GTA:Episodes From Liberty City برای PS3 و PC تایید شد!

Mamad Ripper

کاربر سایت
سلام!

مدتیست که عرضه ی DLCـهای GTA IV برای PS3 در حال تایید شدن و نشدن هستند و بعضی مواقع هم فروشنده ها قرار گرفتن این DLCـها در لیست بازی های PS3 را "اشتباهاً" اعلام کرده اند و همواره در حال تکذیب عرضه ی این DLCـها برای PS3 بوده اند.

eflc2.png

به نظر میرسید اینبار دیگر اشتباهی در کار نیست چون بعد از قرار گرفتن این DLCـها در لیست بازی های PS3ـه سایت SimplyGames.com و پرسیدن سوال از این فروشگاه توسط PlayStation LfieStyle مبنی بر اشتباه بودن این لیست SimplyGames.com در جواب ایمیلی فرستاد که آنرا مرور میکنیم:

Fullscreen%20capture%2028012010%20191950.jpg

"ما تایید میکنیم که اطلاعات بر روی وبسایتمان صحیح است و عنوان مورد نظر در آینده ی نزدیک برای PS3 عرضه خواهد شد.ما میبایست این عنوان را برای مدت کوتاهی از لیست فروش خارج میکردیم.زمانی که این عنوان برای سفارش آماده شود ما به وسیله ی E-mail تمام چزئیات را به شما اطلاع اطلاع خواهیم داد تا سفارش خود را ثبت کنید."

*منابع یا فن سایت های PS3(!) یا سایت های نه چندان شناخته شده بود.ولی خب PSExtreme و PlayStation LifeStyle بیخودی اینکارو نمی کنن،میکنن؟!
*ضمن اینکه این موضوع هنوز از طرف RockStar تایید نشده است.

Last edited by a moderator:
*ضمن اینکه این موضوع هنوز از طرف RockStar تایید نشده است.
R* هم گفته بود-سال خوبیه برای PSfan!-سالی که نکوست از زمستونش پیداست:دی-امید وارم

-برن رو شماره بعدی کار کنن-بعد از عرضه اینها!:love:
ولی خیلی جالبه.2تا 19.99 دلار میشه 39.98 ولی میخوان 39.99 بدن.جریان اون یه سنت چیه؟:biggrin1:
یارانه ها رو بردارن-همون هم کلی ارزش داره:دی

امیدوارم با این DLC ها راک استار یه فکری هم به حال performance ذغالی pc هم کرده باشه و دوباره یه پورت در پیت بهمون نندازه...

یه سوالی : این بازی (در اینجا منظورم نسخه PC بازیه) GTA4 رو هم کامل توش داره یا باید روی GTA4 نصب بشه ؟ ...
یه چیز دیگه : هر اپیزود رو باید جداگانه انتخاب و بازی کرد یا میشه یه جاشو با نیکو بازی کرد و یه جاشو با شخصیتای دو اپیزود دیگه ؟ کلا منطورم اینه که اینا چطوری با هم مچ شدن و تداخلشون با هم چطوریه ؟

یه سوالی : این بازی (در اینجا منظورم نسخه PC بازیه) GTA4 رو هم کامل توش داره یا باید روی GTA4 نصب بشه ؟ ...
یه چیز دیگه : هر اپیزود رو باید جداگانه انتخاب و بازی کرد یا میشه یه جاشو با نیکو بازی کرد و یه جاشو با شخصیتای دو اپیزود دیگه ؟ کلا منطورم اینه که اینا چطوری با هم مچ شدن و تداخلشون با هم چطوریه ؟

به نسخه اصلی نیازی نداره اینجا رو نگاه کنید.
[Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, which contains both "The Lost and Damned" and "The Ballad of Gay Tony" episodes, will be available on March 30 and will not require a stand-alone copy of GTA IV.]​

خوب تو ان مصاحبه ای که با ان یارو از RS کرده بودن طرف گفته بود بزودی طرفداران PS3 هم از این DLC ها گیرشون میاد و ...! دیگه وقتی خودشونم گفتن امسال میخوان حال بدن یعنی میدن دیگه! نمیدن؟:دی

اگر تائید بشه از طرف RS... با این راهی که پیش گرفت پس 6-7 ماه بعد، agent رو برای پلتفروم های دیگه تائید میکنه.

