GT5 Vs. Forza3 ...Game play

کدام گیم پلی را بهتر میدانید؟

• Forza 3

رای‌ها: 76 50.0%
  • GT 5

رای‌ها: 76 50.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
من هم معتقدم کنترل GT سخت تر هست.اما اینجوری که شما میگی،انگار فورتزا یه بازی آرکید هست.این که میگید در هر شرایطی آسون هست واقعا اشتباه هست.شما stability control,traction control رو خاموش کن و یه ماشین مثل لامبورگینی بردار،تا ببینی کنترل ماشین چقدر وحشتناک میشه.همون اول مسابقه که 3-2-1 میگن،اگر همه گزینه ها خاموش باشه و با یه ماشین کلاس s و یا R1 بخوای شروع کنی،باید بلد باشی گاز رو چجوری پر کنی،وگرنه ماشینت تا صبح دور خودت میچرخه.
آخ گفتی ...
این خاموش کردن کنترل کشش هم خودش سختی بازی چند برابر می کنه ...

من هم معتقدم کنترل GT سخت تر هست.اما اینجوری که شما میگی،انگار فورتزا یه بازی آرکید هست.این که میگید در هر شرایطی آسون هست واقعا اشتباه هست.شما stability control,traction control رو خاموش کن و یه ماشین مثل لامبورگینی بردار،تا ببینی کنترل ماشین چقدر وحشتناک میشه.همون اول مسابقه که 3-2-1 میگن،اگر همه گزینه ها خاموش باشه و با یه ماشین کلاس s و یا R1 بخوای شروع کنی،باید بلد باشی گاز رو چجوری پر کنی،وگرنه ماشینت تا صبح دور خودت میچرخه.

البته شرایط منظورم مواقعی که مجبور میشید ترمز های وحشتناک کنید , یهو بچیچید و ... هست.
نسبت به GT می گم آسونه نه اینکه فورزا آسون هست .
این کاری که می گی رو دقیقا با یه کروت قدیمی (فول تیون ) تو GT بخوای انجام بدی , به مراتب سخت تره , سر پیچ ها به هیچ وجه نمی تونی تا ته گاز بدی و گرنه به رحمت خدا سپرده می شی ( البته تو فورزا هم همینجوریه )
کلا گیم پلی 2 تا بازی رو میشه عالی دونست ولی من چند روز پیش تو مغازه دوستم با فرمون 2 تا بازی رو تست کردم GT بیشتر به دلم نشست نمی دونم چرا ولی اون حس و حال و سنگینی ماشین رو GT نسبت به فورزا بهتر انتقال می ده .

البته شرایط منظورم مواقعی که مجبور میشید ترمز های وحشتناک کنید , یهو بچیچید و ... هست.
نسبت به GT می گم آسونه نه اینکه فورزا آسون هست .
این کاری که می گی رو دقیقا با یه کروت قدیمی (فول تیون ) تو GT بخوای انجام بدی , به مراتب سخت تره , سر پیچ ها به هیچ وجه نمی تونی تا ته گاز بدی و گرنه به رحمت خدا سپرده می شی ( البته تو فورزا هم همینجوریه )
کلا گیم پلی 2 تا بازی رو میشه عالی دونست ولی من چند روز پیش تو مغازه دوستم با فرمون 2 تا بازی رو تست کردم GT بیشتر به دلم نشست نمی دونم چرا ولی اون حس و حال و سنگینی ماشین رو GT نسبت به فورزا بهتر انتقال می ده .

اخه سختی داریم تا سختی!!

یکی شب میخوابه صبح به این نتیجه میرسه که ماشین سر پیچ باید از روی قوانین فیزیک رد بشه!

یکی هم میره 5 سال وقتشو میذاره که وقتی شما تو یه شیب تند گاز رو ول کردی ماشین خود به

خود دنده نخوره (مثل بعضی بازیا)ویا وقتی با یه audi r8 میرونید همون حسی رو نداشته باشید

که با روندن یه GALARDO بهتون دست میده.

