PlayStation GTA V Online | PS4

با سلام خدمت شما دوستان بازیسنتری
این بخش رو زدم تا از این به بعد ، بحث های مربوط به آنلاین بازی GTA V در این تاپیک ادامه داده بشه . دوستان هم می تونند IDهای خودشون رو تو این تاپیک بنویسن و هم دیگر رو اد کنن تا موقعی که بازی منتشر شد ، بتونند تو آنلاین برن حال و حول :D

آخرین ویرایش:
دست گل سازمان فیل++++ترینگ درد نکنه زدن سایت راک استار رو از ریشه فیل.... تر کردن و تا سایت باز نباشه فایلها و کدهایی لازم برای آنلاین بازی کردن چه با کنسول چه پی سی به دستگاه داده نمیشه و دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد
آنلاین بازی GTA هم دیگه پرید واسمون.باهاش خداحافظی کنید

اینم آدرس سایت راک استار خودتون ببینید

www.rockstargames.com

آقا تو صفحه ی اصلی ف ی ل ت ر اعتراض کنید بصورت خیلی جدی و مودبانه!
من یادم میاد 3 سال پیش سر آنچارتد 3 همین اتفاق افتاده بود و بچه ها همه دسته جمعی اعتراض شیکی کردیم که هیچ امیدی نبود از اینکه بازش کنن که یهو بعد 4 روز دیدیم کاملا برطرف شده ف ی ل ت ر ی ن گ از سرور!

به هیچ وجه بصورت عادی از کنار مسئله رد نشید......من خودم gta v ندارم ولی بخاطر بقیه اعتراض میکنم.
لطفا یکی لینک اصلی سرور بازیه v رو بده

آقا تو صفحه ی اصلی ف ی ل ت ر اعتراض کنید بصورت خیلی جدی و مودبانه!
من یادم میاد 3 سال پیش سر آنچارتد 3 همین اتفاق افتاده بود و بچه ها همه دسته جمعی اعتراض شیکی کردیم که هیچ امیدی نبود از اینکه بازش کنن که یهو بعد 4 روز دیدیم کاملا برطرف شده ف ی ل ت ر ی ن گ از سرور!

به هیچ وجه بصورت عادی از کنار مسئله رد نشید......من خودم gta v ندارم ولی بخاطر بقیه اعتراض میکنم.
لطفا یکی لینک اصلی سرور بازیه v رو بده

تو گوگل بزن gta v social club . اولین لینک رو باز کنی ف ی ل ت ر ه ! همونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or