grown_up_son
عضو جدید
سلام. چرا توی سری گیتار هیرو هیچ خبری از گروه badcompany و acdc نیست؟؟؟؟؟. که به نظر من حقش هست یک بازی جدا واسشون بدن بیرون
جواب نمیده باید حتما به لایو وصل شم؟رو همه شماره ها جواب میده. همین هد سد ساده ای که توی خود باندل xbox هستش !

یه مورد مسخره
توی اون دلقک بازی های آهنگ گروه Queen کسی دیگه ای تشخیص داد که میگن "بسم الله "
نه دوست عزیز احتیاجی نیست کلاس رفته باشی خود بازی بهت یاد میده.(البته فکر نکنی که اگه توی این بازی حرفه ای بشی میتونی گیتار واقعی بزنی!:d)دوستان یه سوال
برای انجام بازی باید حتما کلاس گیتار رفته باشی ؟!!:d
خود بازی گیتار زدنو یاد میده ؟
چقد طول میکشه تا حرفه ای بشی ؟
یه لینک ویدئو از گیم پلی بازی و این که چجوری باید گیتار بزنید میزارید ؟؟(از خود بازی نباشه ، از اون ادمی که داره گیتار میزنه باشه !)
ممنون

موافقم ! خیلی به حس GH3 نزدیک شده.soundtrack های بازی واقعا بی نظیر هست است از هر نظر عالی این سیستم گیمپلی جدید واقعا متفاوت کرده در قیمت quest شما دیگه الکی آهنگ نمیزندیددر قیمت quickplay هم rank دارید و در حال گرفتن مدال ها هستید
آهنگ های خوبش هم قفله واقعاً داره یاد گیتار هیرو 3 زنده میشه واسم گیتار بیس هم وقتی می زنم بر عکس همه سری gh ها احساس می کنم که تو آهنگ نقشی دارم ولی این مورد در راک بند نبود بیس خیلی واقعی بود
موافقم ! خیلی به حس GH3 نزدیک شده.
کلآ با این نسخه خیلی حال کردم. آهنگاش که به نظرم واقعآ زیباست. منوها و حالت questـش جالب کار شده. آیتم های باز شدنی و مدالها بازیکن رو خیلی خوب تشویق به ادامه بازی میکنه.
و جالب تر از همه اینکه انگار ذهن من رو خوندن و دو تا موردی که از دو سه سال پیش منتظرشون بودم رو به بازی اضافه کردن ! یکی نواری هست که مشخص میکنه آهنگ چقدر طول میکشه و کِی تموم میشه. یکی دیگه هم اینکه وقتی بازی رو متوقف میکنیم , یکی دو ثانیه به عقب برمیگرده که واقعآ کار خوبیه !
البته GH یه جوری هست که آدم باید یه دور کامل تمومش کنه و بعد نظر نهایی رو بده ولی تا اینجاش که خیلی راضی بودم.
نه خدا خیرت بده با 5 دکمه چه کلاسی ؟ :d
بگو اگه به utube دسترسی داشته باشی ، برات لینک ویدئو بزارم
در مورد حرفه ای شدنم من روز اول که گیتار رسید دستم RB:Beatles رو رو هارد تموم کردم(البته قبلا با دسته رو expert می زدم 3 رو.)
شما اول با دسته 3 رو بازی کن خوشت اومد بگیر.
راستی فقط گیتار نیست می تونی درام هم بگیری!
علاوه بر این ها راک بند گیتار جدید داده که با گیتار واقعی مو نمی زنه و یه مدل هم هست بیش از 100 تا دکمه داره!!!
ولی زدنه اون سخته پس یدونه گیتار Warriors of rock (اگه پیدا کردی) بخری برا شروع بهتره :d
اگه میشه لینک رو لطف می کنید ؟:d