Guitar Hero: World Tour

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نگران نباشید همین فروشنده های ایرانی هم یکم گیر بدین حتما میارن
من پسر داییم از فرانسه اومده بود و ست کامل راک بند خودش هم آورده بود صفحه هاش پاره شده بود گفتم میجنگی بهاهاش گفت تو هم یکم درجه رو سخت تر انتخاب کنی از اطراف یهو از وسط ترک میخوره
خدا کنه این یکم صفحه قوی تری داشته باشه
slip جان یعنی واقعا نمیشه ورد تور رو با کنترلر بازی کرد ؟
راک بند قضیش فرق میکنه !
فکر کنم اون ور اب فقط با ست کامل عرضه میشه این راک بند( یعنی با درام وگیتار و...) . درسته ؟

به صورت رسمی چیزی در مورد استفاده از کنترلر معمولی در بازی نگفتن ولی من توی 100 تا forum خارجکی سوال کردم , همه میگن این دفعه مثل Rockband شده و فقط با گیتار و ... میشه بازی کرد. حتی توی خود سایت اصلیش هم پرسیدم و اعضا همین جواب رو دادن (ولی از سازنده های بازی کسی چیزی نگفت :دی) البته یه نیمچه امید (!!!) در حد چند درصد هست که بشه اون طوری هم بازی کرد چون توی ویکی پدیا در قسمت کنترل , به جز گیتار و درام و ... , گیم پد هم نوشته (ولی به ویکی پدیا اعتباری نیست چون آدمای معمولی مینویسنش !)

واقعا هم نمیشه به ویکی پدیا اعتماد کرد ( اگه نشه با کنترلر بازی کرد واقعا حیف میشه - اخه من فقط پول دارم که هارد 120 بگیرم - گیتارم که بالای صد تومنه !!!:((
من از زمانی که GHIII و aerosmith رو بازی کردم عاشقش شدم - شما دیگه چه عشقی کردین که از شماره اول بازی میکنین :love:

اگه خاستن 70 تومن ست کامل شو + نسخه اصلی بازی میخرم :-" خدای خیلی خرج کردم نه؟ :biggrin1:
آخه این احمقا فکر نمی کنن چهار تا بدبخت فلک زده مثل من پول از کجا بیارن گیتار بخرن ؟ بازم میگم اخ تف تو این دنیای نامرد.:mad:

بچه ها بازی رو هر کس دانلود کرد لطفا بگه با دسته هست یا حتما باید گیتارو این این جور چیزا براش بخریم؟:biggrin1:
بروبچ همونطور که دوستمون گفتن بازی برا دنلود اومده من میخوام بخرم ولی نمیدونم اجراش با کنترلر هست یا با درام وگیتار :(

ماشاءالله عین آدم که جواب نمیدن ! من رفتم دوباره پرسیدم. یه نفر میگه بله میشه ! یکی میگه نه نمیشه ! ولی تا حالا که چند صد تا تاپیک توی Gamespot در این مورد زدم ( و داد همه درومده ! :دی ) 99% میگن نمیشه.

ماشاءالله عین آدم که جواب نمیدن ! من رفتم دوباره پرسیدم. یه نفر میگه بله میشه ! یکی میگه نه نمیشه ! ولی تا حالا که چند صد تا تاپیک توی Gamespot در این مورد زدم ( و داد همه درومده ! :دی ) 99% میگن نمیشه.
همه جا که مثل فروم BC نمیشه بچه ها هوای همو داشته باشن :biggrin1:
فکر کنم اگه یه تاپیک دیگه در این مورد بزنی بن بشی :biggrin1:
بلاخره تا فردا معلوم میشه ;)

دلتان را صابان (صابون) نزنین ! نمیشه از کنترلر معمولی استفاده کرد چون بازی کنترلر معمولی رو به عنوان میکروفن میشناسه (چجوریش رو نمیدونم ولی چند نفر این رو نوشتن) احتمالآ تنها کار کنترلر معمولی اینه که میکروفن رو بهش وصل کنیم و توش چهچهه بزنیم.
به قول یه نفر , Activision با این کارش پول زیادی از دست میده ولی از طرف دیگه به خاطر پکهای 200 دلاریش اون پول رو جبران میکنه.

دلتان را صابان (صابون) نزنین ! نمیشه از کنترلر معمولی استفاده کرد چون بازی کنترلر معمولی رو به عنوان میکروفن میشناسه (چجوریش رو نمیدونم ولی چند نفر این رو نوشتن) احتمالآ تنها کار کنترلر معمولی اینه که میکروفن رو بهش وصل کنیم و توش چهچهه بزنیم.
به قول یه نفر , Activision با این کارش پول زیادی از دست میده ولی از طرف دیگه به خاطر پکهای 200 دلاریش اون پول رو جبران میکنه.
ای اکتیوژن ناکس...
هیچ امیدی هم نیست مثل GH دی اس که بازی کردم هکش کنن بندازنش روی کنترلر:((

خب دیگه هر کی هندونه میخواد میره هندوستان ...:دی (سر کیسه رو شل کنید)
همتون پولاتونو جمع کنید به پیام بگید واستون بیاره ...
راستی گیتار Guitar hero راک بند رو هم ساپورت میکنه ...

اخه کمی تا قسمتی گرونه 200 دلار مطمئن باش تو ایران زیر 220 تومن نمیشه پیدا کرد مگر اینکه شریکی هر کی یه تیکه بخره یه باند تشکیل بدیم:cheesygri
پ.ن: با گیتارهای سری های قبل میشه بازی کرد؟
اره ولی از یه سری مزیت ها مثل افکت های جدید که تو گیتار جدید هست محروم میشی

ای اکتیوژن ناکس...
هیچ امیدی هم نیست مثل GH دی اس که بازی کردم هکش کنن بندازنش روی کنترلر:((
هنوز 100 درصد معلوم نسیت
یه سری میگن میشه
یه سری میگن نه
البته اگه نشه که خیلی از مشتریاش را اکتیویژن از دست میده البته به قول آریا پک 200 دلاری جبران میکنه
حالا باید منتظر موند تا یکی دانلود کنه و یه محک بزنه
پ.ن: با گیتارهای سری های قبل میشه بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or