Gris | PC

m2d1_gris.jpg

Gris

پلتفرم : Switch , PC
توسعه دهنده : Nomada Games​

Gris یک بازی platformer زیباست که توسط Nomada Studio توسعه می یابد .
جهانی با رنگ بندی و موسیقی بی نظیر ! ، گریس شخصیت اصلی ، ماجراجویی خود را در دنیای انتزاعی بازی به زیبایی به تصویر می کشد ، هیچ دشمنی در نسخه دمو وجود ندارد ! جز یک کلاغ که ترسو واهمه برای او ایجاد می کند ، غمو اندوه در بطن بازی کاملا حس می شود ، ارتباط با شخصیت و دنیای پیرامون آن حسِ غوطه وری میدهد . برای آن نمی توانم صبر کنم .

شما را به دیدن نمایش زیبای بازی دعوت میکنم .

آخرین ویرایش:
یک ساعت کامل ازش ساندترک رو یوتیوب هست فعلا همونه البته قاعدتا باید فایل صوتیش هم باشه چون واسه فروش گذاشتنش باید بگردی :D
اتفاقا اولین چیزی من دنبالش گشتم و از بازی برام مهمتر بود همین موسیقیش بود. ولی خب لینک درست درمونی ازش نبود که اینجا بزارم حس آپلودش هم نداشتم که الان برا چند ثانیه حسش اومد آپلودش کردم:دی البته دنبال کیفیت بالاترش هستم اگه پیدا کردم همینجا قرار میدم.

دانلود آلبوم موسیقی بازی Gris

اتفاقا اولین چیزی من دنبالش گشتم و از بازی برام مهمتر بود همین موسیقیش بود. ولی خب لینک درست درمونی ازش نبود که اینجا بزارم حس آپلودش هم نداشتم که الان برا چند ثانیه حسش اومد آپلودش کردم:D البته دنبال کیفیت بالاترش هستم اگه پیدا کردم همینجا قرار میدم.

دانلود آلبوم موسیقی بازی Gris
از اینجا می تونید نسخه با کیفیت ترش رو دانلود کنید.

30 مین از گیم پلی ابتداییش رو دیدم فقط میتونم بگم woooooooooooooow!!
خدایگان ART!!!!
چه موسقی متنی، مرگ آوررره~X(
چه کرکتر cute یی!!!!!
غرق شدم لعنتی!
چقدر تمیز و خوشکل در اومده بازی ، از همون اول به خاطر گنگ بودن داستان یاد عشقم Rime افتادم=((

پ.ن:کسی اطلاع نداره که آیا بعدها قرار هست واسه ps4 بیاد یانه؟؟

30 مین از گیم پلی ابتداییش رو دیدم فقط میتونم بگم woooooooooooooow!!
خدایگان ART!!!!
چه موسقی متنی، مرگ آوررره~X(
چه کرکتر cute یی!!!!!
غرق شدم لعنتی!
چقدر تمیز و خوشکل در اومده بازی ، از همون اول به خاطر گنگ بودن داستان یاد عشقم Rime افتادم=((

پ.ن:کسی اطلاع نداره که آیا بعدها قرار هست واسه ps4 بیاد یانه؟؟
یه قرارداد انحصاری زمانیه ، میاد . قرار بود نیاد روی PC هم نبود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or