حسام خدایی شماها چطوری اینو روی هارد میرین ؟! روی نرمالش واقعآ آسونه و میشه راحت همه رو 5 ستاره گرفت ولی به هارد که میرسه من جا میزنم ! حتی توی همون دو سه ردیف اول چه برسه به آخریا ! یعنی فکر میکنم عمرآ بتونم همه رو روی هارد 5 ستاره بگیرم چه برسه به Expert !! اگه راهی چیزی داره به منم یاد بده ! راستی با دسته میری یا با گیتار ؟فوق العاده بود من بازی روی نرمال تموم کردم الان دارم هارد میرم.
با دسته هم حال میده ولی برو گیتارش رو بخر لذتش 100 برابر میشهدودلم بگيرم يا نه با دسته حال ميده ؟
من با گيتارش رو بازي كردم ... گيتارش اينقدر كوچيكه كه اصلا حال نمي ده ... تازه بايد هدبنگ و اين جور تريپ هارو بي خيال شي چون بايد چهار چشمي مواضب نت ها و تلويزيون باشيبا دسته هم حال میده ولی برو گیتارش رو بخر لذتش 100 برابر میشه
منم امروز میگرم
خدا کنه نت هاش سخت باشه با گیتار حال میده

من يبار رفتم رو Expert ... گرخيدم :laughing::cheesygri:cheesygriحسام خدایی شماها چطوری اینو روی هارد میرین ؟! روی نرمالش واقعآ آسونه و میشه راحت همه رو 5 ستاره گرفت ولی به هارد که میرسه من جا میزنم ! حتی توی همون دو سه ردیف اول چه برسه به آخریا ! یعنی فکر میکنم عمرآ بتونم همه رو روی هارد 5 ستاره بگیرم چه برسه به Expert !! اگه راهی چیزی داره به منم یاد بده ! راستی با دسته میری یا با گیتار ؟
من كه نشنيدم اصلا Guitar Hero براي PC اومده باشه يا بخواد بياد ...واسه Pc یش اومده؟

چرا من تو روزنامه ی دنیای بازی خوندم...نوشته بود میاد.من كه نشنيدم اصلا Guitar Hero براي PC اومده باشه يا بخواد بياد ...![]()