Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
کجاش ضعیف تر از Dirtه؟؟؟:-/.پیشرفت گرافیکی بازی کاملا مشخصه.شما به نور پردازی بازی دقت کردی؟نسبت به Dirt خیلی بهتر شده.
من به کیفیت تکسچرا و آبجکتای مختلف دقت میکنم هرچی دقت میکنم فکر میکنم از Dirt یکم ضعیف تره!!!
مثلا کیفیت درختا بنظر من توی مراحل جنگلی از Dirt 3 کمتره! البته شایدم من اشتباه میکنم ولی حس میکنم یکم ضعیف تره!
در مورد نور پردازی هم نسبت به Dirt ShowDown من پیشرفت خاصی نمیبینم ولی نسبت 3 چرا !

پوست من رو کند اما بلاخره رسیدم به season پایانی یعنی season 4 .:d
تو این مرحله آخر خبری از مسابقات ابتدایی نیست و شما مستقیما وارد WSR میشید .
خودتون رو برای بزرگترین challenge رانندگی کل دوران زندگی تون آماده کنید :d

به نظرم بازی تازه از season 3 شروع میشه .
یادتون نره که حتما به قسمت challenging سر بزنید و از اونجا با برنده شدن مسابقه ها اتومبیل های اون season رو به لیست اتومبیل های انتخابی تون اضافه کنید .
در مورد گرافیک بازی باید بگم می تونست خیلی سنگین تر و بهتر از این باشه ولی قابل قبوله و نورپردازیش هنوز به پای dirt 2 نمیرسه به نظرم .
نکته دیگه راجع به replay بعد از مسابقه هستش که چنگی به دل نمیزنه :(
اینم چندتا اسکرین شات از مراحل شب و سایر مراحل .

تعداد FAN ها هم در نوع خودش بی نظیره .:d

آخرین ویرایش:
من به کیفیت تکسچرا و آبجکتای مختلف دقت میکنم هرچی دقت میکنم فکر میکنم از Dirt یکم ضعیف تره!!!
مثلا کیفیت درختا بنظر من توی مراحل جنگلی از Dirt 3 کمتره! البته شایدم من اشتباه میکنم ولی حس میکنم یکم ضعیف تره!
در مورد نور پردازی هم نسبت به Dirt ShowDown من پیشرفت خاصی نمیبینم ولی نسبت 3 چرا !

گرافیک فنی ضعیف نیست بلکه مشکل از طراحی هنری که گرافیک تکنیکی رو هم تحت تاثیر قرار داده رنگ بندی هم دیگه اون حالت واقع گرایانه که یه ***** خاکستری خاصی داشت رو نداره
و رنگ ها خیلی شاد شدن

گرافیک فنی ضعیف نیست بلکه مشکل از طراحی هنری که گرافیک تکنیکی رو هم تحت تاثیر قرار داده رنگ بندی هم دیگه اون حالت واقع گرایانه که یه ***** خاکستری خاصی داشت رو نداره
و رنگ ها خیلی شاد شدن
بنظر من همون حالت showdown رو بهش میدادن هنریش میکردن خیلی بهتر بود!
این الان یک حالتیه بین همون هنری و Real مثل Dirt بخاطر همین یکم آزار میده!
وگرنه در کل خوبه! ولی چون انجینش جدیده انتظار داشتم یک چیزی متفاوت نسبت به Dirt ببینم!

منم بازی رو گرفتم
خیلی حال میده خدایی ! فقط مشکل انلاین بازی کردنش هست که tunngle نذاشته هنوز ! خود بازی هم 106 تومن !
بابا مولتیش که کرک شده.کرک Steamworks بگیر.استیم ران کن،دوستانتو اینوایت کن.
اگه از بازی خوشت اومده،خوب سی دی کی بخر براش.

روی سیستمی که dirt 3 روون اجرا میشه اینم روون اجرا میشه ؟

آره مطمئن باش.اصلا بازی سنگینی نیست.

آخرین ویرایش:
روی سیستمی که dirt 3 روون اجرا میشه اینم روون اجرا میشه ؟
آره احتمال خیلی زیاد روون اجرا بشه...
دوستان برای چی من اصلا نمیتونم ماشین (فورد) رو کنترل کنم؟انگار یه چیزی ماشینو میکشه سمت راست اصلا نمیشه کنترل کرد...
واقعا نا امید شدم یه ذره دکمه ی A رو میزنم که بره چپ میره تو در و دیوار خیلی تیزه اصلا طبیعی نیست... :|
آیا تنظیمات خاصی داره یا نه؟
ممنون

آخرین ویرایش:
آره احتمال خیلی زیاد روون اجرا بشه...
دوستان برای چی من اصلا نمیتونم ماشین (فورد) رو کنترل کنم؟انگار یه چیزی ماشینو میکشه سمت راست اصلا نمیشه کنترل کرد...
واقعا نا امید شدم یه ذره دکمه ی A رو میزنم که بره چپ میره تو در و دیوار خیلی تیزه اصلا طبیعی نیست... :|
آیا تنظیمات خاصی داره یا نه؟
ممنون
منظورت همون موستانگی که اول بازی بهت میده؟ برا من پی سی باز کنترل گرید1 هم با کیبورد سخت بود، بهترین نتیجه رو با گیم پد میتونی بگیری.کلا ریسینگ خوراکش گیم پد.اگه باز هم سخت بود برات تو قسمت Dificulity بزار رو مدیوم.اگه بازم سخت بود دیگه بازیو بزار کنار

سلام ، این قابلیت flashback بی نهایته؟ یعنی میشه هر چند بار که خواستیم اونو به کار ببریم، اگه اینجور باشه که میشه تو همه مسابقات برنده شد بدون هیچ دردسری.البته من در حالت نرمال دارم بازی میکنم و تقریبا 5-6 مرحله (منظورم مسابقه) رد کردم.در مورد بازی هم باید بگم که گیم پلی این بازی خیلی سرتر از nfs آخری هستش، خیلی دارم حال میکنم با این بازی فیزیک بازی هم عالی کار شده. تو nfs mw2 تا فرمونو یه نمه می چرخوندی میخوردی درودیوار و باید یه cut میدیدی که خیلی مسخره بود واقعا. این بازی واقعا عالی بوده تا اینجا دمه codemaster گرم.

سلام ، این قابلیت flashback بی نهایته؟ یعنی میشه هر چند بار که خواستیم اونو به کار ببریم، اگه اینجور باشه که میشه تو همه مسابقات برنده شد بدون هیچ دردسری.البته من در حالت نرمال دارم بازی میکنم و تقریبا 5-6 مرحله (منظورم مسابقه) رد کردم.در مورد بازی هم باید بگم که گیم پلی این بازی خیلی سرتر از nfs آخری هستش، خیلی دارم حال میکنم با این بازی فیزیک بازی هم عالی کار شده. تو nfs mw2 تا فرمونو یه نمه می چرخوندی میخوردی درودیوار و باید یه cut میدیدی که خیلی مسخره بود واقعا. این بازی واقعا عالی بوده تا اینجا دمه codemaster گرم.
Flash Back که بی نهایت نیست فکر کنم! من چند بار پشت سر هم زدم تموم شد باز تا یک چند دقیقه نمیشد بزنی!

در مورد NFS هم بگم! این دو ربطی به هم نداره! چون کلا اون حالت Real نداشت و کل بازیش حالت Arcade داشت! بخاطر همین گیم پلیش اینطوری بود که من مشکلی باهاش نداشتم و خیلی حال میکردم!
این بازی کلا Real هستو و حالت واقعی داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or