Guitar Hero: World Tour

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من مدن مدیدیه دارم دنبال گیتارش می گردم، شانس من همیشه دیر می رسم چند روزی، خلاصه اگه کسی می دونه از کجا نی شه گیتار گیر آورد بگه تا منم به جمع شما بپیوندم

pc

دوستان ميدونم جاش اينجا نيست ولي براي pc هم گيتار واجبه؟
و بدون گيم orjinal و ميكروفن (درام . گيتار)چند ميشه؟
و همين طور به شهرستان هم پست ميكنن؟
مرسي:love:

دوستان این خوانندگیش روش خاصی داره ؟؟:biggrin1:
یکی از بچه ها هست میگه بازی رو راحت رو نرمال و یه تعدادی از اهنگ ها رو هم رو هارد میره ...ولی من فقط رو 2 لول اول میتونم بازی کنم مطلقا :( !!
اگه کسی قلق خاصی در این رابطه میدونی بگه لطفا !!..

قلق اینه صبر کن مامان بابات برن بیرون....بعد یک چایی گرم بخور....بعد برو بازی هی داد بزن....:cheesygri

آقا من از حرفاتون چیزی نفهمیدم یکی درست بگه میشه با همین دسته ی 360 بازی کرد یا نه؟
ووکال دیگه چیه؟:confused:
خوندن یعنی چی یعنی نمیشه آهنگ ها رو با lt ,rt ,lb ,rb زد؟:confused:

آقا من از حرفاتون چیزی نفهمیدم یکی درست بگه میشه با همین دسته ی 360 بازی کرد یا نه؟
ووکال دیگه چیه؟:confused:
خوندن یعنی چی یعنی نمیشه آهنگ ها رو با lt ,rt ,lb ,rb زد؟:confused:
نه ! برای زدن آهنگ فقط باید گیتار و درام داشته باشی و برای خوندنش هم که میکروفون میخواد. دیگه مثل سابق نمیشه با اون دکمه ها آهنگ رو زد :((

2 تا سوال:
1-شماره های بعدی Guitar Hero هم فقط با گیتار قابل بازی هست یا با دسته هم میشه؟(اگه نه که بریم یه گیتار بگیریم - بدون این بازی هم مگه میشه زندگی کرد:()
2-گیتار- نسخه های مختلف بازی خیلی باهم فرق داره؟ کدوم بهتره؟ تکی میفروشن؟ کجا؟؟
3-من چپ دست هستم اگه گیتارش رو بگیرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟(مخصوص چپ دستها هم هست یا فرقی نداره؟)

2 تا سوال:
1-شماره های بعدی Guitar Hero هم فقط با گیتار قابل بازی هست یا با دسته هم میشه؟(اگه نه که بریم یه گیتار بگیریم - بدون این بازی هم مگه میشه زندگی کرد:()
2-گیتار- نسخه های مختلف بازی خیلی باهم فرق داره؟ کدوم بهتره؟ تکی میفروشن؟ کجا؟؟
3-من چپ دست هستم اگه گیتارش رو بگیرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟(مخصوص چپ دستها هم هست یا فرقی نداره؟)

1- کلا یه گیتار بگیری ضرر نمی کنی, تا الان 4 تا گیتار هیرو داریم, 2 تا راکبند و راک روولوشین . گیتار هیروی متالیکا هم قراره به زودی بیاد. یعنی همین الان 7 تا بازی هست که می تونی از گیتار توشون استفاده کنی تازه level های مختلف داره من خودم هنوز نتونستم hard گیتار هیروی 3 را تموم کنم . در ضمن اون حس و جو بازی کردن با خود گیتار اصلا قابل مقایسه با دسته معمولی نیست.

2- برای گیتار, گیتارهای Guitar Hero از همه بهتره. باز از گیتار های Guitar Hero ماله World Tour از همه بهتره ولی ماله 3 و AeroSmith هم خیلی خوبه! تکی هم می فروشن ولی من تو ایران ندیدم. تو ایران گیتار را معمولا با بازی Original می فروشن. کجاش را باید بگردی!

3- نه, برای چپ دست ها تنظیمات جدا داره که جای دکمه های رو صفحه رو بر عکس می کنه و راحت می تونی بازی کنی!

یعنی الان من اگه مثلا پک کامل شماره 4 گیتار و درام و میکروفون رو بگیرم میتونم همه این 7 تایی رو که شما گفتید بدون مشکل بازی کنم ؟( از درام و گیتار این میشه واسه راکبند استفاده کرد؟)

7 تا کجا بود ...
Rock revolution بندل جدا داره ...
درام گیتار هیرو راک بند رو ساپورت نمیکنه ... فقط گیتار ها با هم سازگارند ...
اگه GH4 واسه pc بیاد یه فرجی میشه ...:دی
و میتونی با کیبرد بازی کنی ...:دی

یعنی الان من اگه مثلا پک کامل شماره 4 گیتار و درام و میکروفون رو بگیرم میتونم همه این 7 تایی رو که شما گفتید بدون مشکل بازی کنم ؟( از درام و گیتار این میشه واسه راکبند استفاده کرد؟)
آره, الان شما اگه Guitar Hero: World Tour - Band Kit که کامل ترین پک Guitar Hero و شامل گیتار, درام و میکروفون هست را بگیری می تونی اینارو بازی کنی:

بازی هایی که فقط گیتار دارند:
Guitar Hero 2
Guitar Hero 3: Legends Of Rock
Guitar Hero: Aerosmith

بازی هایی که گیتار, درام و میکروفون دارند:
Rock Band
Rock Band 2
Rock Revolution

بد نیست تعداد آهنگ هارو هم بگم. اصلی ها آهنگ های معمولی بازی هستند, اضافی ها آهنگ هایی هستند که باید قفلشون باز بشه( با پول توی بازی) و دانلودی ها باید از طریق Live با پوینت دانلود شه!

Guitar Hero 2
اصلی: 48
اضافی: 24
دانلود(پولی):24

Guitar Hero 3: Legends Of Rock
اصلی: 48
اضافی: 25
دانلود(پولی):59

Guitar Hero: Aerosmith
اصلی: 35
اضافی: 11
دانلود(پولی): -

اصلی: 86
اضافی: -
دانلود(پولی): 35

Rock Band
اصلی: 45
اضافی: 13
دانلود(پولی):300

Rock Band 2
اصلی: 84
دانلود(پولی):300

Rock Revolution

اصلی: 41
دانلود(پولی):7

یعنی در کل 387 آهنگ اصلی , 80 آهنگ اضافی(مجموعا 387 + 80 یعنی 467 آهنگ مجانی) و 391 آهنگ پولی برای دانلود وجود داره!

آخرین ویرایش:
بازی هایی که گیتار, درام و میکروفون دارند:
Rock Band
Rock Band 2
Rock Revolution

کاربر عزیز لطفا ...
اگر در مورد چیزی اطلاعات کاملی نداری ، اطلاع رسانی غلط نفرمایید ...

درام گیتار هیرو راک بند رو ساپورت نمیکنه ...
راک روولوشن هم بندل مخصوص داره که به هیچکدوم نمی خوره ....

تا جایی که من اطلاع دارم
رو 360، همه به هم میخورن !

برای ps3 برای گیتار هیرو 3 و راکبند 1 ، پچ باید بریزی
و این پچ برای GHWT و RB2 هم خواهد اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or