اگه بشه تا یکی دو ماه دیگه میخوام بگیرم.پک کامل رو...حالا ارزش اینقدر پول رو واقعا داره؟
اصلا حال میده با اونا یا الکی قیافه داره؟:biggrin1:
ارزشش را هر کس باید با توجه به وضیعتش در نظر بگیره ولی مثلا من خودم الان گیتارش را از GH3 دارم که تو GH2, GH3 , GH:WT و Rock Band استفاده می کنم و هر وقت گیر بیارم بند کیتش را هم میگیرم. هنوز هم از هیچ کدوم خسته نشدم(البته GH2 یکم کمتر حال میده چون اکثر آهنگاش Cover هست و از خواننده اصلی نیست!) . Rock Band 2 و GH:Aerosmith را هم هنوز وقت نکردم بگیرم! تازه اینا بازی هایی هستن که تا الان اومدن و مطمئن باشین تا سال دیگه 2-3 تا بازی دیگه هم میاد که تا الان GH:Metallica اومدنش قطعی شده و تو 3 ماه آینده میاد! یه جای دیگه هم خوندم که احتمالا GH: Hendrix هم تا آخر امسال یا اوایل سال دیگه میاد ولی این یکی در حد شایعه هست!
صفحه قبل را هم اگر نگاه کنید می بینید که در کل تو همه ی این بازی ها تقریبا 500 تا آهنگ تو خود DVD های بازی هست و باز تقریبا 500 تای دیگرو میشه از Live خرید و بازی کرد! و این خودش خیلی امکان جالبیه و می تونی با هزینه قابل قبولی آهنگ های مورد علاقت از خواننده های مورد علاقت را بخری و استفاده کنی مثلا الان آخرین آلبوم متالیکا را می تونی هم برای GH3 و هم GH:WT بگیری!
حالا شما اگه پک کامل را بگیری از گیتارش که تو همه ی اینا می تونی استفادا کنی! درامز و میکروفون را می تونی تو سه تا بازی GH:WT, Rock Band و Rock Band 2 استفاده کنی.
باز اگه به خواندن آهنگ ها علاقه داشته باشی می تونی بازی هایی مثل Lips , KR: AI Encore و KR: AI Encore2 را هم بگیرین و از میکروفونش تو اونها هم استفاده کنین!
توی لایو هم این بازی ها می تونن جالب باشن مثلا توی Rock Band ها و GH:WT شما می تونین با دیگران توی یک بند بازی کنین و یک آهنگ را به طور هم زمان همه با هم ولی تو ساز های مختلف بزنین و یا حتی یه بند تشکیل بدین و در مقابل یک بند دیگه یک آهنگ یا سری آهنگ را بزنین!
ولی حالا باز ارزش داشتن یا نداشتنش به خود شخص بر می گرده! ولی اگه به این جور بازی علاقه دارین گیتارش واقعا ارزشش را داره! پک کامل هم به نظر من ارزشش را داره ولی خوب قیمتش هم یکم بالاست! البته قیمت اصلیش از 200 دلار هم کمتره که برای چیزی که میگیرین کاملا منطقی هست ولی خوب تا بیاد تو ایران سر گمرک و هزینه حمل و نقل و سود فروشنده یه 100-150 تایی میره روش!