GTA 5 عرضه خواهد شد.

• Thread starter Thread starter c@rn@ge
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

c@rn@ge

Comedy equals Tragedy plus Time
عضو تحریریه
سلام بر شما

gtaiv54.jpg

Rockstar اعلام کرد که در E3 سال آینده بازی GTA V را معرفی خواهد کرد.
مدیران راک استار یعنی Mike Hickey و Janco Partners اعلام کردند که هیچ پیش بینی و شایعه ای در مورد این بازی درست نیست و خبری از سوی ما نیست.
Mike Hickey گفت که سری بازی GTA فروش کنسول هارا خیلی بالا برده و اگر دقت کنیم میبینیم که این سری بازی کمک زیادی به فروش کنسول ها کرده است.
همچنین رئیس راک استار اعلام کرد که در این نسخه شخصیت های جدید حظئر پیدا میکنند.
منبع

درست نمیدونم، ولی فکر کنم منظورش این بوده که فروش GTA روی کنسول ها شماره به شماره بیشتر شده! :دی حالا یه استاد باید بیاد اینجا شفاف سازی کنه!
GTA:S به صورت کلی بیش از 20 میلیون نسخه فروش کرده. چند روز پیش اعلام شد GTA IV تا بحال 15 میلیون فروخته. حالا 20 بیشتره یا 15؟:biggrin1:

GTA:S به صورت کلی بیش از 20 میلیون نسخه فروش کرده. چند روز پیش اعلام شد GTA IV تا بحال 15 میلیون فروخته. حالا 20 بیشتره یا 15؟:biggrin1:
بهتره بگی بیش از 40 !من فکر میکنم کل سریهاش بیشتر از 40 میلیون نسخه فروخته باشن!
S A فکر میکنم 16 تا فروخت!
کلی هم DLC ،روختن و نسخه های میان -نسخه های شماره دار دادند!پس بیشتر فروخته

بهتره بگی بیش از 40 !من فکر میکنم کل سریهاش بیشتر از 40 میلیون نسخه فروخته باشن!
علاوه بر این، منظور من فروش شماره های اصلی بود، نه اسپین-آف ها! :دی یعنی GTA I, GTA II, GTA III, GTA IV!
توجه کنید:
فروش GTA روی کنسول ها شماره به شماره بیشتر شده!
:دی

آخرین ویرایش:
نه، SA بیشتر فروخته!
نزدیک 18 میلیون فقط رو PS2 فروخت! حالا رو Xbox هم اومده بود. دیگه خودت حساب کن:دی

مگه من چی نوشتم؟! GTA San Andreas کلا بیش از 20 میلیون فروخته..

آخرین ویرایش:
نه، SA بیشتر فروخته!
نزدیک 18 میلیون فقط رو PS2 فروخت! حالا رو Xbox هم اومده بود. دیگه خودت حساب کن:دی
من 16 تاش رو یادم بود:biggrin1:رو XBOX Orginal هم اگه همه خریده باشن + اینکه رو PC پیریت رو در نظر نگیریم- 22-23 با توجه به حرفت -اوج فروشش بود!ولی در کل در نظر بگیری بالای 40 میلیون نسخه در راحت ترین حالت فروخته!:smile:

شخصیت پردازیش که عالی بود ولی از نظر دوستان گویا چهره اش دوزار ارزش نداره !:d
در کل منتظر اولین عکس ها و خبر ها هستیم ! خیلی دوست دارم مپ بازی را ببینم ....
امیدوارم تنوع توش زیاد باشه و جذاب باشه ! من که با مپ IV زیاد حال نکردم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or