با توجه به زمان،هزینه ی ساخت و حرف ها و ادعاهای سازندگان قبل از عرضه ی هر دو بازی،میشه گفت که فورزا3 بهتره.
این چه حرفیه مگه کیفیت بازی رو با حرفهای قبل از انتشار سازنده ها میسنجن! باید کیفیت بازی رو از لحاظ گوناگون مثل گرافیک و گیم پلی و واقعی بودن(بازیهای مدعی سیمولیشن بودن)سنجید و مقایسه کرد من که هر دو رو خیلی بازی کردم امکان نداره حتی1 بار به برتری فورزا رای بدم چون بعد از نشستن پای جی تی5 به زحمت میشه فورزا بازی کرد حداقل برای من اینطور بود

همچين ميگين Eventهاي GT 5 كمه كه انگار همه Aspec رو 2 روز بعد خريد بازي رسوندين لول 40 و پشتشم هرچي لايسنس و اسپشيال بوده طلا كردين
+
اگه GT5 آسونه پس طلا كردن لايسنس هيچه ، benz academy رو كه ديگه حرفشم نزن ، اون رالي با لامبورگيني هم كه آخريم بايد بيايم اول شيم (‌اسمش ديگه يادم نيس ) بوقه ، eiger و ردبول چلنج هم كه خجالت ميكشم اسمشونو بيارم .
مسابقه 24 ساعته
اگه خيلي حس تسلط دارين يه clean lap با X2010 تو nurburgring بريد .
من كلا كاري به اينا ندارم ،‌ من فن جي تي 5-ام ! من حرفم اينه :
GT5 : The Real Driving Simulator
نه كاري به نورش دارم نه خريد ماشينش نه استانداردش نه ... نه ... فقط بشين با فرمون بازي كن فرق ماشينارو حسسسسس كن .

• Like
Reactions: Dinosaur
فك نميكنم اين تاپيك به نتيجه قطعي برسه چون هر كدوم يه چيز خوب داره اما من GT رو به Forza از لحاظ گيم پلي ترجيح ميدم !
اين تاپيك هم مثله خيلي از تاپيك هاي ديگه به كل كل توهين ختم ميشه و اخرش هم تاپيك قفل ميشه !

مهم اینه که gamespot به gt 8داده ولی به forza 9.5
مگه امتياز بالاتر دليل بر بهتر بودن از همه نظره ؟!
بهتره رو دور افتادن رو بزاريد كناريد !

آخرین ویرایش:
من هر دوتا شونو بازی کردم فورزا بد 3 روز واقعا تکراری میشه......ولی gt5 الان یه ماه دارم میرم هنوزم سیر نشدم به خاطر جذابیتش:d:dجذابیت اینه که عرق بریزی بد بری ماشین بخری بد هی دوباره عرق بریزی بری ییکی دیگه بخری تو photo mode ازشون عکس بگیری:d

خب Forza4 عرضه نشده؟

برای کسی که 2 نفره میخواد بازی کنه کدام بهتره؟

صدا گذاری کدام بهتره؟

من بین Xbox و PS3 گیر کردم که در اصل میخوام بدونم GT5 بهتره یا Forza وقتی به نتیجه رسیدم برم کنسولش رو بخرم:دی

خب Forza4 عرضه نشده؟

برای کسی که 2 نفره میخواد بازی کنه کدام بهتره؟

صدا گذاری کدام بهتره؟

من بین Xbox و PS3 گیر کردم که در اصل میخوام بدونم GT5 بهتره یا Forza وقتی به نتیجه رسیدم برم کنسولش رو بخرم:دی
همین الانم FM3 بهترین شبیه ساز هست با توجه به امتیازات
کافیه یه سرچ بکنی
FM4 حدود 4 ماه دیگه میاد
فعلا که فک همه خورده زمین
تریلرهای FM4 رو ببینی دیگه به GT فک نمیکنی
میتونی بری تو بخش 360 بازیهاش FM4 ببینی!
GT6 شاید 5 سال دیگه:))

• Like
Reactions: Siavash_MH
همین الانم FM3 بهترین شبیه ساز هست با توجه به امتیازات
کافیه یه سرچ بکنی
FM4 حدود 4 ماه دیگه میاد
فعلا که فک همه خورده زمین
تریلرهای FM4 رو ببینی دیگه به GT فک نمیکنی
میتونی بری تو بخش 360 بازیهاش FM4 ببینی!
GT6 شاید 5 سال دیگه
اون جمله آخریو خوب اومدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or