Guitar Hero: Warriors of Rock

من هن.ز بازی نرسیده دستم نامردیه :((:((:((

جواب نمیده باید حتما به لایو وصل شم؟:(
باید xbox 360 headset رو انتخاب کنی ، mic رو انتخاب نکن ;)

========================

راستی 9 ساعت و 9 دقیقه تا انتشار بازی

یه مورد مسخره
توی اون دلقک بازی های آهنگ گروه Queen کسی دیگه ای تشخیص داد که میگن "
بسم الله "
اقا راجع به كویین درست صحبت كن ها :d
اون شعری هم كه شما میگی Bohemian Rhapsody یك شاهكاره. بله یه تیكه به اسامی مذهبی ملل مختلف متوسل میشه، بسم الله، مام‌مامیا و ... ;)
این متن آهنگ و این نمونه نقدی به زبان فارسی بر این شاهكار :x

• Like
Reactions: koorosh
soundtrack های بازی واقعا بی نظیر هست است از هر نظر عالی این سیستم گیمپلی جدید واقعا متفاوت کرده در قیمت quest شما دیگه الکی آهنگ نمیزندیددر قیمت quickplay هم rank دارید و در حال گرفتن مدال ها هستید
آهنگ های خوبش هم قفله واقعاً داره یاد گیتار هیرو 3 زنده میشه واسم گیتار بیس هم وقتی می زنم بر عکس همه سری gh ها احساس می کنم که تو آهنگ نقشی دارم ولی این مورد در راک بند نبود بیس خیلی واقعی بود

دوستان یه سوال

برای انجام بازی باید حتما کلاس گیتار رفته باشی ؟!!:d
خود بازی گیتار زدنو یاد میده ؟
چقد طول میکشه تا حرفه ای بشی ؟
یه لینک ویدئو از گیم پلی بازی و این که چجوری باید گیتار بزنید میزارید ؟؟(از خود بازی نباشه ، از اون ادمی که داره گیتار میزنه باشه !)
ممنون

دوستان یه سوال

برای انجام بازی باید حتما کلاس گیتار رفته باشی ؟!!:d
خود بازی گیتار زدنو یاد میده ؟
چقد طول میکشه تا حرفه ای بشی ؟
یه لینک ویدئو از گیم پلی بازی و این که چجوری باید گیتار بزنید میزارید ؟؟(از خود بازی نباشه ، از اون ادمی که داره گیتار میزنه باشه !)
ممنون
نه دوست عزیز احتیاجی نیست کلاس رفته باشی خود بازی بهت یاد میده.(البته فکر نکنی که اگه توی این بازی حرفه ای بشی میتونی گیتار واقعی بزنی!:d)
توی اینکه چقدر طول میکشه تا حرفه ای بشی هم بستگی به خودت داره و اینکه چقدر علاقه داشته باشی.

------

منم 4-5 تا آهنگ اولش را زدم خیلی بهتر شده نسبت به نسخه های قبلش.

آخرین ویرایش:
نه خدا خیرت بده با 5 دکمه چه کلاسی ؟ :d
بگو اگه به utube دسترسی داشته باشی ، برات لینک ویدئو بزارم ;)
در مورد حرفه ای شدنم من روز اول که گیتار رسید دستم RB:Beatles رو رو هارد تموم کردم :)(البته قبلا با دسته رو expert می زدم 3 رو.)
شما اول با دسته 3 رو بازی کن خوشت اومد بگیر.
راستی فقط گیتار نیست می تونی درام هم بگیری!
علاوه بر این ها راک بند گیتار جدید داده که با گیتار واقعی مو نمی زنه و یه مدل هم هست بیش از 100 تا دکمه داره!!!
ولی زدنه اون سخته پس یدونه گیتار Warriors of rock (اگه پیدا کردی) بخری برا شروع بهتره :d

