GT5 Vs. Forza3 ...Game play

کدام گیم پلی را بهتر میدانید؟

• Forza 3

رای‌ها: 76 50.0%
  • GT 5

رای‌ها: 76 50.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
همین الانم FM3 بهترین شبیه ساز هست با توجه به امتیازات
کافیه یه سرچ بکنی
FM4 حدود 4 ماه دیگه میاد
فعلا که فک همه خورده زمین
تریلرهای FM4 رو ببینی دیگه به GT فک نمیکنی
میتونی بری تو بخش 360 بازیهاش FM4 ببینی!
GT6 شاید 5 سال دیگه:))
كلا كه همه ميان اينجا ميگن امتيازات ... نصف ملت اعتقاد ندارن به اينا ولي من ميگم باشه بر اساس امتياز ...
همه كسايي كه ميان هي ميگن GT با توجه به امتيازات بدتره بگم كه هيشكي از شبيه سازي GT5 اشكالي نگرفته
مثلا اين ايراداي سايت gamespot
1 - تفاوت خيلي زياد بين ماشيناي S با P !!! اين واقعا درسته ، ماشيناي پريميوم عالي هستن ولي استانداردا اصلا در حد اونا نيستن .
2 - طول كشيدن تا عرضه بازي ... مشكلات قسمت آنلاين ( اون اولي كه 1000 بار حرفش زده شده ، مشكل دوم هم كه برطرف شده ، اوايل عرضه بازي حدود 3 مليون تاش فروش رفت ، البته واقعا توجيه نميشه ولي ايرادي به نفس بازي وارد نميشه ... )
3 - وقتي كه از ماشين قوي استفاده كني راحت ميبري :( اين ايراد ديگه من روم نميشه در موردش حرف بزنم ، خيلي مسخرس اصلا چه دليلي داره كه كه اينجور چيزي نباشه ...

كلا هم سطح بحث در حدي نيس كه من بشينم جواب ايراداي الكي رو بدم

هركي با GT5 هر مشكلي داشت بياد بگه تا خودم جوابشو بدم . ( نيايد به برگ درختو در و ديوار گير بدين )‌
GT5 : The Real Driving Simulator

يكي نيس بگه كه واسه nascar خود yamauchi ميرفت تو مسابقات از داخل و بيرون ماشين عكس ميگرفت
واسه اموزش نسكار jeff gordon كه خودش راننده اين مسابقاته آوردن .
همين ماشين X2010 خودش ، اين كه ممكنه از نظر مهندسي وجود داشته باشه يا نه ، اگه سر چه پيچي با چه سرعتي بپيچه انسان بدنش تحمل نيرويي كه بش وارد ميشه رو داره يا نه ... كلا يه پروژس اين ماشين ( فقط واسه يه بازي )
تو قسمت چلنج ردبول شما با خود sebastian vettel ، قهرمان مسابقات فرمول 1 مسابقه ميديد ( فيلم بازي كردنش خيلي جالبه ، صحبتايي كه در مورد ماشين و بازي مي كنه )
Only GT

دوستای عزیزم
امیدوارم خدایی ناکرده اینجا دعوا نشه
هرکی نظرش رو میگه و بچه ها با شخصیت تر از اونی هستن که سر این 2بازی دعوا کنن و بحث بالا بگیره:دی
Forza3 با اینکه نسبت به GT5 کمتر کار شده امتیاز بیشتری آورد منم تعجب کردم که GT5 با اینکه حدودا 5 سالی روش کار شد نمره ی 8.5 رو آورد که خیلی کمه واسه همچین عنوان شاخی
Forza3 سال 2009 اومد و GT5 سال 2010! مشخصه کدوم عنوان تونسته قوی تر ظاهر شه
این نظر من بود.

راستی foxy جان یادت رفت در مورد رالی و اموزشهای شخص سباستین لوبر حرف بزنی...واقعا که تحسین بر انگیزه. شما میتونید با بهترین راننده های هر سبکی ارتباط بر قرار کنید و از صحبتهای اونها لذت ببرید...به نظر من مقایسه ی منطقی به نظر نمیرسه از هر زاویه ای که نگاه کنید.
بد نیست دوستانی که به فورزا رای دادن یه نگاهی هم به Gt5 بندازن ;;)

سلام...

کلا این تاپیک به من ربطی نداره ها ولی یه سوال داشتم چرا جدیدا بچه ها میگن فورتزا مگه دو تا z داره که اینطوری میخونید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or