Guitar Hero 3 Legends of Rock

shayan360

کاربر سایت
با سلام اين بازي هم ريليز شد
از دوستاني كه اين بازي رو گرفتن بگن خوبه يا بده؟
برم بگيرم يا منتظر ROCK BAND بمونم
كدوم بهتره؟ ROCK BAND vs GUITAR HERO3

فوف العاده بود من بازی روی نرمال تموم کردم الان دارم هارد میرم.تازه گیتاریست های معروف مثل Slash رو هم داره.اهنگ One متالیکا بود.تازه رکورد نتهایی که من بدون اشتباه زدم 630 روی نرمال بود .:love:

گيتار هيرو رو بخر چون راك بند ازش تقليد كرده تازه مگه راك بند اومده؟؟؟
:confused:
صبح بخیر :biggrin1:. هارمونیکس سازنده RB در اصل سازنده و خالق سریه GH بوده و شما اون وقت میگی ... :laughing:.

فوق العاده بود من بازی روی نرمال تموم کردم الان دارم هارد میرم.
حسام خدایی شماها چطوری اینو روی هارد میرین ؟! روی نرمالش واقعآ آسونه و میشه راحت همه رو 5 ستاره گرفت ولی به هارد که میرسه من جا میزنم ! حتی توی همون دو سه ردیف اول چه برسه به آخریا ! یعنی فکر میکنم عمرآ بتونم همه رو روی هارد 5 ستاره بگیرم چه برسه به Expert !! اگه راهی چیزی داره به منم یاد بده ! راستی با دسته میری یا با گیتار ؟

سلام آهنگ های جدید هم داره از گروه هایی مثل Evanescence ,tatu راستی یک چیز چرا هیچ وقت توی این بازی hotel california نیست واقعا این آنگ میتونه فروش بازی را چند برابر کنه حساب کن چه حالی میده :p

با دسته هم حال میده ولی برو گیتارش رو بخر لذتش 100 برابر میشه
منم امروز میگرم
خدا کنه نت هاش سخت باشه با گیتار حال میده
من با گيتارش رو بازي كردم ... گيتارش اينقدر كوچيكه كه اصلا حال نمي ده ... تازه بايد هدبنگ و اين جور تريپ هارو بي خيال شي چون بايد چهار چشمي مواضب نت ها و تلويزيون باشي ;)
حسام خدایی شماها چطوری اینو روی هارد میرین ؟! روی نرمالش واقعآ آسونه و میشه راحت همه رو 5 ستاره گرفت ولی به هارد که میرسه من جا میزنم ! حتی توی همون دو سه ردیف اول چه برسه به آخریا ! یعنی فکر میکنم عمرآ بتونم همه رو روی هارد 5 ستاره بگیرم چه برسه به Expert !! اگه راهی چیزی داره به منم یاد بده ! راستی با دسته میری یا با گیتار ؟
من يبار رفتم رو Expert ... گرخيدم :laughing::cheesygri:cheesygri
اينقدر كليد تركيبي داره كه خدا مي دونه ... تازه بعضي وقتا سرعتش اينقدر ميره بالا كه من موندم كه با دسته چجوري ميشه اينا رو زد ... سر همين سريع زدن دكمه ي LB ـم شكست :blushing::blushing: ( رفته تو ... بايد محكم فشار بدي تا كار كنه:cheesygri )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or