Guitar Hero World tour | PC

1507cb43129442019811119front.jpg

و بلاخره انتظار به پایان رسید ، تبریک به همه gh دوستان ....
طبق کامنت گذاری های اخیر متوجه شدیم کی برد رو هم ساپ میکنه .
می تونید از لینک زیر دانلود کنید ....

http://www.mininova.org/tor/2765632

Then extract to a folder. It will automatically do this for all the numbered files.

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان گیتار زن

من بازی رو روی Vista Sp1 نصب کردم ... بازی پر از باگ و کرش هستش ... برای مثال وقت شروع شدن نت ها افت فریم پیدا میکنه ... تا حالا پچی برای حل این مشکلات ریلیز شده ؟

من یه مشکلی دارم تو بازی.گیتار و بیس کار نمی کنند.هرچی میزنم کار نمی کنه.ولی درامش کار می کنه.
کسی می تونه کمکم کنه؟

چون برای گیتار ها باید پیک هم به اضافه ی دست چپ بزنی . یه سری به Tutarial اش بزن !

یه کم در مورد بازی توضیح بدین این یه گیتار هیرو جدیده یا نه

این بازی ورژن جدید بعد از GH3 هستش . البته برای PC .

سلام بر دوستان گیتار زن

من بازی رو روی Vista Sp1 نصب کردم ... بازی پر از باگ و کرش هستش ... برای مثال وقت شروع شدن نت ها افت فریم پیدا میکنه ... تا حالا پچی برای حل این مشکلات ریلیز شده ؟

اگه XP داری روی XP نصبش کن چون بازی به صورت رسمی هنوز رلیز نشده پس پچی هم در کار نخواهد بود !

سلام بر دوستان گیتار زن

کلا ویستا واسه بازی کردن مناسب نیست
این هم مشکل ویندوز!!

سلام بر دوستان گیتار زن

منم همین مشکلو دارم تازه ویندزم xp . همین بازیرو رو یه سیستم دیگه با مشخصات سیستم خودم اجرا کردم امد تازه سیستم من cpu 2.2 dual core amd ولی سیستم دوستم 1.8 dual core intel کمکم کنین دارام میمیرم :((:((:((:((:((
vga 8500giforc
ram 2g

منم همین مشکلو دارم تازه ویندزم xp . همین بازیرو رو یه سیستم دیگه با مشخصات سیستم خودم اجرا کردم امد تازه سیستم من cpu 2.2 dual core amd ولی سیستم دوستم 1.8 dual core intel کمکم کنین دارام میمیرم :((:((:((:((:((
vga 8500giforc
ram 2g

من مشکلم با صدا هست . خر خر و کر کر میفته تو صدا . اصلا جرات ندارم Star Power بزنم ... همه ی صدا قر و قاطی میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or