Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
من باز هم با اين بزرگ كردن رينگ مشكل دارم ! :| دقيقا چيزي كه بچه ها گفتن درسته اما براي من انگار LS و F2 يك جور ديگه هست . آخه مشكل به همين جا ختم نميشه . توي قسمت Replay براي جلو يا عقب بردن بايد از LS استفاده كنيم كه اونجا هم اين دكمه عمل نمي كنه !! به نظرتون اگه از توي تنظيمات ترتيب دكمه ها رو reset كنم درست ميشه ؟!

من باز هم با اين بزرگ كردن رينگ مشكل دارم ! :| دقيقا چيزي كه بچه ها گفتن درسته اما براي من انگار LS و F2 يك جور ديگه هست . آخه مشكل به همين جا ختم نميشه . توي قسمت Replay براي جلو يا عقب بردن بايد از LS استفاده كنيم كه اونجا هم اين دكمه عمل نمي كنه !! به نظرتون اگه از توي تنظيمات ترتيب دكمه ها رو reset كنم درست ميشه ؟!

بهتره همینکارو انجام بدید.ولی تا جایی که یادمه F4 رینگ رو بزرگ میکرد.
====================
دوستان توی سیزن 1 بازی آخرین مسابقه هست فک کنم من دقیقا متوجه نمیشم باید چیکار کنم تا برنده بشم یعنی یه سری ماشین که فک کنم Toyota هستن که هرچی ازشون جلو میزنم انگار تمومی ندارن.دقیقا چکار باید بکنم؟

====================
دوستان توی سیزن 1 بازی آخرین مسابقه هست فک کنم من دقیقا متوجه نمیشم باید چیکار کنم تا برنده بشم یعنی یه سری ماشین که فک کنم Toyota هستن که هرچی ازشون جلو میزنم انگار تمومی ندارن.دقیقا چکار باید بکنم؟

راستش اگه همون overtake رو ميگي كه با همون dodge آبي بايد بريم ، طوري هست كه بايد بدون برخورد با مشين ها همه رو پشت سر بگذاري (البته اگه برخورد هم بكني عيبي نداره فقط 100تا 100تا امتياز ها اضافه ميشه ) . اگه دقت كنين قسمت سمت راست بالاي صفحه امتيازاتي رو كه ميگيري نشون ميده . همين طور بايد ادامه بدي تا سه دور كامل بزني بعد تمامه ! از آخر هم اگه مجموع امتيازاتتون از نفر دوم بيشتر بشه برنده ميشي !

====================
فکر کنم پروموی فصل اول رو میگی.این مرحله رو نباید اصلا برخوردی داشته باشی،چه با اون ماشینها،چه با درودیوار.از کنار هر ماشین که رد شی 100 پوینت بهت میده،این زنجیره ادامه داره تا برسی به 1000 امتیاز.پس علاوه بر اینکه دقت نیاز داری که به جائی نخوری باید سرعت هم داشته باشی که از تعداد بیشتری ماشین سبقت بگیری که اول شی.

فکر کنم پروموی فصل اول رو میگی.این مرحله رو نباید اصلا برخوردی داشته باشی،چه با اون ماشینها،چه با درودیوار.از کنار هر ماشین که رد شی 100 پوینت بهت میده،این زنجیره ادامه داره تا برسی به 1000 امتیاز.پس علاوه بر اینکه دقت نیاز داری که به جائی نخوری باید سرعت هم داشته باشی که از تعداد بیشتری ماشین سبقت بگیری که اول شی.

راستش اگه همون overtake رو ميگي كه با همون dodge آبي بايد بريم ، طوري هست كه بايد بدون برخورد با مشين ها همه رو پشت سر بگذاري (البته اگه برخورد هم بكني عيبي نداره فقط 100تا 100تا امتياز ها اضافه ميشه ) . اگه دقت كنين قسمت سمت راست بالاي صفحه امتيازاتي رو كه ميگيري نشون ميده . همين طور بايد ادامه بدي تا سه دور كامل بزني بعد تمامه ! از آخر هم اگه مجموع امتيازاتتون از نفر دوم بيشتر بشه برنده ميشي !

خیلی ممنون.ولی من نهایت امتیازی رو که تونستم جمع کنم 7000 تا بود.جوری که من دیدم اگه به درو دیوار هم بخوریم بازم امتیازها محاسبه میشه(به نظر من اینطوریه)چون هر چی به درو دیوار و ماشین ها هم که نمیخورم بازم امتیازی رو که میگیرم همون امتیازی هس که به درو دیوار میخورم.ولی اون یکی ماشین همیشه چند برابر منه.کار خاصی نمیشه کرد یعنی همینطوری باید اول شد؟

خیلی ممنون.ولی من نهایت امتیازی رو که تونستم جمع کنم 7000 تا بود.جوری که من دیدم اگه به درو دیوار هم بخوریم بازم امتیازها محاسبه میشه(به نظر من اینطوریه)چون هر چی به درو دیوار و ماشین ها هم که نمیخورم بازم امتیازی رو که میگیرم همون امتیازی هس که به درو دیوار میخورم.ولی اون یکی ماشین همیشه چند برابر منه.کار خاصی نمیشه کرد یعنی همینطوری باید اول شد؟
سخت ترین مسابقه overtake بازی همین مسابقه اوله. یه کم زور بزنی درست می شه! فقط تند نرو، سر پیچ ها سبفت نگیر، کلا دستی هم نکش. تا آخرای سومین دور اصلا نباید به هیچ جایی بخوری تا بتونی ببری. من هم سر این حدود یه ساعت و نیم طول کشید تا تونستم 36000 تا بیارم.