فکر کنم RS در عوض LA Noir این بازی رو داده به سونی، پس مولتی شدنی در کار نیست. (نه کسری؟:دی)

فکر کنم RS در عوض LA Noir این بازی رو داده به سونی، پس مولتی شدنی در کار نیست. (نه کسری؟:biggrin1:)
درسته دو سه تا منبع توی Kotaku تایید کردند. سونی روی L.A Noire حدود 20 میلیون خرج کرده و چون R* طبق گفته منابع نزدیک به دو برابر این مبلغ خرج کرده بازی از انحصار در اومده. البته یک نکته ای بگم وقتی 50 میلیون مایکروسافت رفت اگه بعدا دید 20 میلیون سونی هم به فنا رفت چندان تعجب نکنید :دی

راستی اون بار که شایعه اش اومد گفتند که یه اپیزود انحصاری جدید برای PS3 در نظر گرفتند. الان صحبتی ازش نشده. نه؟
پس اون مسئله "این به اون در" که یکی از دوستان مطرح کرده بود، هم پَر :دی

آخرین ویرایش:
البته یک نکته ای بگم وقتی 50 میلیون مایکروسافت رفت اگه بعدا دید 20 میلیون سونی هم به فنا رفت چندان تعجب نکنید :biggrin1:
تا جایی که من شنیدم، از اول هم قرار بود اون دو تا اپیزود Time-Exclusive باشه و عمو بیلی ، 50$ میلیون رو برا همین Time داد! :دی یعنی (فکر کنم) اصلا قرار نبود که Eternal-Exclusive (:دی) باشه.
چون برگشت پولشون تضمین شده بود (ناسلامتی GTA هست ها!)، این کارو کردن (50$ میلیون دادند.) وگرنه مغز خر نخوردن که! :دی
راستی اون بار که شایعه اش اومد گفتند که یه اپیزود انحصاری جدید برای PS3 در نظر گرفتند. الان صحبتی ازش نشده. نه؟
نه! :دی

تا جایی که من شنیدم، از اول هم قرار بود اون دو تا اپیزود Time-Exclusive باشه و عمو بیلی ، 50$ میلیون رو برا همین Time داد! :دی یعنی (فکر کنم) اصلا قرار نبود که Eternal-Exclusive (:دی) باشه.
چون برگشت پولشون تضمین شده بود (ناسلامتی GTA هست ها!)، این کارو کردن (50$ میلیون دادند.) وگرنه مغز خر نخوردن که! :دی
نه! :دی
عزیزم اشتباه شنیدی :دی توی این نسل همه میگند انحصاری کامل اما همه بازی های TP بدون استثنا ( به جز MGS4 که اصلا Engine مطابق با x360 نداشت ) lمولتی شدند. همین GTA همون توی سال 2008 گفتند مایکروسافت قرارداد بسته برای دو تا اپیزود انحصاری برای X360 و حتی یک بار خود مایرکوسافت شایعه مولتی شدن تکذیب کرد. منتها اخر سر عرضه میشه. البته من بیشتر از این نظر نمیدم تا اینجا دعوا راه بیفته اما خب زمان نشان دهنده همه چیز هست.

دلیلی جز رند شدن نباید داشته باشه....
ولی نسخه pc گمونم یه کَمَکی به مشکل بخوریم که البته هکرهای عزیز دل برادر این مشکل رو از سر راه بر میدارن(به احتمال زیاد)

میگم این لوگوی games for windows تو منو کشته;)
خوشم اومد دمت گرم
این خبر هم توسط معتبرترین سایت تائید شد
http://www.gamespot.com/search.html?qs=GTA+Episodes+From+Liberty+City&om_act=convert&om_clk=search

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or