GTA: San Andreas | Xbox360

Saee xbox 360

کاربر سایت
images

خب همانطور كه ميدانيد اين نسخه بازسازي شده از اين بازي نيز قرار است به زودي منتشر شودgta san andreas

دوستان نسخه 360 ریلیزر شده من گرفتمش ، می تونم بگم فقط آب قعطه ! افت فریم داره شدیدا ! گرافیکشم فرقی نکرده ! فایل های درون بازی هم دیدم ( چون جیتگ دارم) و فهمیدم که از نسخه اندروید پورت شده ! راستی کلا جلو مه هست یعنی دور رو نمیشه دید ! دوربین بازی هم داغونه ! رمز هم نمیشه زد ! من که حاضرم با رزولیشن پایین بازی کنم ولی ریخت این نسخه رو نبینم ! نمی دونم چطور روشون شده اینو عرضه کنن !

دوستان نسخه 360 ریلیزر شده من گرفتمش ، می تونم بگم فقط آب قعطه ! افت فریم داره شدیدا ! گرافیکشم فرقی نکرده ! فایل های درون بازی هم دیدم ( چون جیتگ دارم) و فهمیدم که از نسخه اندروید پورت شده ! راستی کلا جلو مه هست یعنی دور رو نمیشه دید ! دوربین بازی هم داغونه ! رمز هم نمیشه زد ! من که حاضرم با رزولیشن پایین بازی کنم ولی ریخت این نسخه رو نبینم ! نمی دونم چطور روشون شده اینو عرضه کنن !

خدايش!؟؟؟!؟؟!؟؟؟!؟؟!!! من ميخواستم بازي رو از ايكس باكس بخرم!! حالا چه كنم؟

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

ميشه يكم درمورد بازي رو 360 كمي توضيح بدي منظورم اين نسخه جديده remasterd هستش

Remastered : يعني كيفيت بهتراز يه بازي يا فيلم رو انتشار كنن

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

Last edited by a moderator:
مطمين هستي اخه اينطور كه ارزش خريدن نداره واسه همينه كه سه دلاره

من بازی رو انجام دادم ! تغییر خاصی در گرافیک ندیدم و خبری از افت فریم و باگ هم نبود.
دوربین بازی برای من در حین رانندگی کمی ناجوره و بنظرم زیاد خوب نیست ولی در حالت عادی خوبه.
بزرگترین مشکل بازی هم کنترلر هست که به بدترین نحو ممکن چیده شده. خصوصا موقع aim گرفتن !
بنظرم ارزش بازی کردن داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or