Guitar Hero 5

لعنت به Activision که برای فروش بیشتر داره با GH این طوری رفتار میکنه.
Brian Bright کارگردان بازی گفته 1/4 آهنگهای این نسخه مربوط به 18 ماه اخیر میشن و 50% آهنگها هم برای این دهه هستن.
از این مسخره تر نمیشه. اون همه آهنگ از گروههای افسانه ای دهه 70 و 80 و ... رو ول کردن و چسبیدن به آهنگهای چرت جدید. برای اینکه با سلیقه یه سری بچه جور دربیاد.
از اون طرف هم گفتن کل آهنگهای بازی از ابتدا آزاد هست. از نظر من که این کار اصلآ جالب نیست و کل لذت بازی به آزاد کردن تک تک آهنگها بود ...

اریا خجالت بکش با ذهن باز به موضوع فکر کن !!:دی
مگه کسی الان به ازاد بودن تمام تیم ها مثلا تو فیفا اعتراض میکنه که تو داری به این موضوع اعتراض میکنی ؟؟ بعد تازه اون سالی یکیه این سالی 10 تا !! torture hero که بازی نمیکنی ؟؟:دی (البته این موضوع مثل همون مثال های صفحه قبله شاید بازی تا سال اینده به این نام تغییر پیدا کنه !!)

حالا اون قابل بخششه. هر چند به نظر من توی هر بازی ای چیز آزاد کردنی جذابیت بازی رو بیشتر میکنه.(حالا نیا بگو اینم شخصیت و زلم زیمبوی آزاد کردنی داره :دی)
ولی در مورد اون حرفی که گفتن 50% آهنگها برای دهه اخیر هست و 25% هم برای 18 ماه اخیر , من یه احساس بدی بهم دست داد ! واقعآ توی این 18 ماه چی داشتیم ؟! تازه با افتخار هم اینو میگه طرف :دی

حالا اون قابل بخششه. هر چند به نظر من توی هر بازی ای چیز آزاد کردنی جذابیت بازی رو بیشتر میکنه.(حالا نیا بگو اینم شخصیت و زلم زیمبوی آزاد کردنی داره :دی)
ولی در مورد اون حرفی که گفتن 50% آهنگها برای دهه اخیر هست و 25% هم برای 18 ماه اخیر , من یه احساس بدی بهم دست داد ! واقعآ توی این 18 ماه چی داشتیم ؟! تازه با افتخار هم اینو میگه طرف :دی
همین طوری ادامه بدن مجبور میشن خودشون تو اکتیویژن اهنگ بسازن ( من درآوردی! :دی ).

سلام
با دسته میشه بازی کرد یا نه؟
به نظر من هم همون 3 از همه بهتر بود
راستی چرا مثلا Guitar hero:marilyn manson یا Guitar hero:Rammstein یا سیستم و... نمیزنن؟مرلین منسون آهنگای به اون توپی داره چرا نمیزنن؟

من تقریبا حرف اریا جان رو تایید می کنم از این ارتیست ها من هیچ اهنگ خواسی نمیبینم برای گیتار هیرو
(ابته اگه Iron Maiden رو فاکتور بگیری)

Code:
Alter Bridge, Band of Horses, Beastie Boys, blink-182, Blur, Bush, Coldplay, Darkest Hour, Duran Duran, Gorillaz, Iron Maiden, Jimmy Eat World, Kiss, Muse, The Raconteurs, and Wild Cherry

ولی خوب باز هم چیزی هایی هست که ادمو بی خیال این حرفا می کنه
گیتار هیرو همیشه اهنگ هایی معمولی رو اول نشون میداد 5 6 ماه قبل اومدن
اهنگ هایی شاخ همیشه با track list نهایی میوند
عنوان بد اهنگ از گیتار هیرو تا الان نیومده

اولش این پست رو نوشتم حالم خوب بود ولی وقتی دیدم بازی رو اینجوری کردن دیگه نتونستم بخونم این چیزی که به بازی اضافه شده چی هست

اینم چنتا عکس هایه بازی

960092_05262009_790screen001.jpg

960092_05262009_790screen002.jpg

960092_05262009_790screen004.jpg

960092_05262009_790screen005.jpg

preview بازی

پرهام جان ممنون بابت عکسها
خوشبختانه این طور که معلومه حداقل در بخش گرافیکی یه کم به خودشون اومدن و جالب تر از قبل شده. توی عکسها یکی از ویژگی های جدید بازی هم نشون داده شده. یعنی همون طور که توی صفحه قبل گفتم این دفعه میشه مثلآ دو نفر گیتار بزنن و دو نفر هم درام. یا یه نفر بخونه و سه نفر گیتار بزنن. یا حتی GameSpot گفته 4 نفر همزمان میتونن درام بزنن !

خب بالاخره لیست گروههای این نسخه هم اومد و لیست خیلی خوبی هم هست ! اگه در انتخاب آهنگها دقت کنین یکی از بهترین نسخه های GH رو بازی میکنیم :
3 Doors Down
A Perfect Circle
AFI
Arctic Monkeys
Attack! Attack!
Band Of Horses
Beastie Boys
Beck
Billy Idol
Billy Squier
Blink-182
Blur
Bob Dylan
Bon Jovi
Brand New
Bush
Children Of Bodom
Coldplay
Darker My Love
Darkest Hour
David Bowie
Deep Purple
Dire Straits
Duran Duran
Eagles Of Death Metal
Elliott Smith
Elton John
Face To Face
Garbage
Gorillaz
Gov’t Mule
Grand Funk Railroad
Iggy Pop
Iron Maiden
Jeff Beck
Jimmy Eat World
John Mellencamp
Johnny Cash
Kaiser Chiefs
King Crimson
Kings Of Leon
Kiss
Love and Rockets
Megadeth
Mötley Crüe
Muse
My Morning Jacket
Nirvana
No Doubt
Peter Frampton
Public Enemy Featuring Zakk Wylde
Queen & David Bowie
Queens Of The Stone Age
Rammstein
Rose Hill Drive
Rush
Santana
Scars On Broadway
Screaming Trees
Smashing Pumpkins
Sonic Youth
Spacehog
Stevie Wonder
Sublime
Sunny Day Real Estate
T. Rex
The Bronx
The Derek Trucks Band
The Duke Spirit
The Killers
The Police

