Guitar Hero World tour | PC

1507cb43129442019811119front.jpg

و بلاخره انتظار به پایان رسید ، تبریک به همه gh دوستان ....
طبق کامنت گذاری های اخیر متوجه شدیم کی برد رو هم ساپ میکنه .
می تونید از لینک زیر دانلود کنید ....

http://www.mininova.org/tor/2765632

Then extract to a folder. It will automatically do this for all the numbered files.

آخرین ویرایش:
بچه ها من در قسمت بيس يه مشكل دارم اونم اينكه كه گاهي وسط دسته ي گيتار يه خط كامل مياد و وقتي اون مياد ينمدونم چيرو بايد بزن !
البته ببخشيدا . من چون با دايال اپ اومدم سرعت نداشتم صفحه هاي قبل رو ببينم . اگر سوال تكراري بود ببخشيد ديگه :blushing:

بچه ها من در قسمت بيس يه مشكل دارم اونم اينكه كه گاهي وسط دسته ي گيتار يه خط كامل مياد و وقتي اون مياد ينمدونم چيرو بايد بزن !
البته ببخشيدا . من چون با دايال اپ اومدم سرعت نداشتم صفحه هاي قبل رو ببينم . اگر سوال تكراري بود ببخشيد ديگه

کافیه دست باز فقط یه پیک بزنی !

یعنی هیچ فرتی رو فشار نده .

دسته رو که معلومه نمیخونه.
ممنون که یاد آوری کردید نمی خونه.
دسترو که آره خب
تو لیست ساپورتش دم و تجهیزات PS3 رو زده
ولی میکروفون چی ؟
چون به عنوان USB شناخته میشه :-"
میکروفون هم تو پست قبلیم گفتم نمی خونه...
اگه درایورشو نصب کنی میخونه ;)
خیلی ها الان دارن ازش استفاده میکنن
نه به هیچ وجه دسته رو نمی خونه. ( اگر درایور نداشت که کلاً نمی شد باهاش کار کرد )

فقط بازي يه اشكال داره اونم اينه كه جاي نت هاي گيتار بر عكس هستن كه گاهي اوقات خيلي گيج كننده ميشه ولي كلا خيلي خوبه
دوسته من واسه اینکه نت ها به حالت معولی برگردن برو به option قسمت setting و بر روی گزینه ی lefty flip اینتر بزن تا نت ها به حالت اول بر گردن.;)

خفن ترين اهنگاش لامصب يكي واسه جو سترياني بود يكي هم واسه متاليكا ! :biggrin1:

ولي من اولين تجربم از اين بازي بود و به شدت لذت بردم !

راستي گيتار هيرو متاليكا تازه قراره بياد يا قبلا هم بوده . يكي از بجه ها ميگفت قديميش هست ! راست ميگه ؟ :confused:

وای !!!
اگه با HD-800 بشه بازی کرد فوق العاده میشه !!!!!!!!!!!!!:eek::love:
خواهشا زودتر نتیجه رو بدید !:love::love::love::love:

من hd-200 دارم ولی نتونستم تو vista

دوستانی که می خوان دکمه هاشونو عوض کنن از این سایت می تونن یه کانفیگ بسازن یه replace کنن با کنترول خودشون

http://www.keyconfig.com/

آخرین ویرایش:
راستي گيتار هيرو متاليكا تازه قراره بياد يا قبلا هم بوده . يكي از بجه ها ميگفت قديميش هست ! راست ميگه ؟

نه . قراره که بیاد ایشالا .

شما 3 ش رو بگیر زندگی کن که از این آهنگهای خیلی بهتری داشت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or