بازی‌ای به همان خوبی و با گیم‌پلی بهتر ارائه کنیم".

Simon افزود:" ما می‌خواستیم که دنیای این بازی بسیار واقعی باشد و شما برای جنگیدن با رقیبان خود هیجان داشته باشید، نه اینکه در مکان‌های ناشناخته‌ای باشید که هیچ احساسی نسبت به آن‌ها ندارید. مثلا وقتی من در حال مبارزه بر فراز واشینگتن هستم، قطعا جالب‌تر خواهد بود."

طبق گفته یوبی‌سافت این بازی در در ماه مارچ برای PC, ps3 و 360 عرضه می‌شود.

من از AC2 بازی کردم البته AC1 رو هم به تازگی بازی کردم!!!
من از علاقه منداشم و موقع ای که بازی میکردم همه سر گیجه میگرفتن!!!
به نظر من تا HAWX نیاد نمیشه حرفی زد.من منتظرم بیاد تا بازیش کنم:cool::biggrin1:

ببخشید فکر کنم namco!
کاملا حق با شماست دوست عزیز... .

دوست عزیز ربط سیمولیتور با Ace combat تو چی میتونه باشه؟
سیمولیتور کلا ه معنیه شبیه ساز هست
حالا این میتونه carracing مثل GT باشه یا شبیه ساز هواپیما مثل فلایت سیمولیتور
اصولا بازیه acecombat آرکید محسوب میشه مثل مثلا NFS تو ماشینسواریها
هرچند این سری و عناوین مشابه بیشتر حالت آرکید داشته و دارند و یک simulate کامل محسوب نمیشن.
ببخشید اینطور میگم ولی همیشه قبل از گرفتن ایراد, کل متن رو بخونید و بعد نظرتون رو بنویسید... .
باز هم عذر میخوام بابت اینطور برخورد کردن ولی هرچقدر اشتباه من در مورد اسم شرکت سازنده AC یعنی namco‌اشتباه بود, نفی قرار گرفتن ac در رده simulatorها از منظر کلی, اشتباهه.

آخرین ویرایش:
AC بزرگتر از اونی هستش که بازی HAWX بیاد به راحتی این بازی رو کنار بزنه حالا هر چه قدر هم که میخواد خوب باشه

البته هنوز زوده در مورد این بازی نظر داد باید صبر کرد تا عرضه بشه ببینیم چی از اب در میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or