GTA 5 عرضه خواهد شد.

• Thread starter Thread starter c@rn@ge
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

c@rn@ge

Comedy equals Tragedy plus Time
عضو تحریریه
سلام بر شما

gtaiv54.jpg

Rockstar اعلام کرد که در E3 سال آینده بازی GTA V را معرفی خواهد کرد.
مدیران راک استار یعنی Mike Hickey و Janco Partners اعلام کردند که هیچ پیش بینی و شایعه ای در مورد این بازی درست نیست و خبری از سوی ما نیست.
Mike Hickey گفت که سری بازی GTA فروش کنسول هارا خیلی بالا برده و اگر دقت کنیم میبینیم که این سری بازی کمک زیادی به فروش کنسول ها کرده است.
همچنین رئیس راک استار اعلام کرد که در این نسخه شخصیت های جدید حظئر پیدا میکنند.
منبع

به نظر منم Niko واسه بازیی تو این سبک انتخوابی عالی بود!!!
من واقعا اون خشونت لازمه رو تو چهره ی نیکو می تونستم پیدا کنم.
ولی هر طور هم باشه یکم (چول) بود قیافش !!! :biggrin1:

نیکو انتخاب عالی بود و خیلی خوب خودش رو جدا از بازی نشون میداد
ولی اون صدای مضخرفش که با لهجه اروپای شرقی-انگلیسی صحبت میکرد و چهرش خیلی جذاب نبود!

- ولی یکی مثل CJ خدایش به بازی جو نازی میداد!!!نشون میداد واقعا گنگ داری و توی اون عضوی- ولی تحت نظر و باید با رفقات همکاری کنی همیشه-بر عکس Niko که کاملا مستقل از زمان و مکان بود- به نوعی سرخود بود
منCJ روخیلی دوسش داشتم-امیدوارم نسخه بعدی بتونه به اون سمت برگرده:love:موتور پلیس-دوچرخه- و چیزهای دیگه کا واقعا دوست داشتنی بودن برامون:love:

-شماره قبلی(IV رو میگم) خیلی رسمی شده بود(تو حالت روابط کاری در زیر پوست شهر و خلاف کاری)

موتور پلیس-دوچرخه- و چیزهای دیگه
این جور چیزا برای شخصیتی که تو سن و سال CJ باشه خوبه.
ولی شما بیاید و Niko رو روی یک دوچرخه فرض کنید :laughing:
ولی مثلا آرایشگاه، باشگاه و ... امکاناتی هستن که به چهره و سن و سال ربطی نداره و نبودنشون در IV واقعا بی معنی بود ... (موتور پلیس هم باید می شد :biggrin1:)
سایت به طور کامل از هدف خارج شد :laughing:

جذاب ترینو بهترین شخصیتی که من تا حالا باهاش بازی کردم niko بود اتفاقا قیافش خیلی جالب بود.امیدوارم شماره 5 هم یه شخصیته جالبی داشته باشه

من خیلی با این جی تی ای حال میکنم من که روی پی سی ایکس باکس و پلی 3 برمش اخر خیلی حال میده بیشتر انلاینش که با پلی 3 بازی میکنی کلی حال کردم باهاش دیگه کلامات شو حفظ شدم :cheesygri

یکی از فاکتورهای مهم بازی شخصیت اول هست که در GTAIV اصلاً جذاب و باحال نبود ، باید تو این زمینه بیشتر کار کنن.
اتفاقا بازی در تنها چیزی که نقص نداشت (البته خیلی موارد دیگه هم بودن) همین طراحی شخصیت ها و مخصوصا Niko Bellic بود.:love:
اتفاقا تو کل GTA ها تنها شخصیتی که تونستم باهاش خوب ارتباط برقرار کنم Niko بود.
کاملا موافقم.;)

من GTA های قبلی را بازی نکردم ولی این بازی را بخاطره گیم پلی و ماموریت های عالی بارها و بارها روی ps3 بازی کردم و داستان و سیر روایی اون را در طول بازی که باشخصیت پردازی خوب نیکو بلیک وشخصیتهای دیگه رو نکته مثبت و موفق در این بازی میدونم.امیدوارم نسخه بعدی بازی هم ازنکات مثبت این بازی استفاده کنه و نواوری های جدیدی را به همراه بیاره.

همچنین رئیس راک استار اعلام کرد که در این نسخه شخصیت های جدید حظئر پیدا میکنند.
این یعنی چی ؟
---------------------------------
من فقط 4 نسخه ی آخر این سری رو بازی کردم ( I , II , III رو بازی نکردم ) و باید بگم که غیر از IV ، همشون غیر قابل تحمل بودن .
از ویژگی های قبلی این سری میشه به شخصیت پردازی مزخرف و گیم پلی تخیلی و مراحل تکراری و مسخره اشاره کرد .
ولی IV بی نظیر بود .
مهمترین ویژگی ، همین شخصیت Niko Bellic بود که واقعا آدم می تونست باهاش رابطه برقرار کنه .
روایت داستان عالی و گیم پلی عالی و طراحی محیط زیبا و جو خاص بازی هم از ویژگی های جالب بود .
از همه مهم تر هم اینکه در بازی کارهای مسخره مثل بدنسازی و خرید خونه و ............ نبود .
بیشتر داستان در SA مربوط به گنگستر بازی و این چیز ها می شد ولی در IV به مراتب با داستان پیچیده تری مواجه بودیم .
در هر صورت امیدوارم که در V همچنان المان های خوب بازی حفظ بشه .

در باره خبر هم بايد گفت كه اين فقط نظر يك آناليزور هستش كه تو يكي از كامنت ها يكي گفته كه اين آناليزور از مايكل پچر هم كمتر ميدونه و تقريبا عنوان خبر با محتواي خبر اصلا هم خواني نداره - از ما گفتن بود!
من به شخصیت پردازیش چیکار دارم :smile:قیافش ضایع بود:biggrin1:حال نمیداد دیگه
شبيه هيچ كس هستش (سروش لشكري )

در باره خبر هم بايد گفت كه اين فقط نظر يك آناليزور هستش كه تو يكي از كامنت ها يكي گفته كه اين آناليزور از مايكل پچر هم كمتر ميدونه و تقريبا عنوان خبر با محتواي خبر اصلا هم خواني نداره - از ما گفتن بود!
منم الان داشتم متن سورس رو میخوندم.کاملا اشتباه ترجمه شده..

آره این خبر در واقع پیش بینی یه آنالیزور بوده که گفته: GTA V قبل از E3 انونس خواهد شد!
Analyst: GTA V announcement coming before E3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or