GTA 5 برای XBOX 360 دو دیسک خواهد بود - 8 گیگ فضا برای هردو کنسول

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
gta-v-five-logo-v-only.png

جدیدترین عنوان کمپانی Rockstar یعنی GTA V که خیلی ها منتظر آن هستند یکی از بزگترین و جاه طلبانه ترین بازی های ساخته شده توسط این کمپانی می باشد و قرار است از تمامی ظرفیت پردازشی کنسول های حاضر استفاده کند.این بدین معنی است که یک سری مشخصات مورد نیاز برای اجرای بازی اجباری می باشد.کمپانی Rockstar اعلام کرده است که این بازی برای XBOX 360 بر روی دو دیسک عرضه خواهد شد : دیسک اول فقط یک بار اجباری می باشد و دیسک دوم را برای اجرای بازی نیاز خواهید داشت.پس از نصب بازیباز قادر خواهد بود این بازی را انجام دهد و بدون نیاز به جابجا کردن دیسک ها از محتویات آنلاین نیز بهره ببرد.این بازی بر روی XBOX 360 به Hard Drive اضافه و یا یک فلش 16 گیگ USB نیاز دارد که حداقل 8 گیگ فضای خالی داشته باشد.USB مورد نظر بایستی USB 2.0 باشد و از حداقل سرعت 15mb/s بهره ببرد.یک فلش دیگر نیز برای اجرای بهینه بازی پیشنهاد شده است.این بازی برای PS3 بر روی یک دیسک خواهد آمد و پس از نصب قابل بازی خواهد بود و به 8 گیگ فضا نیاز دارد.
GTA V در 17 سپتامبر خواهد آمد
VG247

75 Days to go :d
تازه گفتن که the first Official Gameplay Video is on its way :bighug:

آقا يه سوال : آيا اين بازي براي كنسول هاي نسل بعد خواهد آمد ؟
به رسم همیشگیش باشه میاد ولی خو یه مدت مدیدی باید صبر کرد ، تازه وقتی این بازی میاد که هنوز کنسول نسل بعدی در کار نیست ، به غیر از وی یو البته :دی

رسماً هیچکس هیچی نگفته ها فردا طلبکار نشید :دی

الان فلشی سراغ دارین حداقل سرعتش 15Mb\s باشه؟ تو ایران هم باشه :d
_----------------------ویرایش----------------------------_

USB مورد نظر بایستی USB 2.0 باشد و از حداقل سرعت 15mb/s بهره ببرد.
یک فلش دیگر نیز برای اجرای بهینه بازی پیشنهاد شده است
.
یه جوری گفتن حداقل USB 2.0 انگار 360 و Ps3 ساپورت می کنند Usb 3.0 رو :|
بعد این قسمت قرمزه یعنی چی؟؟ :-/

آخرین ویرایش:
واقا من خیلی شکه شدم از اینکه دیدم بازی فقط 2 تا DVD و تازه کل بازی از روی یک DVD اجرا میشه اونم بازی با این عظمت و با این مپ عظیم مشکل هارد اصلا برام مطرح نیست چون یه هارد 60 گیگ دارم هر چقدر بخواد میتونه فضا اشغال کنه ... :d

مشکل هارد منم حل شد ! یه فلش 16 گرفتم ! 23.000 تومن :d

منم از این که بازی فقط از روی یک دی وی دی اجرا میشه تعجب کردم !!!!!!!!!! این یه مورد زیادی عجیب بود ! -_-

واقعا راک استار کار هوشمندانه ایی کرده. من فکر می کنم که راک استار اومده کل نقشه و اسکریپت بازی رو توی یک دیسک قرار داده و ابجکت ها و تکسچر های سنگین رو به صورت نصبی قرار داده
این موضوع نه تنها باعث میشه دستشون بازتر بشه بلکه باعث میشه مشکل افت فریم ناشی از لود شدن زیاد از روی دیسک و یا لود نشدن ابجکت ها به طور کلی برطرف بشه

ببین بازی چه قدر گسترده تر از IV که مجبور شدن این کار رو بکنن ... شدیدا منتظرم

واقا من خیلی شکه شدم از اینکه دیدم بازی فقط 2 تا DVD و تازه کل بازی از روی یک DVD اجرا میشه اونم بازی با این عظمت و با این مپ عظیم مشکل هارد اصلا برام مطرح نیست چون یه هارد 60 گیگ دارم هر چقدر بخواد میتونه فضا اشغال کنه ... :d
کلا وسعت بازی ارتباط 1مستقیمی به تعداد دیسک نداره ..
نمونش همین بازی اسکایرم نزدیک یک ساله نشستم پاش ! واقعا نمی دونم چجوری این وسعت بازی این همه لوکشین دیالوگ ایتم و ... رو تو یک dvd جا دادن . تازه حسابشو کنی کمتر یک dvd هست وقتی رو هارد میریزی حدود 4 گیگ حجمشه اشتبا نکنم

کلا وسعت بازی ارتباط 1مستقیمی به تعداد دیسک نداره ..
نمونش همین بازی اسکایرم نزدیک یک ساله نشستم پاش ! واقعا نمی دونم چجوری این وسعت بازی این همه لوکشین دیالوگ ایتم و ... رو تو یک dvd جا دادن . تازه حسابشو کنی کمتر یک dvd هست وقتی رو هارد میریزی حدود 4 گیگ حجمشه اشتبا نکنم
تیم کمپرس کردن بتسدا برعکس *R(تو PC البته:دی)فوق العادس:دی

اينا ميگن كه ديسك اول رو بايد رو كنسول نصب كنيم كه فضاي مورد نيازش 8 گيگه
ولي من قضيه ديسك دو رو متوجه نشدم . يعني ديسك دو اصلا قابل نصب شدن رو هارد نيست ؟ بالاخره ديسك دوم يه حجم چند گيگي داره ديگه .
اصن قاطي كردم .:d چون ما بازي رو ميريزم تو هارد كه كنسول بازي رو از رو هارد بخونه.
حالا ديسك دو رو اجرا ميكني از روي هارد بازي اجرا ميشه يا ديسك ؟

اينا ميگن كه ديسك اول رو بايد رو كنسول نصب كنيم كه فضاي مورد نيازش 8 گيگه
ولي من قضيه ديسك دو رو متوجه نشدم . يعني ديسك دو اصلا قابل نصب شدن رو هارد نيست ؟ بالاخره ديسك دوم يه حجم چند گيگي داره ديگه .
اصن قاطي كردم .:d چون ما بازي رو ميريزم تو هارد كه كنسول بازي رو از رو هارد بخونه.
حالا ديسك دو رو اجرا ميكني از روي هارد بازي اجرا ميشه يا ديسك ؟
از هر دو .یه سری تکسچرای سنگین رو تقسیم میکنن رو هارد که سرعتش بیشتره .یه سری هم تو دیسک و موقع اجرای بازی از هر دو رسانه LOAD میکنه.

از هر دو .یه سری تکسچرای سنگین رو تقسیم میکنن رو هارد که سرعتش بیشتره .یه سری هم تو دیسک و موقع اجرای بازی از هر دو رسانه LOAD میکنه.

يعني ديسك دوم رو اصلا نميشه رو هارد ريخت كه از رو هارد اجرا شه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or