GTA:Chinatown Wars psp version

• Thread starter Thread starter ar22
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نسخه PSP این بازی دارای گرافیک، نور پردازی و انیمیشن‌های بهتری نسبت به نسخه DS خواهد بود و چندین مرحله جدید نیز به بازی اضافه شده است.
لازم به ذکر است که این بازی هم بر روی UMD و هم به صورت دانلود از طریق PSN در پاییز امسال عرضه می‌شود.

خب فکر کنم این حرف ینعی مثل نسخه DS دوربین از بالاست

اگر بتونه مانند نسخه ی DS اش خوب ظاهر بشه خیلی بازی خوبیه. من نسخه ی DS اش رو تموم کردم و انصافا خیلی برام جذاب بود. امیدوارم با گرافیکی پیشرفته تر و همچنین مراحل بهتر در PSP پذیرای یک بازی بزرگ دیگه از *R باشیم.

اگر بتونه مانند نسخه ی DS اش خوب ظاهر بشه خیلی بازی خوبیه. من نسخه ی DS اش رو تموم کردم و انصافا خیلی برام جذاب بود. امیدوارم با گرافیکی پیشرفته تر و همچنین مراحل بهتر در PSP پذیرای یک بازی بزرگ دیگه از *R باشیم.

جالبه , همه ميگن نسخه ds اين بازي عملا شكست خورد با اون فروش كمش !! بعد شما ميگي ... :confused:

نميدونم شايد حتي مثل نسخه ds هم باشه استقبال بشه :-" .... ولي من كه چشك آب نميخوره چيزه جالبي از آب دربياد(اگه مثل نسخه ds باشه:mad:)

(كه خوده شركت هم گفته كه از چند لحاظ فرق داره ...) ........

به نظرم زياد خوب از آب در نمياد واسه PSP. اگه تو دي اس امتحانش كرده باشيد اين حرف منو تاييد مي كنيد. اما من كه رو دي اس بازيش

dooste azizie man ke migi bahal nemishe rooye psp in bazi rooye psp mesle grafhice ds nist balke mesle gta vicity storie psp hast ke fekr konam kare kheyli bahali beshe dame rockstar garm:cheesygri

جالبه , همه ميگن نسخه ds اين بازي عملا شكست خورد با اون فروش كمش !! بعد شما ميگي ... :confused:

نميدونم شايد حتي مثل نسخه ds هم باشه استقبال بشه :-" .... ولي من كه چشك آب نميخوره چيزه جالبي از آب دربياد(اگه مثل نسخه ds باشه:mad:)

(كه خوده شركت هم گفته كه از چند لحاظ فرق داره ...) ........

شما واقعا ... :biggrin1:
بابا بازیش خدایی قشنگ بود ... عالی ....:love:
همیشه فروش بازی به بد یا خوب بودن بزی ربط نداره ...

شما واقعا ... :biggrin1:
بابا بازیش خدایی قشنگ بود ... عالی ....:love:
همیشه فروش بازی به بد یا خوب بودن بزی ربط نداره ...

آره برای ds همچین بازی محشره ولی برای psp تا بازی منتشر نشه هیچ نظری نمیشه داد

البته من نظر شخصیمو قبلا گفتم:-"

راستی این آواتر شما grand theft auto چی هست ؟

خب این هم از عکس های بازی که همچیزو معلوم میکنه ... :biggrin1:

3.jpg

5.jpg

1.jpg

این یکی هم مال DS :

4.jpg

پس بازی فقط یکم بازسازی شده ودوربین از بالایه ... :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or