Guitar Hero: World Tour

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من همین امروز اچیومنت تموم کردن بازی رو گرفتم .
فقط اونایی که پولی نیست رو بزنی کافیه .
من همه رو روی eXPERT زدم به جز دو تا آهنگ که اونا رو حتی رو هاردم نتونستم بزنم!:((:((

برادرا!!! ست کامل world tour با ملحقاتش تو ایران موجود هست یا نه اگه هست از 600 بیشتره اگه تو همین مایه هاست باید تیمی باشیم یعنی یکی درام بزنه یکی گیتار ؟ راستی این بازی کرک شده هست یا باید کنسولو به حالت اولش برگردونیم(منظورم تغییر فرم ویر).

راستی این بازی کرک شده هست
بله کرک شده هست ،و هیچ مشکلی نداره فقط به یه گیتار بندل نیاز داری ...

شاید سال دیگه یا آخر همین سال بیاد ...
آره خدا داده این همه هکر ،دو روزه هکش میکنن ...

دوستان یه سؤال فنی
و اون اینکه این پکِ کاملش یه گیتار داره یا دوتا؟
البته خودم به این نتیجه رسیدم که یه گیتار داره :smile:
پک کامل یک گیتار, یک میکروفون و یک ست درامز داره!

نه بابا این هیچ راهی نداره شما نیز 2 تا کار میتونی انجام بدی اول اینکه سر کیسه رو شل کنی دوم اینکه با بازی خداحافظی کنی چون اینجور که بوش میاد سایر سری های آینده نیز گیتار میخوان.

اتفاقا تااون جایی که من میدونم برعکسه !! :دی ولی درکل سخترین قسمت کار کنترل کافی رو انگشت کوچیه داشتنه !!:دی
راستی اون نت های نزدیک به هم متفاوت رو که پشت سر هم میان رو کار کار خاصی باید کرد تا اون حالت که ادم وقتی یدونه رو بزنه برای بقیه ستارم لازم نباشه فعال بشه ؟؟(الان نفهمید کسی من چی گفتم قاطعا !!)
چون من در هر صورت اون نت ها رو نمیتونم بزنم !! یعنی من سر سبز برفرض مینم ستارم رو هم ولی بقیه رو که بدون ستارم میزنم کار نمکنن و 0 میشه اون درجه ی 4 تاییم !!دی

من همین امروز اچیومنت تموم کردن بازی رو گرفتم .
فقط اونایی که پولی نیست رو بزنی کافیه .
من همه رو روی eXPERT زدم به جز دو تا آهنگ که اونا رو حتی رو هاردم نتونستم بزنم!:((:((
بابا ایول :دی
من بیشتر از نرمال ، بازی نمیکنم، چون برام زیاد لذت نداره

بابا ایول
من بیشتر از نرمال ، بازی نمیکنم، چون برام زیاد لذت نداره
اتفاقا به نظر من لذت و هیجان بازی تو Expert خیلی بیشتره! سرعت نت ها با سرعت خود آهنگ بیشتر می خونه و واقعی تر به نظر میاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or