توي مسابقات Overtake بايد يك چيز رو رعايت كرد اون هم اينه كه بايد صبر داشت ! نبايد وسوسه بشي كه هر چه سريع تر ماشين ها رو پشت سر بذاري چون كه بدون شك يك برخورد پيش مياد اما اگه يكم صبر داشته باشي حالا اگه 1000 تا بابت يك overtake نگيري اما 900 يا 800 امتياز ميگيري اما اگه عجله كني 100 امتياز ميتوني بگيري !

Last edited by a moderator:
نمي دونم چرا بعضي ها به بازي اشكال ميگيرن ! ميگن افتضاحه چرا دقيق نمي گن چرا ؟!!! اگه بحث سر كنترل ماشين ها هست والا NFS Most Wanted 2012 خيلي بدتر بود ميتونم بگم حتي بدترين بود . بابا يكم روي دست فرمون كنترل داشته باشين همه چيز خوب ميشه . اين Camaro SS رو بردارين ببينين كه چه ركابي ميده لعنتي (!!) خداييش Grid 2 ريسينگ خيلي خوبي هست . باز هم خواهش ميكنم كسايي كه ميگن بازي خرابه بيان دلايلشون رو بگن !

نمي دونم چرا بعضي ها به بازي اشكال ميگيرن ! ميگن افتضاحه چرا دقيق نمي گن چرا ؟!!! اگه بحث سر كنترل ماشين ها هست والا NFS Most Wanted 2012 خيلي بدتر بود ميتونم بگم حتي بدترين بود . بابا يكم روي دست فرمون كنترل داشته باشين همه چيز خوب ميشه . اين Camaro SS رو بردارين ببينين كه چه ركابي ميده لعنتي (!!) خداييش Grid 2 ريسينگ خيلي خوبي هست . باز هم خواهش ميكنم كسايي كه ميگن بازي خرابه بيان دلايلشون رو بگن !

داداش واقعا کنترل ماشینا مسخرس!
آخه تو واقعیت کجا با یه دور ساده ماشین صدتا چرخ میخوره؟

من NFS Mw2012 رو تا تهشم رفتم خیلیم حال داد!..والا کنترلش اصلا با این بازی یکی نیس.خیلیم باحاله،نمیدونم والا شما میگی mw بدتره ولی واسه من بهتر بود.
ولی کنترل این بازی به معنای واقعی افتضاحه!

اون دوستمونم که تیکه انداخت خدمتش عرض کنم تو خوبی،تو گیم بازی،اصن تو خودت بازیو ساختی دادی بیرون!
اینقد بدم میاد ازین دست آدما....

داداش واقعا کنترل ماشینا مسخرس!
آخه تو واقعیت کجا با یه دور ساده ماشین صدتا چرخ میخوره؟

من NFS Mw2012 رو تا تهشم رفتم خیلیم حال داد!..والا کنترلش اصلا با این بازی یکی نیس.خیلیم باحاله،نمیدونم والا شما میگی mw بدتره ولی واسه من بهتر بود.
ولی کنترل این بازی به معنای واقعی افتضاحه!

اون دوستمونم که تیکه انداخت خدمتش عرض کنم تو خوبی،تو گیم بازی،اصن تو خودت بازیو ساختی دادی بیرون!
اینقد بدم میاد ازین دست آدما....

دوست عزیز متاسفانه شما احتمالا تا حالا ماشین بازی درست و حسابی بازی نکردید. خیلی هم بعید می دونم که ماشین های توی بازی رو در واقعیت سوار شده باشید و با سرعت 200-300 کیلومتر بر ساعت دریفت کشیده باشید! :دی بنا براین نمی تونید در مورد خوب یا بد بودن کنترل ماشین ها قضاوت کنید.
NFS هم برای تنوع خوبه ولی اصلا نمی تونه ملاک خوبی برای واقعیت باشه. کنترل های NFS کاملا فانتزی و غیر واقعیه. گرید به واقعیت نزدیک تره. تازه اگه به گرید گیر می دی باید فورتزا بازی کنی تا بفهمی کنترل واقعی یعنی چی!
به هر حال یه بار دیگه هم عرض می کنم اگه دست فرمونتون خوب نیست و حوصله کار کردن روی اون رو هم ندارید بی خودی به بازی گیر ندید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or