Guerrilla Games در حال ساخت killzone 4 است !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

feature-Killzone3-helghast.jpeg

منبعی معتبر و ناشناس نزدیک به thebitbag.com میگوید که Guerilla Games در حال کار بروی قسمت بعدی فرانچایز Killzone و یا همان killzone 4
است ... این منبع در عین حال مشخص نکرده که آنها این بازی رو برای PS3 لانچ میکنند یا بروی PS4 ...

این سایت میگوید که Guerrilla Games این روزها سخت در حال کار هست .... و منبع نزدیک به ما در داخل آن استودیو به ما اطلاع داد که آنها
سخت در حال کار بروی قسمت بعدی killzone هستند ولی معلوم نکرد آن برای ps3 خواهد آمد یا ps4 ... شما چه فکر میکنید ؟؟BitBag نیز فاش
کرده که بازی killzone برای PS Vita در دست ساخت است ... اما مشخص نیست که این نسخه را نیز Guerrilla Games میسازد یا استودیو دیگر ی !
این سایت به آگهی استخدام نیز برای تکمیل خبر استفاده میکنه و میگه Guerrilla Games در لیست آگهی کاری اش به دنیال Multiplayer Designer
بوده که تجربه ی کار بروی عنوانهای FPS را نیز داشته باشد و میخواد به ما بگه که از این راه هم میشه فهمید !

به دور از خبر :

این سایت در آخر میگوید Guerrilla Games در حال ساخت یک IP جدید دیگر نیز هست و برای اینکه از راه دیگه ای هم به این موضوع پی ببریم
اشاره میکنه که در صفحه ی سایت Guerrilla Games آنها خود به این موضوع اشاره کرده اند ( برگرفته از سایت GG ) که اثبات این ادعاست :

The studio released Killzone 3 to eager audiences in February of 2011, and is currently in the process of developing a second IP

البته در سایت ویکی پدیا هم یک IP جدید برای Playstation 3 که تاریخ انتشار و نامش مشخص نیست در صفحه ی مختص همین استودیو وجود دارد .

توضیحات :

Guerrilla Games در نتیجه ی ادغام سه شرکت کوچک بازیسازی در سال 2000 تاسیس شد .... در حال حدود 170 نفر کارمند دارد که آنها نیز متشکل از
20 ملیت مختلف هستند ...این شرکت در آمستردام هلند واقع شده ، به غیر از killzone که انحصاری است یکی از عناوینی که این شرکت به صورت مولتی
ساخته بازی Shellshock: Nam '67 هست که برای Xbox ، PS2 و pc در سال 2004 منتشر شد ...
منبع
منبع اصلی

آخرین ویرایش:
از 3 اش مشخص بود ادامه داره
به شدت استقبال میشه
یکی از قوی ترین FPS ها >:d<
الان یکی میاد میگه دوست عزیز شما Halo بازی نکردی!

من خودم شخصا گیم پلی KZ2 رو بیشتر دوست داشتم. یه جوری یه سبک خاصی واسه خودش داشت. تو شماره سوم احساس میکردم دارم CoD بازی میکنم تا KZ. دیگه اون سنگینی اسلحه و لباس ها و حرکت رو احساس نمیکردم. همین مورد هم باعث شد که از یه جایی به بعد ادامه ندم و اصلا خوشم نیومد از بازی. :| :(

نظر شخصی !!!

من کیلزون 3 رو 3 بار بازی رو تموم کردم :d نه به خاطره قشنگی. تابستون بود و بی بازیی. یه داستان بهتر نیاز داره. یه جور باشه آدم شخصیت هارو احساس کنه و تو خاطراتش بمونه. کسایی مثل مارکوس فنیکس یا نیتن از این ویژگی برخوردارن ولی شخصیت های کیلزون .. :|
به نظرم هوش مصنوعی هم تو 2 بهتر از 3 بود. حالا نمی دونم احساس من یا واقعا این طور بود.
در کل نمی دونم چرا انقدر پافشاری می کنه هی کیلزون بده ( خودم می دونم مجبور نیستم بازی کنم نمی خواد بگین :| ) ولی بهتره این استودیو از اول شروع کنه

اگه مثل شماره 2 میشد کنترل بازی انتقاد میشد که بازی پیشرفت نکرده اینا .....:d
الانم که نرم تر شده بازم انتقاد میشه:d
به نظرم کنترل بازی خوبه فقط یه تغییراتی بدن (نه مثل هیچ بازیی )که موقع بازی کردن راحت باشی ...همین
قسمت مولتی بازی به جز 1و2 مورد عالی بود که حتی از چندتا سایت معتبر مثل گیم اسپات کاندید بهترین مولتی هم شد
من خودم واقعا لذت میبرم هنوز قسمت مولتی رو بازی میکنم
تعداد کسانی هم که بازی میکنن کم نیستن کافیه یه سر به کلن های اروپایی بزنید ....1و2 نفر تو فرند های خود من هستن که فکر نمیکنم به غیر از کیلزون چیزی تو دستگاهشون رفته باشه :d اینم محض اطلاع دوستانی گفتم که ادعا میکردن کسی بازی نمیکنه و .....

