GTA V VS WATCH DOGS

کدام بازی؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    249
  • نظرسنجی بسته شده است .

SPY x KIller

کاربر سایت
با سلام این تاپپیک برای مقایسه بازی watch dogs و gta v در چند تصویر است:
2343.jpg

در این تصویر مقایسه RACING بازی ها است:
9a22b679c326.jpg

این تصویر مقایسه گرافیک پیرامون بازی و کارکتر آن است:
d09da315df0b.jpg

مقایسه لباس های بازی ها:
GTA5-5.jpg

Watch_Dogs_Beta_PS4-15-670x376.png

با همه ی اینا به نظرتون کدام پیروز میدان میشه؟؟؟
watch dogs gameplay:
<strong><font color="#ff0000">[video=aparat;C1iYD]http://www.aparat.com/v/C1iYD[/video]

آخرین ویرایش:
به نظر من نمیشه این بازیا رو از نظر گرافیکی مقایسه کرد چون GTA فقط برای 360 و PS3 منتشر شد ولی WD هم برای این نسل و هم برای نسل بعدی منتشر شد که مطمئنا گرافیک GTA بهتر خواهد بود تو کنسول های این نسل.

پ.ن: اونم Racing نیست. Police Chase هست :d

دارین اشتباه میکنین جی تی ای روی نسل 7 بود اما واچ داگز رو نسل 8 هستش. از نظر گرافیکی که نباید مقایسه شن باید جی تی ای VI رو با واچ داگز 2 مقایسه کنیم

مقایسشون اشتابه
هیچ بازی اوپن وردی به جی تی ای نمیرسه
واچ داگز محیطش تاریکه یکم انرژی منفی داره
شما بازی کن بعد بگو

- - -ویرایش - - -

به نظر من نمیشه این بازیا رو از نظر گرافیکی مقایسه کرد چون GTA فقط برای 360 و PS3 منتشر شد ولی WD هم برای این نسل و هم برای نسل بعدی منتشر شد که مطمئنا گرافیک GTA بهتر خواهد بود تو کنسول های این نسل.

پ.ن: اونم Racing نیست. Police Chase هست :d
به نظر من هم GTA V برنده است چون WD برای نسل 8 هست اما باز با این حال گرافیک جی تی ای بهتر است به نظر من تو WD نمی تونی قسمتی FUNNY v رو اختصاص بدی به خودت

میشه مقایسه کرد دیگه :d البته فقط روی نسل 7
یعنی فقط نسخه های 360 - ps3 دو بازی رو باهمدیگه:dیا با روی یک کامپیوتر با سخت افزارهای 2005-2006 با فریم حدود 60:d

:bighug: GTA V :x

هر وقت بازیه دیگه ای تونست با این وسعت (با توجه به open World بودنش) در کنسول های نسل هفت به گرافیک و جزئیات فراوان اون حتی نزدیک هم بشه بعد بیاد باهاش رقابت کنه:d، البته نباید این وسط از just cause 2 هم گذشت که بدک نبود

3 rockstargames

4 rockstargames

5 rockstargames

rockstargames 8

rockstargames 10

:x :bighug:

1 rockstargames

2 rockstargames

6 rockstargames

7
8
9

Watch Dogs

آخرین ویرایش:
عکس هایی که از GTA V گذاشتی بول شات هستن و اصلا ارزش ندارن باید عکس از گیم پلی بزاری اما در هر صورت رو نسل هفتم گرافیک GTA V یک سرو گردن از واچ داگز بهتره:bighug::d

کلا بیخیال شید دوستان! این دو بازی به هیچ وجه قابل مقایسه نیستن!
به چند دلیل!

1- GTA ساخته راکستاره! آیا راکستار باشرکت دیگه ای قابل مقایسه است؟ :|
2- GTA مال نسل هفتم بود و فقط روی دو تا کنسول ریلیز شد و نسخه PC هنوز ریلیز نشده دارید با یک بازی نسل هشتمی مقایسش میکنین!
3- GTA رو نمیتونید با نسخه نسل هفتمی WD مقایسه کنید به دلیل اینکه WD روی 7 پلتفورم ریلیز میشه ولی GTA روی دو پلتفورم عرضه شده و این کل قضیه رو عوض میکنه چون شرکتی که داره روی دو پلتفورم نسل هفی کار میکنه 100% میتونه عنوان با کیفیت تری از شرکتی بده که بازی رو داره واسه نسل هفتم و نسل هشتم و PC + WiiU میده بده!
4- GTA کلا فازش با WD فرق داره! GTA V واسه سرگرمی و فانه که بری دور شهر بچرخی و کیف و حال کنی ولی WD یک بازی با فاز خشک رسمی هست و برای این ساخته نشده که بری دور شهر کیف کنی!

و در آخر من قبلا تاپیک مقایسه زده بودم قبلا که الان پشیمونم چون اون زمان اطلاعات زیادی نیومده بود:
http://forum.bazicenter.com/thread64899/

اگه wd با gta مقایسه نشه،پس باید باچی مقایسه بشه! با فورزا!!!
دوتاشون open world هستن،تیراندازی و رانندگی هسته اصلیشون هست
حالا اگه داستان و جوشون متفاوته دلیل نمیشه باهم مقایسه نشن

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or