Guitar Hero 5

مگه با دسته اسونتر از گیتار نیست؟من خودم با دسته نسخه های اولشو بازی کردم خیلی راحتتر بود.
با دسته نت های معمولی حتی روی expert هم آسون تره (البته شاید فقط نظر من باشه) ولی بعضی نت ها هستن که فاصله ـشون واقعآ کمه و با دسته نمیشه اونها رو زد. مثلآ آهنگ Holiday in Cambodia توی GH III در حالت expert (همون ابتدای آهنگ) با دسته تقریبآ امکان پذیر نیست ولی با گیتار راحته !

سلام دوستان ، همونطور که همگی اطلاع داريد از نسخه Aerosmith به بعد ديگه نميشد بجز گيتار با چيزه ديگه ای بازی کرد ، منم اگر برم 100 تومان خرج يک گيتار اسباب بازی بکنم بابام پوستمو ميکنه :دی
خوب آخرين نسخه ایی که واقعا به خاطرش از درون سوختم مال متاليکا بود که اونم نميشد با دسته بازی کرد ، حالا ميخواستم بپرسم که اینم همينجوريه يا نه؟!

یه سوال فنی دارم دوستان.
من میخوام برم drum رو هم بخرم و چند سوال دارم.
1-آیا حال میده؟
2-از گیتار سخت تره؟
3-مثل گیتار جدا میدن یا نه؟

1-شوخی میکنی؟؟؟چرا حال نده
2-دست قوی و تمرکز بالاتری نسبت به گیتار میخواد
3-بعضی از جاها میفروشن که باید سفارش بدی بیارن و حدودا 200 اینا قیمتش میشه

......................
آقایونی که گیتار و لایو هم دارن بیان باهم آنلاین بازی کنیم...این خارجی ها خیلی نوبن!!!

من مشتاق شدم بازي را بخرم و در نقش خواننده بازي كنم خسته تنهاي عزيز به غيز از اين باز از مايكل داره؟
نه فقط همین یه دونه هست.
برات آرتیست های معروف رو مینویسم.
1-LINKIN PARK
2-VAN HALEN
3-JIMY HENDRIX
4-BON JOVI
5-COLD PLAY
6-METALLICA
7-THE EAGLES(هتل کالیفرنیا)
8-EYE OF TIGER(موسقی معروف فیلم راکی)

news_homemade_videos_of_guitar_hero_v-8508.jpg

دوستان لطفا کمک کنید.
من از هر جا میخوام درام بخرم میگن که جدا نمیدیم.از فتحی . وست گیم . نکست جن .
پرسیدم گفتن جدا نمیدن.لطفا کمک کنید که از کجا میتونم بخرم؟؟؟؟؟؟:((:(

آقا من بهت پیشنهاد می کنم درام نخری ، چون وافعا اون حالی که گیتار میده رو درام اصلا نمیده . این پدال پاش هم پدرت رو در میاره مخصوصا رو expert و hard . الان همه بچه های هم که درام دارن فقط برا گرفتن اچیو ها ازش استفاده می کنن .

آقا من بهت پیشنهاد می کنم درام نخری ، چون وافعا اون حالی که گیتار میده رو درام اصلا نمیده . این پدال پاش هم پدرت رو در میاره مخصوصا رو expert و hard . الان همه بچه های هم که درام دارن فقط برا گرفتن اچیو ها ازش استفاده می کنن .
از راهنماییتون ممنونم خیلی دودل بودم.

1-LINKIN PARK
2-VAN HALEN
3-JIMY HENDRIX
4-BON JOVI
5-COLD PLAY
6-METALLICA
فکر کنم صدر جدولت که مربوط به nirvana میشه رو فراموش کرده باشیا نه :cheesygri
مخصوصا smell like teen sprit که غوغا می کنه همیشه دوس داشتم باشه تو یکی از guitar hero ها خوشبختانه حل شد ;)

نه فقط همین یه دونه هست.
1-LINKIN PARK
2-VAN HALEN
3-JIMY HENDRIX
4-BON JOVI
5-COLD PLAY
6-METALLICA
من اصلا track های linkin park و eagles و metallica و hendrix ندیدم اصلا اینا تو gh5 نیس
فک کنم world tour رو باری کردی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or