GTA 6 در مراحل توسعه قرار دارد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
منبعی در مصاحبه با سایت «TechRader»، اطلاعات جالبی در مورد گذشته و آینده سری «Grand Theft Auto» منتشر کرده‌است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

2935562_gtav_pc_fme_kingofthecastle_1__1459032407_37845.jpg

این منبع ناشناس، گفته است که زمانی کمپانی «Rockstar» در فکر ساخت عنوانی از GTA در شهر توکیو بوده و حتی گروهی تحقیقاتی را به ژاپن برای جمع‌آوری عکس و مصاحبه با مردم، در زمان توسعه بازی‌های «GTA III» و «Vice City» فرستاده است. با اینکه راک‌استار برای ساخت این عنوان بسیار جدی بوده، بنا به دلایلی توسعه این عنوان تحقق نیافت. در گزارش TechReport آمده: «سیستم جاده دچار مشکلاتی بود و این یکی از دلایل کنسل شدن این بازی بوده‌است. منبع ما همچنین اشاره کرد که راک‌استار، در گذر زمان پی برد که جابجایی GTA به خارج از آمریکا مشکلات فراوانی نیز به همراه خواهد داشت. راک‌استار دوست دارد تا تغییراتی را در محتواهای اساسی بازی، نظیر وسایل نقلیه و برند‌ها، اگر عنوانی از GTA خارج از آمریکا ساخته شود، ایجاد کند.»

TechReport همچنین اشاره کرد که کمپانی مادر Rockstar، تعدادی علامت تجاری در سال 2003 به نام‌های «GTA: Tokyo»، «GTA: Bogota» و «GTA: Sin City» به ثبت رساند که هیچ کدام توسعه نیافتند. البته ثبت علامت‌های تجاری به معنی ساخت یک عنوان نیست، مانند کمپانی «Activision» که نام‌های «Call of Duty: Space Warfare» و «Future Warfare» را به ثبت رسانید ولی هیچ کدام در مرحله ساخت قرار ندارند.

این منبع از آینده این سری نیز صحبت کرده و گفته است که عنوان GTA 6 در مراحل ابتدایی توسعه قرار دارد ولی هنوز تصمیمی برای مکان این عنوان گرفته نشده، ولی احتمالا این عنوان نیز در آمریکا اتفاق خواهد افتاد.

مطمئنا شایعه‌های ساخت ادامه دیگر از عنوان GTA تعجب‌آور نخواهند بود. «Take Two» در گذشته از دائمی بودن این عنوان صحبت کرده و رییس سابق راک‌استار، یعنی «Leslie Benzies»، گفته است که راک‌استار ایده‌هایی را برای ساخت GTA 6 در نظر دارد.

با این‌حال بنظر نمی‌رسد که راک‌استار عجله‌ای برای ساخت نسخه بعدی GTA داشته باشد زیرا بخش چندنفره بازی «GTA V» یعنی «GTA: Online» هنوز پرطرفدار و درآمدزا است.

منبع

هر طور میحواد باشه فقط مثل IV نباشه که تنوع نداشت

دوستان انلاین V تصور کنین که چی بود
حالا انلاین red dead بعدی تصور کنین (( چه شود @-)))

لباس شخصیت اصلی بازی این تیریپی باشه و برگردن به دوران باشکو vice city میترکونه
$_35.JPG

آخرین ویرایش:
به جا این کارا یه Red Dead Redemption Remastered یا GTA Vice City Remastered برای PC و نسل حاضر بدین GTA 6 نخواستیم فعلا با همین میسازیم یجوری...
پ.ن: از Red Dead بعدی هم به شدت حمایت میشه:relaxed:

gta sin city رو ما تو ایران داشتیم. 10 سال پیش یه روز رفتم vice city رو بخرم طرف گفت بازی شرکتی دارم ازش گرفتم نوشته بود بازی شهر گناه:grinning: باید یه بازی میدادند که توی فضا بود:grinning:مثل blade runer یا fifth element

هر طور میحواد باشه فقط مثل IV نباشه که تنوع نداشت

دوستان انلاین V تصور کنین که چی بود
حالا انلاین red dead بعدی تصور کنین (( چه شود @-)))
آنلاین RED DEAD خودش عالی بود (فقط نمیتونستی کاراکتر بسازی)
از تیم دس مچای خوبش شلوغش بگیر تا دئولهای چند نفره
فقط امیدوار مثه آنلاین V داستان و HEIST داشته باشه
حتی اگه همون آنلاین RED DEAD قبلی و بدن باز خیلی خوبه

البته مطمئن باشید که به محض اینکه ساخت v برای کنسولای نسل جدید و پی سی تموم شد اینا کار ساخت gta جدید رو شروع کردن.راک استار کلا شایعه درست خیلی کم ازش اومده بیرون تو این چند سال.ولی کلا اطمینان داشته باشید ساختش از مراحل ابتدایی خیلی جلوتره.
اینم بگم من دوست دارم تو این بازی حداقل دو تا شهر باشه.مثلا لاس وگاس و سن فرانسیسکو به علاوه محیط خارج از شهر.

به نظر من بعد از بحث مکان و داستان و گیمپلی یه جور درست کنن بشه بازی کرد قسمت V همش صحنه داره

فرستاده شده از G630-U20ِ من با Tapatalk
میتونی صبر کنی یکم از دوران کودکی بیای بالاتر و سن ات مناسب برای فضای این بازی ها باشه، مجبور نیستی با سن کم بشینی بازی کنی که مادر و پدر ات دعوات کنن.

اون سمت چپ، گوشه پایین برای قشنگی رو کاور بازی ها نیست، برای شما هست که اگه دید M و 18 هست نرید بخرید بازی رو که مامان بابا دعواتون کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or