GTA vاون طور که انتظار داشتید بود؟

GTA vاون طور که انتظار داشتید بود؟

• بله

رای‌ها: 121 83.4%
  • خیر

رای‌ها: 24 16.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    145
  • نظرسنجی بسته شده است .
نه تنها هرچیزی که دیده بودم رو تو بازی پیاده کردند
بلکه خیلی قابلیت ها که تو تریلر هم بهشون اشاره نشده بود توش بود
گکه این یعنی فراتر از حد انتضار و بعد از ماینکرفت بهترین سندباکس عمرم
و همچنین بهترین بازی کنسولم
سندباکسه ؟؟؟؟؟ :| :| :| :(

اممم، بذار فک کنم :d
دارم فک می کنم هنوز :d
به یه جاهایی رسیدم :d
و حالا جواب! :d
عالی تر و بهتر از اون چیزی که فک می کردم از همه لحاظ!

واقعا یه شاهکاره به تمام معناست
روی 2 کنسول که هفت هشت سالشونه :d یه همچین شاهکاری کار هر کسی نیست:>
امید دارم خدا تمام کسانی که به هر نحوی توی ساخت این بازی سهمی داشتنو عاقبت به خیر بکنه :bighug:و پدر و مادر همشون رو بیامرزه
چقدر طلوع و غروب آفتاب زیباست
بیشتر چیزای که ممکنه یه نفر توی زندگیش باهاش به هر نحوی روبرو بشه توی بازی هست حتی فراتر

اونطور که انتظار داشتم نبود
امیدوار بودم پلیس ها دارای هوش مصنوعی بهتری بودن
تو این بازی وقتی یکیو میکشی
پلیس میاد و بدون اینکه شمارو ببینه به سمتتون شلیک میکنه حتی وقتی که قایم شدید و خیلی نواقص دیگه
تخریب پذیری ماشین ها کم بود
خیلی دوست داشتم اسب برونم تو بازی!
ولی کلن بازی خوبی بود
:xیکی از بهترین بازیهای تاریخه

اونطور که انتظار داشتم نبود
امیدوار بودم پلیس ها دارای هوش مصنوعی بهتری بودن
تو این بازی وقتی یکیو میکشی
پلیس میاد و بدون اینکه شمارو ببینه به سمتتون شلیک میکنه حتی وقتی که قایم شدید و خیلی نواقص دیگه
تخریب پذیری ماشین ها کم بود
خیلی دوست داشتم اسب برونم تو بازی!
ولی کلن بازی خوبی بود
:xیکی از بهترین بازیهای تاریخه

تمامی این مشکلاتی که شما فرمودیت مربوط میشه به اون جعبه مجهولتون که باهاش بازی کردیت و بیشتر از این نمیکشه به خدا نمیکشه اگه شدنی بود که نسل بعدی نمیآمد.!! هوش مصنوعی نیاز به پردازش سنگین دارد که این کنسول ها بیشتر از این برای این سبک بازی(Openworld) به این وسعت و جزئیات نمیکشه!! (البته اسب رو میتونستند قرار بدن که حق میدم به شما , کم کاری کردند..):) راستی مگه ماشینه که برونیش ؟؟:d

از نظر بنده هم بازی بسیار عالی بود هیچ مشکلی نبود فقط هر چه زودتر برای PC عرضه بشه که همه حالشو ببرن...

هر روز بازیش میکنم فوق العادست :x
با هر کدوم از شخصیتای بازی ترور و مایکل و فرانکلین یه دنیا خاطره دارم. عاشقشونم :x
بهترین بازی سال GTA 5 است نه اون یکی :x

من زیاد بازی نکردم ولی توی همین مدت کوتاه واقعا آدمو به وجد میاره...فوق العاده بود...ایشالا ps3 رو بخرم بشینم یه دل سیر بازی کنم:p

چه سوال الکی و بی منطقی مثلا ما باید چجوری فکر میکردیم ؟؟ بازی گسترش دادن و المان هاشو پیشرفت دادن و بیشتر برش گردوندن به حالت san andres گنگ و لس سانتوس و محله cj و تفریحات دیگه عالی بود.

این بازی واقعا فراتر از حد انتظار من بود یعنی اصلا تصورشم نمیکردم که بتونن یه همچین چیزی رو کنسولای این نسل پیاده کنن، حالا وای به حال GTA یا RD نسل بعد!!
من نمیدونم چرا ولی اصلا نتونستم با IV کنار بیام کلا فک کنم 2 - 3 ساعت بازی کردم و ولش کردم ولی این یکی شاهکاره به تمام معناست... :دی :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or