GTA 5 برای XBOX 360 دو دیسک خواهد بود - 8 گیگ فضا برای هردو کنسول

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
gta-v-five-logo-v-only.png

جدیدترین عنوان کمپانی Rockstar یعنی GTA V که خیلی ها منتظر آن هستند یکی از بزگترین و جاه طلبانه ترین بازی های ساخته شده توسط این کمپانی می باشد و قرار است از تمامی ظرفیت پردازشی کنسول های حاضر استفاده کند.این بدین معنی است که یک سری مشخصات مورد نیاز برای اجرای بازی اجباری می باشد.کمپانی Rockstar اعلام کرده است که این بازی برای XBOX 360 بر روی دو دیسک عرضه خواهد شد : دیسک اول فقط یک بار اجباری می باشد و دیسک دوم را برای اجرای بازی نیاز خواهید داشت.پس از نصب بازیباز قادر خواهد بود این بازی را انجام دهد و بدون نیاز به جابجا کردن دیسک ها از محتویات آنلاین نیز بهره ببرد.این بازی بر روی XBOX 360 به Hard Drive اضافه و یا یک فلش 16 گیگ USB نیاز دارد که حداقل 8 گیگ فضای خالی داشته باشد.USB مورد نظر بایستی USB 2.0 باشد و از حداقل سرعت 15mb/s بهره ببرد.یک فلش دیگر نیز برای اجرای بهینه بازی پیشنهاد شده است.این بازی برای PS3 بر روی یک دیسک خواهد آمد و پس از نصب قابل بازی خواهد بود و به 8 گیگ فضا نیاز دارد.
GTA V در 17 سپتامبر خواهد آمد
VG247

اقا یه مثال ساده بزنم واسه کسایی که گیج شدن :دی

مثلا دد اسپیس 3 که تا دیسک بود باید دیسک رو عوض می کردید. با این که جفتش نصب بود روی هارد

الان کافیه فقط هر 2 تای gta v رو روی هارد نصب کنید دیگه بعدش میتونید تا اخر بازی با یک دیسک بازی رو تموم کنید ( که این دیگه شامل مولتی پلیر هم میشه حتما حالا شاید واسه مولتی بخواد دیسک 2 بزاریم بعدا )

این مشکل فلش هم واسه کسایی گفته شده که هارد نداره کنسولشون

پس با اين حساب حجم كل بازي براي x360 بايد بين 13 تا 16 گيگ باشه
اخه تو خبر خوندم حجم مورد نياز 8 گيگ - اشتباهي فكر كردم حجم كل بازي هم 8 گيگ هس كه با عقل جور در نميومد

پس با اين حساب حجم كل بازي براي x360 بايد بين 13 تا 16 گيگ باشه
اخه تو خبر خوندم حجم مورد نياز 8 گيگ - اشتباهي فكر كردم حجم كل بازي هم 8 گيگ هس كه با عقل جور در نميومد
تو متن خبر نوشته حداقل حجم مورد نیاز، یعنی فقط اون دیسکی که اجباری هست نصب کردنش، ولی اگه دومی رو هم بخوایید نصب کنید همونی که شما گفتی میشه حدودا 15و16 گیگی میخواد

مشکل فلش منم حل شد :d
یه فلش HP v165w خریدم 16GB با سرعت رایت 8Mb/s و سرعت خوندن 25Mb/s که عالیه چون خودشون گفتن سرعت Read باید حداقل 15MB/s باشه و با 25 خیلی خوب میشه ;) :d

به قران خسته شدیم همش باید خرج کنیم!!:((
دوستان من یک فلش خوب بخوام که بازی gta رو جواب بده برای ریختن یک دیسکش چقد باید هزینه کنم برای یک فلش؟میشه بگید چه فلشی بخرم ؟که کم هزینه باشه؟

یه نفر اکس باکسش الایت بود 3چراغ شده بود هارد داخلی دستگاهشو 60 تومن ازش خریدم الان دیگه لازم نیست فلش بگیرم...

واسه گفتن این تایپک یه ماه پیشو بالا اوردی ؟
قبل از من تاپیکو بالا آورده بودن اول به نظرات قبل من و تاریخ پستشون نگاه کن بعد ما رو ترول کن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or