GTA:Episodes From Liberty City برای PS3 و PC تایید شد!

Mamad Ripper

کاربر سایت
سلام!

مدتیست که عرضه ی DLCـهای GTA IV برای PS3 در حال تایید شدن و نشدن هستند و بعضی مواقع هم فروشنده ها قرار گرفتن این DLCـها در لیست بازی های PS3 را "اشتباهاً" اعلام کرده اند و همواره در حال تکذیب عرضه ی این DLCـها برای PS3 بوده اند.

eflc2.png

به نظر میرسید اینبار دیگر اشتباهی در کار نیست چون بعد از قرار گرفتن این DLCـها در لیست بازی های PS3ـه سایت SimplyGames.com و پرسیدن سوال از این فروشگاه توسط PlayStation LfieStyle مبنی بر اشتباه بودن این لیست SimplyGames.com در جواب ایمیلی فرستاد که آنرا مرور میکنیم:

Fullscreen%20capture%2028012010%20191950.jpg

"ما تایید میکنیم که اطلاعات بر روی وبسایتمان صحیح است و عنوان مورد نظر در آینده ی نزدیک برای PS3 عرضه خواهد شد.ما میبایست این عنوان را برای مدت کوتاهی از لیست فروش خارج میکردیم.زمانی که این عنوان برای سفارش آماده شود ما به وسیله ی E-mail تمام چزئیات را به شما اطلاع اطلاع خواهیم داد تا سفارش خود را ثبت کنید."

*منابع یا فن سایت های PS3(!) یا سایت های نه چندان شناخته شده بود.ولی خب PSExtreme و PlayStation LifeStyle بیخودی اینکارو نمی کنن،میکنن؟!
*ضمن اینکه این موضوع هنوز از طرف RockStar تایید نشده است.

Last edited by a moderator:
از اونجایی که خیلیها گفتند 50 میلیون دلار فقط بابت انحصار زمانی کردن این DLCـها خیلی احمقانست، امروز مشخص شد که نه تنها مایکروسافت 50 میلیون دلار خودش رو با فروش این DLC ـها درآورده، بلکه 20 میلیون دلار هم سود کرده.
پس همچین خنده دار هم به نظر نمیاد:دی

من میترسم اینم مثل GTA IV کنن و گند بزنن به بازی:(

نترس عین همون عالی و زیباست هیچ مشکلی نداره من روی XBOX بازی کردم تازه بهترم شده البته اگر شما فکر میکنی که iV بد بوده دیگه حرفی ندارم چون نظر خودت هست
در ضمن کار خوبی بود تا باشه از این کارا ما والا بخیل نیستیم همین فردا بزنه GEARS OF WAR برای PS3 اصلا ناراحت نمیشم مهم کیفیت هست که پایین نیاد به خاطر مولتی شدن و به نظرم اینکه بازی ها را با تاخیر میدن علاوه بر پولی که به جیب میزنن کیفیت هم تغییر نمیکنه و نیازی نیست هم زمان روی چند کار تمرکز کنند

نترس عین همون عالی و زیباست هیچ مشکلی نداره من روی XBOX بازی کردم تازه بهترم شده البته اگر شما فکر میکنی که iV بد بوده دیگه حرفی ندارم چون نظر خودت هست
در ضمن کار خوبی بود تا باشه از این کارا ما والا بخیل نیستیم همین فردا بزنه GEARS OF WAR برای PS3 اصلا ناراحت نمیشم مهم کیفیت هست که پایین نیاد به خاطر مولتی شدن و به نظرم اینکه بازی ها را با تاخیر میدن علاوه بر پولی که به جیب میزنن کیفیت هم تغییر نمیکنه و نیازی نیست هم زمان روی چند کار تمرکز کنند
این بحث تاخیر در عرضه ی نسخه ی PS3 اگه نگیم عیناً ولی بسیار مشابه قردادیه که Sony و RockStar برای GTA III و GTA:VC و GTA:SA با هم بستن،
GTA III:
PS2:October 2001
Windows:May 2002
Xbox:October 2003

GTA:Vice City
PS2:October 2002
Windows:May 2003
Xbox:October 2003

GTA:San Andreas
PS2:October 2004
Windows:June 2005
Xbox:June 2005
XBOX 360:October 2008

GTA III و Vice City با فاصله ی 2 و 1 سال برا Xbox عرضه شد،SA هم به دلیل اینکه چیزی به عرضه ی X360 نمونده بود و زمان برا Xbox به پایان رسیده بود با فاصله ی 8 ماه عرضه شد.

پس همچین چیز عجیبی هم نیست که MS با*R قرار داد انحصاری زمانی بست.
البته تفاوت عمده ی این دو قرار داد تو بازدهی مالی برا Platform Holder بود چون Episodes From Liberty City برا Microsoft حکم سپرده گذاری تو بانک رو داشت،50 میلیون پرداخت کرد و با فروش DLCـها 70 میلیون درآمد کسب کرد(30% از فروش DLCـها متعلق به Microsoft بود)که با کسر مبلغ پرداخت شده میشه 20 میلیون دلار سود!

منظور من در مورد پورت کردن بود که نکنه مثل iv چندتا پچ بدن باز نشه بازی کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or