Guerrilla Games در حال ساخت killzone 4 است !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

feature-Killzone3-helghast.jpeg

منبعی معتبر و ناشناس نزدیک به thebitbag.com میگوید که Guerilla Games در حال کار بروی قسمت بعدی فرانچایز Killzone و یا همان killzone 4
است ... این منبع در عین حال مشخص نکرده که آنها این بازی رو برای PS3 لانچ میکنند یا بروی PS4 ...

این سایت میگوید که Guerrilla Games این روزها سخت در حال کار هست .... و منبع نزدیک به ما در داخل آن استودیو به ما اطلاع داد که آنها
سخت در حال کار بروی قسمت بعدی killzone هستند ولی معلوم نکرد آن برای ps3 خواهد آمد یا ps4 ... شما چه فکر میکنید ؟؟BitBag نیز فاش
کرده که بازی killzone برای PS Vita در دست ساخت است ... اما مشخص نیست که این نسخه را نیز Guerrilla Games میسازد یا استودیو دیگر ی !
این سایت به آگهی استخدام نیز برای تکمیل خبر استفاده میکنه و میگه Guerrilla Games در لیست آگهی کاری اش به دنیال Multiplayer Designer
بوده که تجربه ی کار بروی عنوانهای FPS را نیز داشته باشد و میخواد به ما بگه که از این راه هم میشه فهمید !

به دور از خبر :

این سایت در آخر میگوید Guerrilla Games در حال ساخت یک IP جدید دیگر نیز هست و برای اینکه از راه دیگه ای هم به این موضوع پی ببریم
اشاره میکنه که در صفحه ی سایت Guerrilla Games آنها خود به این موضوع اشاره کرده اند ( برگرفته از سایت GG ) که اثبات این ادعاست :

The studio released Killzone 3 to eager audiences in February of 2011, and is currently in the process of developing a second IP

البته در سایت ویکی پدیا هم یک IP جدید برای Playstation 3 که تاریخ انتشار و نامش مشخص نیست در صفحه ی مختص همین استودیو وجود دارد .

توضیحات :

Guerrilla Games در نتیجه ی ادغام سه شرکت کوچک بازیسازی در سال 2000 تاسیس شد .... در حال حدود 170 نفر کارمند دارد که آنها نیز متشکل از
20 ملیت مختلف هستند ...این شرکت در آمستردام هلند واقع شده ، به غیر از killzone که انحصاری است یکی از عناوینی که این شرکت به صورت مولتی
ساخته بازی Shellshock: Nam '67 هست که برای Xbox ، PS2 و pc در سال 2004 منتشر شد ...
منبع
منبع اصلی

آخرین ویرایش:
کلا سری کلیزون رو من به شخصه بهترین FPS تاریخ میدونم خیلی نابه (دلم لک زده 3 رو بازم بازیش کنم اما ندارمش)قبول دارم از نظر داستانی یکم مشکل داره اما امیدوارم تو چهارش درست کنن مخصوصا اگه بتونیم تو نقش یک هلگاست بازی کنیم!! تا درد و رنج هایی رو که کشیدن تجربه کنیم !! بچه ها نظرتون چیه؟

کلا سری کلیزون رو من به شخصه بهترین FPS تاریخ میدونم خیلی نابه

رفیق فکر نمی کنی یه ذره زیادی بازی رو بزرگ می پنداری ؟ :دی به عنوان یکی از برترین FPS های نسل ( نسخه 2 البته ) قابل قبول هست ولی به عنوان بهترین FPS تاریخ .... :دی

KZ شاید بهترین FPS نباشه , ولی از نظر واقع گرایانه بودن حرف اولو در بین تمام FPS ها میزنه ...

نسخه دوم برای همیشه تو ذهنم میمونه، کنترل سخت تر بازی نسبت به نسخه سوم هم جالب تر بود و باعث طبیعی تر بودن بازی میشد، کلاً شماره دوم از همه لحاظ از شماره سوم بهتر بود، انگار برای انتشار نسخه سوم تحت فشار بودند و می‌خواستند هلهلکی یک نسخه دیگه از این بازی منتشر کنند، می‌تونست خیلی بهتر از این ظاهر بشه، امیدوارم KZ4 رو تو نسل بعد ببینیم.

