Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
من که دانلودش کردم.4 تا هم DLC داشت.
فقط میتونم بگم عالیه،واقعا حرف نداره.مخصوصا توی درجه های سختی بالاتر!
Drift کشیدنش هم عالیه.الان یه 6 ساعتی میشد که بازی رو شروع کردم تازه بالاخره الان تونستم دل بکنم ازش.خیلی میچسبه.منوش عالیه.
فقط راجع به طبیعی بودن این بازی بگم که داشتم توی Test Drive همینجوری واسه خودم Drift میکشیدم که یدفه بنگ! لاستیک ماشین ترکید.من دقیقا این حالت شده بودم:-o
واقعا دستت درد نکنه CM که چی ساختـــی! آخه میدونید من نسخه ی اول بازی رو قبلا بازی کرده بودم اما خوشم نیومد ازش و پاکش کردم.زیاد هم به این نسخه امیدوار نبودم ولی الان کاملا نظرم عوض شده.حرف نداره بازیش.
پ.ن:من برم یکم دیگه بازیش کنم:d

دقیقا نقطه قوت Grid همین کاکپت بود :|. چرا اینو حذف کردن؟ چی پیش خودشون فکر کردن؟ :|؟
Shift اومد از همین نما کپی برداری کرد، شد سلطان بازی های ریسینگ برای من :|.

من نمیفهمم چرا اینقدر از کنترل ماشین بازی ایراد میگیرید؟ کنترل ماشین از Forza و حتا NFS هم آسون تره، دقیقا عین واقعیت میمونه، حتا بعضی وقت ها فیزیک رو میتونی توی ماشین حس کنی وقتی کشیده میشه روی آسفالت موقع پیچیدن ها . . .
خیلی خوب ساختن

کنترل بازی خوب و رونه فقط زاویه درون ماشین با آینه رو به بازی اضافه کنن که اصلا بدون آینه بازی حال نمیده کاش صدای ماشینها مثل بازی nfs MW2 عمق زیادی داشت گاز که میدادی حال می کردی

خب ، خوشبختانه Season 1 بدون هیچ مشکلی تمام شد . تا حالا کنترل ماشین ها خیلی چشمم رو گرفته . واقعا عالیه و کاملا واقعی . صداگذاری بازی هم به نظرم خوبه . مثلا وقتی با سرعت از کنار یک چیزی رد میشی یک صدایی شنیده میشه اما توی NFS MW 2012 با 200 تا از کنار اون همه ماشین رد می شدی هیچ صدایی نمی یومد . تا این جا همه ماشین ها به دلم نشسته به جز Dodge Charger که خیلی طولش زیاده و سرعتی هم نداره اما در عوض subaru BR-z و Chevorlet camaro Z28 خیلی خوبن .

من اولش که یکم بازی کردم یکم زده شدم ولی الان چند دست بازی کردم فهمیدم عجب بازی هست مثل NFS نیست که فقط بخواد گاز بدی .. اصلا تو NFS احتیاجی به ترمز نیست..
ولی این بازی شما تازه میفهمی که ترمز چی هست .. بازی از هر لحاظ عالی اگر یکم رو صدا گذاریش کار میکردن عالی میشود

- - -ویرایش - - -

دی ال سی بازی از کجا میشه گرفت؟ اصلا دی ال سی اومده براش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or