Guerrilla در حال ساخت KILLZONE جدید برای PS3 .

vivanred

کاربر سایت
استدیو Guerrilla سازنده سری بازی KILLZONE در حال کار بر روی سه پروژه جدید هستش . این رو کارگردان هنری این استدیو آقای Jan-Bart van Beek تایید کرد در جلسه ای در نمایشگاه GDC .

به گذارش سایت IGN یکی از این عنوان ها کار بر روی یک KILLZONE جدید بر روی PS3 هستش .

killzone-2-2.jpg

همچنین همون جوری که قبلا گفته شده این استدیو در حال ساخت یک عنوان جدید میباشد . در همین حال اون تایید کرد که تیم استدیو Cambridge که در حال ساخت یک KILLZONE جدید برای کنسول دستی VITA هستش در این استدیو مستقر شده.

اون گفت که آنها به ساخت ادامه سری KILLZONE بر روی PS3 ادامه میدن . هرچند اون دقیقا نگفت که انها در حال کار بر روی یک عنوان جدید هستن یا نه . در همین حال به گذارشی که قبلا داده شده توسط استدیو Guerrilla که این عنوان ادامه ای است بر عنوان KILLZONE 3 . هرچند مشخص نیست که این عنوان KILLZONE 4 هستش یا یک عنوان جانبی از این سری .

در همین حال به گزارش سال گذشته EDGE آقای Steven ter Heide کارگردان عنوان KZ3 تهیه کنندگی این پروژه رو بر عهده داره.

Van Beek همچنین در جلسه ای که در GDC برگزار شده بود توضیحاتی در مورد چگونگی پروسه ساخت یک عنوان جدید داد , با اشاره به ایده های متعدد برای ساخت یک عنوان جدید که انها ساخته نشدن , از جمله یک عنوان که به طور کامل برنامه ریزی شده بود اما به سر انجام نرسید .

عنوان این پروژه Dark Science بود که عنوان پانک در دهه 70 بود شخصیت قابل بازی به عنوان یک هری دوست کثیف که کاراکتر بازی Jake Crowbar نام داشت که در حال شکار یک هیولا بود.

ایده این عنوان از steampunk شرلوک هلمز که نظریه ای بود برای ساخت یک عنوان جدید . Van Beek به صورت مشخص گفت که عنوان بعدی این استدیو Dark Science نیست .

Guerrilla در GDC سال 2010 ساخت عنوان جدید رو اعلام کرده بود .

منبع

منظورم شیوه روایت داستان هست، خیلی بازی ها داستانشون معمولی هست ولی خیلی خوب و جالب روایت میشن. حالا مثال نمیزنم که اسم بازی های دیگه اینجا آورده نشه :دی تو KZ3 اصلا معلوم نیست چه خبره، یهو تو یه مرحله هستیم، بعد بدون هیچ پیش زمینه ای میریم یه جای کاملا متفاوت که اصلا معلوم نیست چطوری رسیدیم اینجا :دی به نظرم کارگردانی بازی (تو بخش های داستانی و سینمایی و اینا) کاملا مشکل داشت. البته اینو بگم که از نظر من روایت داستان تنها مشکل بازی نبود و من خودم به طور کلی از گیم پلی بازی آنچنان خوشم نیومد، ولی این روایت داستانی دیگه زیادی تعطیل بود :دی

گفتم که KZ3 سعی داشت یه سری المان رو توی گیم پلی خودش حتما داشته باشه. در نتیجه داستان حکم چسب رو داشت و سعی داشت بزور همه چیز رو به هم بچسبونه. در نتیجه... KZ3 کلا داغون بود!:دی

من کلا از کیلزون خوشم نمیاد ! از Plotـش ، گانینگش ، شخصیتهاش ، تم محیطش ، خلاصه هر چی که هست اصلا" دوس ندارم . نچسبه .
برخلاف کا-زد فن ها که دستشون به نسخه اول نخورده از رو بی بازی ای تو یه برهه زمانی خاص کا-زد 1 رو 2 بار هم تموم کردم ! شخصا از شماره سومش بیش از دو تای دیگه خوشم اومد ؛ استاندارد تر بود ، U know ؟
داستانش هم که خوب نبود کلا از همون اول ، دیگه تو 3 قشنگ داستانش فاجعه و افتضاح بود ، اما گیم پلیش از دو تا قبلی بهتر بود ، خیلی هم خر گرفیک و Sharp بود لامصب . امتیاز سه گانه = شخصا 7.8 از 10 ...
امیدوارم اگر شماره جدیدی در راه هست ، یه تکون اساسی به Plot بازی بدن .

به جزء بخش گیم پلی و گرافیک کلا باید روی همه چیز شماره جدید این بازی کار کنن حالا یادم نمیاد دقیقا یک بازی بود فکر کنم انحصاری XBOX 360 بود با اینکه کمی از نظر گرافیکی از این بازی کمتر بود ولی تو بقیه بخشها سالاری بود برای خودش مخصوص مولتی پلیر امسالم شماره جدیدش میاد که رقیب نداره :x

به نظر من مشکل KZ فقط یک چیز هستش انم این هستش که سازنده نمیدونه میخواد به چی پایبند باشه برای همین هی استایل بازی عوض میشه .از شماره 1 بگیر نه به 2 نه الان به 3 نه به بعدی که اصلا مشخص نیست چی خواهد بود .

چند تا نکته کلیدی:
1-شرلوک هلمز چیه دقیقا اون وسطه ما که نادانستیم
2-کی گفته فقط گرافیک داشت کیلزون 3 چند چیز رو بدون شک داشت.1-گرافیک2-گیم پلی 3-حجم:دی

این خبر رو من کذاشته بودم،حالا آقای x نمیخواد من خبر بذارم حرف دیگست.مال تو کامل تر بود ولی فقط یه خطش اضافه است.خبر اینجا هست تو باید فقط تکمیلش میکردی.)x

این خبر رو من کذاشته بودم،حالا آقای x نمیخواد من خبر بذارم حرف دیگست.مال تو کامل تر بود ولی فقط یه خطش اضافه است.خبر اینجا هست تو باید فقط تکمیلش میکردی.)x

ببخشید وظیفه من نبوده که بخوام خبر شما رو تکمیل کنم شما خبر رو گذاشتی من خوندم دیدم چیزی ازش سر در نیاوردم گفتم الان هستش که پاک بشه خودم هم طرفدار این بازی هستم برای همین خودم ترجمه کردم خبر رو و ارسال کردم .

اگه تفاوت هم فقط یک خط بود 100% مدیریت خبر من رو پاک میکردن یا قفل میکردن تمام .

مشکل شما و آقای X هم ربطی به من نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or