The Raconteurs
The Rolling Stones
The Sword
The White Stripes
Thin Lizzy
Thrice
Tom Petty & The Heartbreakers
TV On The Radio
Vampire Weekend
Weezer
Wild Cherry
Wolfmother

دوباره اینا از linkin park هیچی نزاشتن ! مردم دارن تو صدتا فروم خودشونو جر می دن که از linkin park بزارن بعد اینا برمیدارن از sonic youth آهنگ میزارن ! من که به خدا نصف اینارم نمی شناسم! اسم یکی از گروهاش tv on the radio ست:laughing:فکر کنم اینو همون روز اول مردم همش رو 100% بزن ! گیتار هیرو متالیکا که یه ماه نشده یه نفر همش رو 100% زد !

کسی اطلاعی در مورد اینکه برای این گیتار هیرو وسایل جدید تولید می کنن با نه ؟

Last edited by a moderator:
دوباره اینا از linkin park هیچی نزاشتن ! مردم دارن تو صدتا فروم خودشونو جر می دن که از linkin park بزارن بعد اینا برمیدارن از sonic youth آهنگ میزارن ! من که به خدا نصف اینارم نمی شناسم! اسم یکی از گروهاش tv on the radio ست:laughing:فکر کنم اینو همون روز اول مردم همش رو 100% بزن ! گیتار هیرو متالیکا که یه ماه نشده یه نفر همش رو 100% زد !
Linkin Park آسونه آهنگاش ! همونی که توی WT بود خیلی راحت زده میشد.
Sonic Youth هم خیلی اصل و نسب دارتر از نصف گروههای این لیست هست و سال 1981 گروهش تآسیس شده. (یه آهنگ هم توی یکی از GH قبلی ها که اگه اشتباه نکنم 3 بود داشت)

اریا Thin Lizzy یا The White Stripes یا Smashing Pumpkins رو چرا قرمز نکردی ؟؟:دی
البته به غیر از وسطیه دوتی دیگه رو من سالی یه بار هم شاید طرفشون نرم ولی خوب خیلی طرف دار دارن به هر حال !!
(حالا به Weezer یا Sublime و غیر اشاره نمیکنم !!:دی)

اریا Thin Lizzy یا The White Stripes یا Smashing Pumpkins رو چرا قرمز نکردی ؟؟:biggrin1:
از Smashing Pumpkins حالم به هم میخوره ! گوش درد میگیرم :دی
Thin Lizzy رو هم راستش نشنیده بودم تا حالا :دی
White Stripes هم جا موند !
ولی عجیبه از Scars On Broadway آهنگ گذاشتن ولی از Serj Tankian نه.

این مجموعه اینقدری ارزش داره که بروبچ ( شیزونه جان :دی ) براش گیتار میگیرن :دی.
اریا تو چرا نمیگیری! (:دی).

اینها هم اینقدر نمکش رو زیاد کردن که ملت نمیرسن بازی بخرین و DLC ها رو بگیرن .
اولا شیزونه خودتی اینو یاماناکا !! :biggrin1:
بعدش این World tour برای 360 رو از دبی واسم اتفاقی آوردن و من روحم خبر نداشت و موقعی که دیدم Star Power از اونجام زد بیرون !!!!!:biggrin1::biggrin1:
فری بد جور داری میپیچی ها :دی. اولا اونروزم گفتم اول هیناتا . دومن فقط اگه پام نرسه تهران، باید قبرتو خودت بکنی :دی
فردین جان ایشون منظورش با منه !!:biggrin1: البته من واسش نقشه هایی کشیدم !
پ.ن : ای اینو خدا بگم چیکارت نکنه ! منو معروف کردی آره !!؟؟:biggrin1:

خب برسیم به اصل موضوع :
منم لیست آهنگها رو دیدم و اتفاقا به چیز جالبی برخورم ! Bush ! فکر کنم باید آهنگ The people that We love که یکی از بهترین و معروفترین آهنگها تو NFS : Hot porsuite 2 بود باشه !
Muse هم که همیشه واسم یکی از Most anticipated ها بوده و هست.
راستی چرا از joe satriani نیست ؟
و در نهایت همیشه ارزوم این بود که روزی Final Cowntdown افسانه ای رو تو GH ببینم . البته نه نسخه اصلی چون زیاد اوایلش note نداره اما نسخه Live Remix این آهنگ جون میده واسه GH

Linkin Park آسونه آهنگاش ! همونی که توی WT بود خیلی راحت زده میشد.
Sonic Youth هم خیلی اصل و نسب دارتر از نصف گروههای این لیست هست و سال 1981 گروهش تآسیس شده. (یه آهنگ هم توی یکی از GH قبلی ها که اگه اشتباه نکنم 3 بود داشت)
الان که همه ی کارای gh شده سلیقه ای دیگه به آهنگش توجه نمی کنن ! توی گیتار هیرو 3 آهنگای قسمت آخرو که می زدی واقعا قشنگ بودن ولی تو ورد تور به نظر من آهنگای آخرش اصلن خوب نبودن ! اون آهنگم kool thing بود من منظورم این بود که این sonic youth آهنگاش باحال نیست به اصل و نصب کاری ندارم ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or