H.A.W.X بهتر از Ace Combat خواهد بود!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
hawx2b.jpg

Thomas Simon طراح ارشد بازی H.A.W.X که از سری Tom Clancy می باشد در گفتگویی با MTV گفت گرچه تیم ما برای Ace Combat شرکت نامکو احترام زیادی قائل است، اما ما معتقدیم که گیم‌پلی آن بازی خیلی بسته و محصور است و H.A.W.X این گیم‌پلی را تصحیح خواهد کرد.

وی گفت:" بازی Ace Combat نقطه عطفی در ژانر بازی‌های هوایی بود و نامکو توانست پایه‌های این ژانر را بخوبی بنا نهد".

"‌ ولی ما فکر می‌کنیم که در کل، Ace Combat کمی بسته و محصور بود. البته فریم‌ریت بازی بسیار ثابت و خوب بود و حالا ما می‌خواهیم بازی‌ای به همان خوبی و با گیم‌پلی بهتر ارائه کنیم".

Simon افزود:" ما می‌خواستیم که دنیای این بازی بسیار واقعی باشد و شما برای جنگیدن با رقیبان خود هیجان داشته باشید، نه اینکه در مکان‌های ناشناخته‌ای باشید که هیچ احساسی نسبت به آن‌ها ندارید. مثلا وقتی من در حال مبارزه بر فراز واشینگتن هستم، قطعا جالب‌تر خواهد بود."

طبق گفته یوبی‌سافت این بازی در در ماه مارچ برای PC, ps3 و 360 عرضه می‌شود.

من اگه بی اطلاع هستم يکی منو راهنمايی کنه... تو اين نصب بازی هوايی فکر کنم انگشت شمار بود... درسته؟

تا اونجا که يادمه يکی برای ps3 بود يکی هم برای 360 يا 2 تا ...

مرسی

سریAce Combat برعکس برداشت‌های یوبی, شاید ایراداتی داشته باشه ولی تجربه‌ای فوق‌العاده و خاص ارائه میده که در کنار داستان زیبا (روایتشو نمیگم) و اتمسفر بسیار گیرا, تونسته دل میلیونها گیمر رو از آن خود کنه. اینکه چقدر HAWX در رسیدن به این سطح موفق خواهد بود سوالی هستش که تا بعد از عرضه این بازی بی پاسخ خواهند موند.
من میدونم دوستان از نظر اطلاعات کم و کسر ندارن ولی بی‌دقتی باعث میشه سوالاتتون نامفهوم باشه.
Air Combat
ببخشید ولی منظورتون Ace Combat هستش؟
موفقیت این سری اگر که KONAMI دقت لازم رو به خرج بده بی تردید ادامه خواهد داشت خصوصا با پیشینه درخشان Ace Combatهای قبلی... .
و اين نصب
منظور همین نسل هستش؟
بازی که هست ولی در انگشت شماری اونها شک نکنید. کلا این سبک خیلی رقیب نداره و تا الان هم سری AC پیشتازی کامل می‌کردند (مبحث شبیه‌سازی کامل هم که همیشه دست Flight Simulator بوده) که حالا یوبی با HAWX قصد رقابت با این سری رو داره.

ببخشید ولی منظورتون Ace Combat هستش؟
موفقیت این سری اگر که KONAMI دقت لازم رو به خرج بده بی تردید ادامه خواهد داشت خصوصا با پیشینه درخشان Ace Combatهای قبلی... .
فکر کنم منظور ايشون کلاً سبک Air Combat هست:-"

من که از سبک هواپیمایی خوشم نمیاد ولی به نظرم سری Tom Clancys بغیر از سبک اکشن تاکتیکی و مخفی کاری در ساختن سبکهای دیگه تبهر نداره .
فقط این دو سبک رو بسازه بهتره . حداقل اینو با End War نشون داد .

ممنون دوست عزیز از یادآوریتون ولی:
Air Combat اسم نسخه اول از این سری هست و بعد از نسخه اول بقیه نسخه‌ها با نام Ace Combat منتشر شدند
ضمنا اصولا این سبک رو با اسم شبیه‌ساز میشناسن ( simulator )
هرچند این سری و عناوین مشابه بیشتر حالت آرکید داشته و دارند و یک simulate کامل محسوب نمیشن.

آره منظورم همین بود...شبیه ساز فکر کنم به عنوان هایی مثل MS Flight Simulator و... میگن،البته من اطلاعاتی راجع به این سبک ندارم یا حداقل خیلی کم دارم،اگه اشتباه می کنم هم واسه ی همینه...
ولی کلاً نمیشه به عنوان یه بازی دهن پر کن روی این سبک(حالا Simulator یا Air Combat) حساب کرد.AC6 واسه ی من بیشتر به عنوان زنگ تفریح بین بازی های دیگه بود،البته این دلیل بر بد یا حتی متوسط بودن هیچ بازی نیست...

ضمنا اصولا این سبک رو با اسم شبیه‌ساز میشناسن ( simulator

دوست عزیز ربط سیمولیتور با Ace combat تو چی میتونه باشه؟
سیمولیتور کلا ه معنیه شبیه ساز هست
حالا این میتونه carracing مثل GT باشه یا شبیه ساز هواپیما مثل فلایت سیمولیتور
اصولا بازیه acecombat آرکید محسوب میشه مثل مثلا NFS تو ماشینسواریها

به نظر من این بازی تا نیاد و تجربه نشه به هیچ وجه نمیشه گفت از چی بهتره یا بدتره
اینم باید در نظر داشت که حد اقل یک سال دیرتر از acecombat داره میاد و اگرم بهتر باشه
کاره خاصی انجام نداده

دموهاش که که خیلی فرقی احساس نمیشد من با همون ace هم حال نکردم آخه خیلی غیر طبیعی بود و تکراری میشد بعد مدتی بازی باید حیجان داشته باشه نه همش دونبال کله طرف بیوفتی تا موشک بزنی به به نظرم blazing angels خیلی خوب بود و البته خدای بازی های شبیه ساز flight simolation X

راستش من چند ماه پيش چنتا تريلر كه ازش ديدم يه جورايي بازي دقيقا كپي ace combat بود نه تنها مبارزات بازي و سرعت و گيم پلي همون بود حتي سبك گرافيكي و افكتهاشم همون بود جدا اگه دوتا دمو رو ادم پيش هم بذاره تشخيص اين دو بازي از هم كار سختيه البته الان ديگه نمي دونم بازي تا چه حد تغييرات داشته اما اون چيزي كه من ديدم كه تقليد كامل بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or