soundtrack های بازی واقعا بی نظیر هست است از هر نظر عالی این سیستم گیمپلی جدید واقعا متفاوت کرده در قیمت quest شما دیگه الکی آهنگ نمیزندیددر قیمت quickplay هم rank دارید و در حال گرفتن مدال ها هستید
آهنگ های خوبش هم قفله واقعاً داره یاد گیتار هیرو 3 زنده میشه واسم گیتار بیس هم وقتی می زنم بر عکس همه سری gh ها احساس می کنم که تو آهنگ نقشی دارم ولی این مورد در راک بند نبود بیس خیلی واقعی بود
موافقم ! خیلی به حس GH3 نزدیک شده.
کلآ با این نسخه خیلی حال کردم. آهنگاش که به نظرم واقعآ زیباست. منوها و حالت questـش جالب کار شده. آیتم های باز شدنی و مدالها بازیکن رو خیلی خوب تشویق به ادامه بازی میکنه.
و جالب تر از همه اینکه انگار ذهن من رو خوندن و دو تا موردی که از دو سه سال پیش منتظرشون بودم رو به بازی اضافه کردن ! یکی نواری هست که مشخص میکنه آهنگ چقدر طول میکشه و کِی تموم میشه. یکی دیگه هم اینکه وقتی بازی رو متوقف میکنیم , یکی دو ثانیه به عقب برمیگرده که واقعآ کار خوبیه !
البته GH یه جوری هست که آدم باید یه دور کامل تمومش کنه و بعد نظر نهایی رو بده ولی تا اینجاش که خیلی راضی بودم.

موافقم ! خیلی به حس GH3 نزدیک شده.
کلآ با این نسخه خیلی حال کردم. آهنگاش که به نظرم واقعآ زیباست. منوها و حالت questـش جالب کار شده. آیتم های باز شدنی و مدالها بازیکن رو خیلی خوب تشویق به ادامه بازی میکنه.
و جالب تر از همه اینکه انگار ذهن من رو خوندن و دو تا موردی که از دو سه سال پیش منتظرشون بودم رو به بازی اضافه کردن ! یکی نواری هست که مشخص میکنه آهنگ چقدر طول میکشه و کِی تموم میشه. یکی دیگه هم اینکه وقتی بازی رو متوقف میکنیم , یکی دو ثانیه به عقب برمیگرده که واقعآ کار خوبیه !
البته GH یه جوری هست که آدم باید یه دور کامل تمومش کنه و بعد نظر نهایی رو بده ولی تا اینجاش که خیلی راضی بودم.

بازی رو تموم کردم فقط می تونم بگم این بازی نسبت به قبل خیلی محشر شده سیستم quest رو واقعا خوشم اومد انگیزه میده بعد از 3 سال از گیتار هیرو 3 که این سری چندین برابر آهنگ های آخر واقعا منو از خود بی خود کرد احساس کردم دست خودم نیست Megadeth رو می گم 3 تا آهنگ پشت هم میزنی وای خدا روانی کرد مارو
این سیستم چند ثانیه میاد عقب بهتر از ثانیه ها بود
گیتار هیرو قبلی کجا و این کجا
در کل واقعا خوب بود نمی دونم چرا سایت ها بهش این همه کم دادن

نه خدا خیرت بده با 5 دکمه چه کلاسی ؟ :d
بگو اگه به utube دسترسی داشته باشی ، برات لینک ویدئو بزارم ;)
در مورد حرفه ای شدنم من روز اول که گیتار رسید دستم RB:Beatles رو رو هارد تموم کردم :)(البته قبلا با دسته رو expert می زدم 3 رو.)
شما اول با دسته 3 رو بازی کن خوشت اومد بگیر.
راستی فقط گیتار نیست می تونی درام هم بگیری!
علاوه بر این ها راک بند گیتار جدید داده که با گیتار واقعی مو نمی زنه و یه مدل هم هست بیش از 100 تا دکمه داره!!!
ولی زدنه اون سخته پس یدونه گیتار Warriors of rock (اگه پیدا کردی) بخری برا شروع بهتره :d

اگه میشه لینک رو لطف می کنید ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or