اگه قرار شماره 4 بسازن امیدوارم محیط بازی مثل شماره اول توی زمین اتفاق بیفته نه سیاره هلگاست ها! خسته شدم اینقدر محیط تاریک و بی روح دیدم:d

اگه قرار شماره 4 بسازن امیدوارم محیط بازی مثل شماره اول توی زمین اتفاق بیفته نه سیاره هلگاست ها! خسته شدم اینقدر محیط تاریک و بی روح دیدم:d

کدام زمین همون که همه توش مردن ؟

"welcome home sir"

کیلزون خوبه دیگه! خداییش به جز شخصیتهاش کجاش بد بود؟ گیمپلی عالی،درجه سختی خوب،گرافیک چشم نواز،تنوع خوب مراحل و صداگذاری بی نقص .... بسازین آقا بسازین استقبال میشه!>:d

گیم پلی رو مثل نسخه-ی دوم بکنن . مولتی پلیز نسخه-ی دوم رو یه نگاهی بهش بندازن بعد بشینن نسخه سوم رو بازی کنن مطمئنا خودش به حماقتی که کردن میخندن و مولتی رو هم درست میکنن :دی
این شرکتهای زیر مجموعه-ی سونی که این همه بهم کمک میکنن یکبار ND بیاد این Amy henning رو یکروز قرض بدن به اینا از نظر داستانی هم مشکلشون حل میشه
اونوقته که همه چی عالیه :دی البته زمان بازی هم باید بیشتر بشه

اتفاقا هلگاست ها اصلا بیگانه نیستن. انسان هایی بودن که به دلایلی به یک سیاره ی جدید با آب و هوایی خاص رفتن و به نوعی ژنشون جهش یافته ، به خاطر همین ماسک میزنن.
حالا اینکه هلگاست ها چجوری به این روز افتادن و برا چی میجنگن باعث میشه زمینه ی داستانی بازی غنی باشه.
البته منظور من این نبود که هلگاستا کاملا بیگانه ان منظورم ماهیتشون بود که خوب مسلما برای ما یاد آور بیگانه هاست و گرنه خوب کاملا درست میگی اصل داستانشون اینکه یه سری انسان هایی بودن که تبعید میشن و به دلیل شرایط جوی خاص و متفاوت حاکم بر سیاره تغییر ژنتیکی پیدا میکنن و به دشمن انسان ها تبدیل میشن
ولی خوب همونطور که اولش گفتم میتونیم بهشون بیگانه بگیم چون از یه سیاره ی دیگه اومدن، ناشناخته ان، به انسان ها حمله میکنن، هدفشون در ابتدا ی داستان مشخص نیست و....

این رو هم کیوان جان خیلی وقت پیش گذاشته بود الان یادم افتاد بزارم برای کسانی که میخوان داستان بازی رو بدونن که نسخه 1رو بازی نکردن یا داستان رو دقیق متوجه نشدن .

البته منظور من این نبود که هلگاستا کاملا بیگانه ان منظورم ماهیتشون بود که خوب مسلما برای ما یاد آور بیگانه هاست و گرنه خوب کاملا درست میگی اصل داستانشون اینکه یه سری انسان هایی بودن که تبعید میشن و به دلیل شرایط جوی خاص و متفاوت حاکم بر سیاره تغییر ژنتیکی پیدا میکنن و به دشمن انسان ها تبدیل میشن
ولی خوب همونطور که اولش گفتم میتونیم بهشون بیگانه بگیم چون از یه سیاره ی دیگه اومدن، ناشناخته ان، به انسان ها حمله میکنن، هدفشون در ابتدا ی داستان مشخص نیست و....

ببخشید کسی کسی رو تبعید نکرده بلکه سیاره هلگاس توسط اون گروه خریده شد بعد از چند وقت متوجه مشکلات سیاره شدن به دلیل این که در اون سیاره بسیار منابع معدنی و انواع معدن های خوبی داشته هلگاس ها که انسان بودن پولدار تر و پولدار تر شدن بعدش گروه اصلی که از قدرت گرفتن هلگاس ها ترسیده بودن هلگاس ها رو تحت فشار گذاشتن و بهشون دارو و.... ندادن بعد از کشته شدن کلی از زنان و بچه ها در اون سیاره انها شروع به ساخت ارتش کردن و به زمین حمله کردن .

هیچ گونه ماهیت بیگانگی یا آدم فضایی بودنی ندارن .

آخرین ویرایش:

شماره اول تو سیاره زمین نبود. اون سیاره اسمش Vekta ـه.

من خودم شخصا گیم پلی KZ2 رو بیشتر دوست داشتم. یه جوری یه سبک خاصی واسه خودش داشت. تو شماره سوم احساس میکردم دارم CoD بازی میکنم تا KZ. دیگه اون سنگینی اسلحه و لباس ها و حرکت رو احساس نمیکردم. همین مورد هم باعث شد که از یه جایی به بعد ادامه ندم و اصلا خوشم نیومد از بازی. :| :(

Same Here!

منم اصلا KZ3 رو دوست نداشتم و به نظرم بی نهایت مزخرف بود!

KZ2 من رو واقعا تحت تاثیر قرار داد! نه اینکه بی نقص باشه اما KZ بود! اصالت و استایل خودش رو داشت. حالا خوب یا بد. برای این داشتن استایل خیلی مهم تر از ژوست بودنه. هرچند که من شخصا با اینکه عملا FPS باز نیستم با KZ2 هیچ مشکلی نداشتم و فقط تو مد Elit نتونستم آخرش رو رد کنم!

به نظر من KZ3 سعی داشت علاوه بر تعدیل شدن خیلی شبیه به Halo بشه! نمیدونم چرا من از اول تا آخر بازی حس این رو داشتم که دارم reach بازی میکنم! پایانش هم که فاجعه بود! کلا بدرد نمیخورد! امیدوارم KZ4 روی PS4 بیاد و به ریشه های خودش برگرده!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or