Guitar Hero: World Tour

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هیچ امیدی هم نیست مثل GH دی اس که بازی کردم هکش کنن بندازنش روی کنترلر:((
اگه همچین کاری هم بتونن بکنن احتمالآ مساوی میشه با بن شدن کنسول :( مثلآ مصطفی (mox1x2) یه لینکی بهم داد که میشد به GH های 360 آهنگ اضافه کرد ولی آخر لینک نوشته بود احتمال بن شدن یا مشکلات دیگه خیلی زیاده.

یکی از دوستای من دیشب بازی را دانلود کرده بود
بازی حتما حتما باید با گیتار بازی بشه چون به غیر از اون راهی دیگه برای بازی کردن ندارید و اگه میخواین لذت کامل از این شاهکار (من که خیلی حال کردم) را ببرین لازمه که پک کامل اون که شامل گیتار - درام و میکروفون هستش را بخرین و با این وسیله ها یه تور دور دنیا پا بذارین

اقا ایا میشه با کنترلر 360 این بازی رو انجام داد یا فقط باید گیتار بخرم:-"
خدا کنه کنترلر بشه استفاده کرد
از کنترلر 360 فقط به عنوان میکروفون میشه استفاده کرد یعنی هد ست را بهش وصل میکنی و باهاش میخونی
برای بازی حتما حداقل یه دوونه گیتار را باید داشته باشی

همین الان نکست جن 160 تومن ناقابل یدونه مدل ایروسمیث ش رو میده !!(انصافا به نسبت شرایط خیلی خوب داره میده !!)
................
واقعا من نمیدونم چرا اریا باید این قدر خوش بین باشه :biggrin1: ولی همون طور که قبلا هم گفتم ساخت اهنگ مساوی عدم وجود دسته !!:biggrin1:

همین الان نکست جن 160 تومن ناقابل یدونه مدل ایروسمیث ش رو میده !!(انصافا به نسبت شرایط خیلی خوب داره میده !!)
................
واقعا من نمیدونم چرا اریا باید این قدر خوش بین باشه :biggrin1: ولی همون طور که قبلا هم گفتم ساخت اهنگ مساوی عدم وجود دسته !!:biggrin1:
کوروش
گیتار خالی حال نمیده
درام و میکروفون هم میخواد
اونوقت باید بازی کرد

کوروش
گیتار خالی حال نمیده
درام و میکروفون هم میخواد
اونوقت باید بازی کرد
فکر کنم تو اون تریلر تبلیغاتیش رو دیدی که یه پارتی راه انداخته بودن ...نهههههههههه ..:دی
که اینجوری تو بهر بندل کاملشی ...

فکر کنم تو اون تریلر تبلیغاتیش رو دیدی که یه پارتی راه انداخته بودن ...نهههههههههه ..:دی
که اینجوری تو بهر بندل کاملشی ...
از یه لحاظی آره
ولی از یه نظر بازیش یه سری قسمتایی داره که با گیتار فقط میشه یه قسمت از اونها را بازی کرد

اگه خدا کمک مال کنه(یک جور قرض بده پس نگیر )به ما بده میرم باندل کامل رو میخرم
الیته الان نه
بعد از کنکور-تابستون)-(

سلام با دسته اگه بتونیم بخونیم دیگه به گیتا و درام احتیاجی نیست؟ یا حتما با ید هم بزنی هم بخونی ؟ :p
شاید یهو خر شدن ی patch ی چیزی تو live دادن :((ما هم دان زدیم با دسته بازی کردیم :biggrin1:ولی اینارو که من دیم اینجوری خر شدن اونجوری خر نمیشن:cheesygri

سلام با دسته اگه بتونیم بخونیم دیگه به گیتا و درام احتیاجی نیست؟ یا حتما با ید هم بزنی هم بخونی ؟ :p
شاید یهو خر شدن ی patch ی چیزی تو live دادن :((ما هم دان زدیم با دسته بازی کردیم :biggrin1:ولی اینارو که من دیم اینجوری خر شدن اونجوری خر نمیشن:cheesygri
حداقل یه گیتار را میخواد
یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود گفت : یه سری از درامهای فروخته شده مشکل داشته و اکتیویژن اونا را تا 90 روز ضمانت کرده
مثل اینکه میگن حساسیت درام ها خیلی بالاست و در اثر کوچکترین حرکتی عمل میکنه

واحد مرکزی خبر . BC
البته من شنیدم و باید به صورت کامل تحقیق کنم

سلام.
من تازه فهميدم این بازی چيه لامصب :دی
ميخوام شروع کنم به بازی کردن اما گيج شدم. از کدوم نسخه شروع کنم بهتره؟ همون Guitar hero 3: legend of rockخوبه يا قديمی تر هاشو بگيرم؟

یکش که برای 360 نیومده وگرنه از 3ش هم تا حدودی به نظرم بهتر بود !!
کلا به دوش اصلا فکر نکن یا همون 3ش یا Aerosmithش... !!
من فردا یه نقد بسیار توپ (شایدم دیگه تا پس فردا شد ...) قول میدم در مورد بازی بدم !!
حداقل یه گیتار را میخواد
یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود گفت : یه سری از درامهای فروخته شده مشکل داشته و اکتیویژن اونا را تا 90 روز ضمانت کرده
مثل اینکه میگن حساسیت درام ها خیلی بالاست و در اثر کوچکترین حرکتی عمل میکنه

واحد مرکزی خبر . BC
البته من شنیدم و باید به صورت کامل تحقیق کنم
نوید اینا هرچی هم که باشن از درام های اوج مزخرف راکبند ( :sick: ) بهترن !!:biggrin1:
سعی نکن با این کارات جو رو متشنج و از فروش بازی جلو گیری کنی !!:biggrin1: (منبعتم احتمالا اون یارو خوشحاله که اسمشم یادم نمیاد سازنده ی ارشد راکبند بوده :smile::دی)

بازی فقط با گیتار قابل بازی هست و دسته معمولی نمیشه
من بازی رو گرفتم و یک کلام محشر بود
از درست کردن شخصیت و گیتار دلخواه گرفته تا آهنگ های محشرش
فقط تنها ضعف(اگه اسمشو بگذاریم ضعف)دسته بندیه ناجور موزیک هاس یعنی آهنگ های هم سبک رو در یک دسته قرار نداده و آهنگ ها در یک تور سبک های متفاوتی دارند(البته از نظر تنوع در تور هم جالب هست)
در قسمت ویدئو هم چندتا ویدئو برای نحوه ی گیتار زدن(گیتار واقعی)گذاشته شده که چیز های جالبی رو یاد میده
بهترین آهنگ هایی که من تا فعلا زدم monsoon...rooftops...Everlong...What I've Done...Tapped Under Ice...Beat IT هستند
پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر این بازی رو تهیه کنید و این بازیه محشر رو از دست ندید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or