Dinosaur
Loyal Member

از کنترلر 360 فقط به عنوان میکروفون میشه استفاده کرد یعنی هد ست را بهش وصل میکنی و باهاش میخونیاقا ایا میشه با کنترلر 360 این بازی رو انجام داد یا فقط باید گیتار بخرم
خدا کنه کنترلر بشه استفاده کرد
کوروشهمین الان نکست جن 160 تومن ناقابل یدونه مدل ایروسمیث ش رو میده !!(انصافا به نسبت شرایط خیلی خوب داره میده !!)
................
واقعا من نمیدونم چرا اریا باید این قدر خوش بین باشه :biggrin1: ولی همون طور که قبلا هم گفتم ساخت اهنگ مساوی عدم وجود دسته !!:biggrin1:
از یه لحاظی آرهفکر کنم تو اون تریلر تبلیغاتیش رو دیدی که یه پارتی راه انداخته بودن ...نهههههههههه ..
که اینجوری تو بهر بندل کاملشی ...

ما هم دان زدیم با دسته بازی کردیم :biggrin1:ولی اینارو که من دیم اینجوری خر شدن اونجوری خر نمیشن:cheesygriحداقل یه گیتار را میخوادسلام با دسته اگه بتونیم بخونیم دیگه به گیتا و درام احتیاجی نیست؟ یا حتما با ید هم بزنی هم بخونی ؟
شاید یهو خر شدن ی patch ی چیزی تو live دادنما هم دان زدیم با دسته بازی کردیم :biggrin1:ولی اینارو که من دیم اینجوری خر شدن اونجوری خر نمیشن:cheesygri
نوید اینا هرچی هم که باشن از درام های اوج مزخرف راکبند (حداقل یه گیتار را میخواد
یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود گفت : یه سری از درامهای فروخته شده مشکل داشته و اکتیویژن اونا را تا 90 روز ضمانت کرده
مثل اینکه میگن حساسیت درام ها خیلی بالاست و در اثر کوچکترین حرکتی عمل میکنه
واحد مرکزی خبر . BC
البته من شنیدم و باید به صورت کامل تحقیق کنم
) بهترن !!:biggrin1: