gta:vice city

• Thread starter Thread starter kiana
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در اون مرحله باید با کنترل اون هلیکوپتر کوچیک بمب هایی رو که بهش وصلن رو ببری و روی بشکه هایی که در هر طبقه ساختمون وجود دارن بندازی.
البته اگه منظورت همین مرحله باشه که من فکر میکنم ...
71.gif

حرف P را تو ضيح دهيد.:((ممنون
تا جایی که یادم میاد Pواسه Ken Paulبودش که باید بری تو اون کلوب بزرگه و فکر کنم به ماموریت میده Lanceرو نجات بدی.
برای این کار ابتدا باید بری اسلحه فروشی و تا جایی که میتونی تیر و مهمات برداری ! بعد یه ماشین درست و حسابی یه جایی جا سازی کنی.بعد بری همه رو مدل گاوی بکشی و بپری تو ماشین و به سمت بیمارستان Downtownبری!دهانت سروییس میشود ولی 5 بار بری میشه!در ضمن اگه RPGهم بگیری خیلی خوبه!
پ.ن:دمم گرم یادم بود:دی

ممنون از راهنماييت:smile:
ردش كردم اما بعد از ابن كه لنس رو كشتم و تعدادي تلفن بهم شد نمي دونم بقيش رو بايد
چي كار كنم چون جز خونه هايي كه خريدم هيچ چي رو نقشه نيست:confused:
لطفاً زود تر جواب بدهيد

لطفا زود تر جواب بدهيد كه بايد كدام خونه رو بخرم كه بهم تلفن يا غيره بشه
اصلا بگيد كه كدوم خونه ها وجود داره كه ميشه خريدشون؟

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنماييت:smile:
ردش كردم اما بعد از ابن كه لنس رو كشتم و تعدادي تلفن بهم شد نمي دونم بقيش رو بايد
چي كار كنم چون جز خونه هايي كه خريدم هيچ چي رو نقشه نيست:confused:
لطفاً زود تر جواب بدهيد
از اون جایی که من یه مدت نبودم حالا جواب میدم!!!منظشورت از لنس رو کشتم تموم کردن بازی بود؟چون تا جایی که یادمه در اون مرحله لنس رو نجات میدادیم!!!!به هر حال این رو مشخص کن!الان شما باید پیاز ، دیاز چی بود اسمش!!:دی اونو بکشی سپس بری چند تا مکان رو بخری و ماموریت هاش رو انجام بدی تا بازی تمام شه:دی

يك بار بازي تموم شد بعد باز شروع شد,اين خونه ها رو خريدم وكارهاش رو هم انجام دادم:بستني فروشي,تاكسي راني,ايكن دلار, پارتي,كشتي راني,V,P,مسابقه ماشين ها,فيلم سازي,
ببخشيد درست نمي تونم وصفشون كنم
به هر حال تمام كارها را انجام داده ام و همشون به جز pومسابقه ماشين ها بهم MONEY ميدن
هيچ چيزي نيست كه بخواهم ان را بخرم يا انجام دهم

اخرين مرحله اي كه رد كردم keep your friends close بوده بعد از ان بايد كجا برم
جواب بده:mad:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or