Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
اینترنت خفن نمی خواد بابا! 512 هم جواب می ده. حجم زیادی هم نمی بره.
بیاین آنلاین حال همتونو بکنم تو قوطی! :twisted::boxing:

من 128 دارم !! :|:( راستي كسي نميدونه توي قسمتي كه ماشين ها رو customize ميكنيم نميشه اندازه رينگي رو كه انتخاب ميكنيم بزرگ تر كرد ؟! آخه اندازه اي كه خودش داره خيلي كوچيكه !

من 128 دارم !! :|:( راستي كسي نميدونه توي قسمتي كه ماشين ها رو customize ميكنيم نميشه اندازه رينگي رو كه انتخاب ميكنيم بزرگ تر كرد ؟! آخه اندازه اي كه خودش داره خيلي كوچيكه !
چرا میشه.
رینگ رو انتخاب میکنی، همونجا میشه تغییر داد.
با دسته، RS رو که بزنی میشه

بازی به شدت اعصاب خورد کنه :D
خیلی سخته شده ...
دیگه اعصاب برام نمونده :|

به نظرم بازي تا Season 3 عاليه توي Season 4 خيلي خوبه اما Season 5 زياد به دلم نچسبيد . البته اينو از اين نظر ميگم كه من شخصا با ماشين هايي كه خيلي خيلي سريع ميرن ديگه حال نمي كنم . قبلا دوستشون داشتم اما الآن ديگه Bugatti و از اين جور ماشينا زياد برام جذابيتي ندارن . حالا اگه منظورتون از سختي اينه كه از همون اول سخته و يا با كنترلش مشكل دارين كه بايد بگم نه كنترلش خوبه اتفاقا بهتر هم شده اما قبول دارم كه Season 5 اعصاب خورد كنه !

بازی به شدت اعصاب خورد کنه :D
خیلی سخته شده ...
دیگه اعصاب برام نمونده :|

براتون دو پیشنهاد دارم:
1- هم رو اعصابتون کار کنید هم رو دست فرمونتون!
2- Difficulty رو کم کنید!

- - -ویرایش - - -

به نظرم بازي تا Season 3 عاليه توي Season 4 خيلي خوبه اما Season 5 زياد به دلم نچسبيد . البته اينو از اين نظر ميگم كه من شخصا با ماشين هايي كه خيلي خيلي سريع ميرن ديگه حال نمي كنم . قبلا دوستشون داشتم اما الآن ديگه Bugatti و از اين جور ماشينا زياد برام جذابيتي ندارن . حالا اگه منظورتون از سختي اينه كه از همون اول سخته و يا با كنترلش مشكل دارين كه بايد بگم نه كنترلش خوبه اتفاقا بهتر هم شده اما قبول دارم كه Season 5 اعصاب خورد كنه !
دقیقا من هم با ماشین های متوسط بیشتر حال می کنم. همون ماشین های tier 2 از همه بهترن. مخصوصا اون Nismo که عالیه.
ماشین های خفن به نظر من بیشتر به درد امثال فورتزا می خورن تا بازی هایی مثل گرید.

از دوستانی که نسخه اورجینال رو گرفتن کسی هست که اچیومنت Rival رو گرفته باشه ؟ جالبه هر دفعه واردش شدم آفلاین بوده . تایم خاصی داره آنلاک کردنش :-/

29233408632889646532.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or