من کلا فن Kz نیستم ولی خب یک رو که بزاریم کنار (اصلا فلسفه ساخت بازی به عنوان یه Halo Killer چیز جالبی نبود و خود بازیم یه شوتر خیلی متوسط بود) شماره دوم که مسلما بهترین شماره بود، سه میتونست خیلی خوب باشه اگه مشکلات شماره دوم رو برطرف میکرد که این کار رو هم کرد ولی تغییر اضافی یه سری چیزا بازی رو خراب کرده بود.
اینطور نیست که یه بازی مثل شماره دو بسازن دیگه بازی بی‌نقص بشه !

تو شماره دو بخش چندنفره و گرافیک، توی گیم‌پلی تک نفره چندتا مشکل اساسی داشت؛ چن تا campaign اول که خیلی یکنواخت بود بیشتر کارایی که باید میکردی این بود از یه جا به یه جای دیگه میرفتی چن نفر شبیه هم رو میکشتی، از campaign قطار به بعد کلا یه بازی تغییر میکنه گیم‌پلی رویایی میشه، روند گیم‌پلی خیلی بهتر میشه دیگه از اون حالت خسته کننده درمیاد اگه کل بازی شبیه نیمه دوم بازی بود گیم پلی تقریبا بی نقص می‌شد. سختی کنترل بازی هم که یه مساله تکنیکی بود و و زمان پاسخگویی بازی خیلی زیاد بود، نمی‌دونم شماها از چیه این مشکل تکنیکی خوشتون اومده. شخصیت پردازی بازی هم که افتضاح بود.

حالا شماره سوم، تقریبا نقصای شماره دوم رو برطرف کرد یعنی فک کنم بهترین پاسخگویی کنترلر با هشتادوخرده‌ای میلی ثانیه برای Kz3 هست و به کلی مشکلات کنترل بازی رو حل کرد GG. روند گیم پلی هم که بهتر شده بود ولی خب تغییر توی تم Kzـی رو اعصاب بود انگار اصلا Kz بازی نمیکردی. دقیقا هویت Kzـی نداشت (همونطور که ماکان و فردین گفتن). داستانش هم که خوب‌تر نشده بود که بدتر شده بود.

حالا نقاط مثبت این دو تا بازی رو اگه بریزن رو هم دیگه یه پلات درست حسابی برای بازی بنویسن با یه بازی بی نقص طرفیم ...

اتفاقا داستانش بهتر بود فقط روایتش بد بود و کوتاه بودن بازی خیلی به داستان ضربه زد بعدشم cutscene هاش سرعت بازی رو میگرفت .

موضوع اصلی داستان اتفاقا خیلی هم خوب بود فقط مشکلاتی که در روایت و cutscene هاش و کوتاهی بازی و.... داشت برای بازی مشکل ساز شده بود .

یک موضوع دیگه وقتی بازی مثل KZ2 بود دوستان یک ایراد از گیم پلی میگرفتن وقتی شد KZ3 یک ایراد واقعا GG باید در این بخش چیکار میکرد ؟ هرچند من از هر دوش خوشم امد اما KZ2 رو بیشتر میپسندیدم.

آخرین ویرایش:
دوستان طوری از داستانش انتقاد میکنن که انقار بازیهای دیگه جایزه اسکار داستان پردازی گرفتن.killzone 3 ایراد اصلیش وجود انبار مهمات تو هر 10 قدم بودش و هم اون شک الکتریکی مسخره که مردن رو بی معنی میکرد.اینا هم بخاطر جذب بیشتر بازیبازها بود که باعث افت بازی شد(خیر سرشون داشتن از cod درس میگرفتن).حالا بنده وفکر کنم بیشتر اونایی که طرفدار این سری هستن از نسخه 4 استقبال میکنیم چون کسی که killzone بازی کرده باشه بازیهای دیگه به نظرش مسخره میان

اگه قراره مثل قبلیا بدن همون ندن بهتره :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or