GRID 2 تاکتیک ها را عوض می کند !

Pythonistas

کاربر سایت
Codemasters می خواهد هوش مصنوعی در GRID 2 احساس متمایزی داشته باشد ، هر راننده رفتار و خصلت خود مخصوص به خود را داشته باشد . گاهی اوقات خشم جاده شما را به بیرون مسیر پرتاب می کند !

20130422_grid_2.jpg

تهیه کننده بازی آین اسمیت در گفت و گو با GamingBolt گفت که Grid جدید دارای یک سیستم هوش مصنوعی بسیار بهبود یافته است. "، ما اطلاعاتی از پارامترهای هوش مصنوعی اضافه نمودیم، اجازه می دهد ما تقریبا به انتخاب و ترکیب ویژگی ها برای راننده ها در نظر بگیریم که در مسیر چگونه رفتار می کنند،" وی گفت .
" بهبودی مورد علاقه من در هوش مصنوعی با المان های پویا است ، اگر شما آن ها را به بیرون از مسیر هدایت کنید ، انها با توجه به ماهیت طبیعی رفتاری متفاوت از آن ها سر می زند . "
این مصاحبه همچنین شامل برخی از بحث های جالب از موتور فیزیک جدید، همچنین توضیحات بیشتری در مورد هوش مصنوعی و مسیر های پویا و ... است . بازی Grid 2 قرار است برای سه پلتفرم PC, PlayStation 3 و Xbox 360 در ماه می عرضه شود .

منبع

کل Grid یه طرف، اون دریفت کشیدنش یه طرف:biggrin1: واقعا فوق العاده بود این بخش خصوصا وقتی با افکت دود و گرد و خاک ترکیب میشد:biggrin1:

گرافیکش هنوزم جز بهتریناست لامصب، همین الان نسخه‌ی اول بازی رو نصب کردم، خیلی خوبه.
اینم احتمالاً گرافیک کرک و پر ریزونی خواهد داشت. کلاً با موتور گرافیکی این Codemasters خیلی حال می‌کنم:d

برعکس شما امید زیادی به این سری از GRID ندارم . چه گیم پلی و چه گرافیک بیشتر من رو یاد RIDGE RACER UNBOUNCED میندازه تا GRID .
در ضمن نه ARCADE هست نه SIMULATION ی چیزی مابین این دوتا

RIDGE RACER UNBOUNCED? اون که خار..دره Arcade رو صاف کرده بود.
دیگه خیلی بی انصافیه این حرف.اگه در مورد نسخه ای که قراره بیاد داری صحبت میکنی،داری اشتباه میکنی.2 تا تریلر ازش ببین نظرت عوض میشه.
اگرم در مورد کل سری داری صحبت میکنی بازم اشتباه میزنی.Grid عنوانی بود که با اومدنش،بقیه IP هارو مجبور به استفاده از استانداردهائی که خودش پیاده کرده بود کرد.
EA که 2 نسخه از NFS رو Grid Clone زد(Shift 1&2).
همین گیم پلی که گرید داره به نظرم بهترین هیجان رو به گیمر منتقل میکنه.تا حدی آرکید،تا حدی هم سیمولیشن.همینش زیباست

هیچ چیز برا لذت بخش تر از دریفت گرید نبود
لامصب خیلی خفن بود
مخصوصا دودش! یه بار تو جاده اسپین شدم پرش شد دود یه لحظه خواستم بو کنم ببینم بویه مست کننده‌ی لاستیک میاد؟:دی
یادمه اولین بازی بود که توش هوش مصنوعی بهم زد!!!
خدا رحم کنه این جدیده! مثن دیدی یارو با چماغی پیاده شد اومد سراغت
فقط یه چیزی هست که حالمو گرفت اینه که یجا شنیدم دیده داشبورد برا کنسولا به خاطره محدودیت نداره:((
خدا کنه الکی باشه،حسش به این بود یارو پاشو رو گاز میدادو کلاچ و ترمز میذاشت!یا مثن شیشه ترک میخورد کلا هیچجا معلوم نبود!
یادش بخیر
خدا کنه زودتر بیادو توش تیونینگم باشه

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2

05587857591596784514.jpg
----------------------
52156510574516363426.jpg
--------------------
77464782706474870786.jpeg
-----------------------
83878102337717246393.jpg
-----------------------------
گرافیک بازی که واقعا می تونم بگم خیره کننده هست ! گیم پلی و کنترل ماشین ها هم حتما خوبه چون کمتر شرکت بازی سازی پیدا میشه که روی گرافیک بازی کلی کار کنه و با گیم پلی ضعیف بازی رو داغون کنه به علاوه اینکه نسخه اول این بازی فوق العاده بود . حالا هم باید منتظر بمونیم تا بازی بیاد تقریبا 2 هفته مونده !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or