دوستان این خوانندگیش روش خاصی داره ؟؟:biggrin1:
یکی از بچه ها هست میگه بازی رو راحت رو نرمال و یه تعدادی از اهنگ ها رو هم رو هارد میره ...ولی من فقط رو 2 لول اول میتونم بازی کنم مطلقا!!
اگه کسی قلق خاصی در این رابطه میدونی بگه لطفا !!..
شمارش:22717266نیکی و پرسش؟
شماره - اسم و آدرسشو بگو لطفآ.

نه ! برای زدن آهنگ فقط باید گیتار و درام داشته باشی و برای خوندنش هم که میکروفون میخواد. دیگه مثل سابق نمیشه با اون دکمه ها آهنگ رو زدآقا من از حرفاتون چیزی نفهمیدم یکی درست بگه میشه با همین دسته ی 360 بازی کرد یا نه؟
ووکال دیگه چیه؟:confused:
خوندن یعنی چی یعنی نمیشه آهنگ ها رو با lt ,rt ,lb ,rb زد؟:confused:

)2 تا سوال:
1-شماره های بعدی Guitar Hero هم فقط با گیتار قابل بازی هست یا با دسته هم میشه؟(اگه نه که بریم یه گیتار بگیریم - بدون این بازی هم مگه میشه زندگی کرد)
2-گیتار- نسخه های مختلف بازی خیلی باهم فرق داره؟ کدوم بهتره؟ تکی میفروشن؟ کجا؟؟
3-من چپ دست هستم اگه گیتارش رو بگیرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟(مخصوص چپ دستها هم هست یا فرقی نداره؟)
شک نکن ...1-شماره های بعدی Guitar Hero هم فقط با گیتار قابل بازی هست یا با دسته هم میشه؟(اگه نه که بریم یه گیتار بگیریم - بدون این بازی هم مگه میشه زندگی کرد)
آره, الان شما اگه Guitar Hero: World Tour - Band Kit که کامل ترین پک Guitar Hero و شامل گیتار, درام و میکروفون هست را بگیری می تونی اینارو بازی کنی:یعنی الان من اگه مثلا پک کامل شماره 4 گیتار و درام و میکروفون رو بگیرم میتونم همه این 7 تایی رو که شما گفتید بدون مشکل بازی کنم ؟( از درام و گیتار این میشه واسه راکبند استفاده کرد؟)
بازی هایی که گیتار, درام و میکروفون دارند:
Rock Band
Rock Band 2
Rock Revolution
Guitar Hero: World Tour