GRID 2 تاکتیک ها را عوض می کند !

Pythonistas

کاربر سایت
Codemasters می خواهد هوش مصنوعی در GRID 2 احساس متمایزی داشته باشد ، هر راننده رفتار و خصلت خود مخصوص به خود را داشته باشد . گاهی اوقات خشم جاده شما را به بیرون مسیر پرتاب می کند !

20130422_grid_2.jpg

تهیه کننده بازی آین اسمیت در گفت و گو با GamingBolt گفت که Grid جدید دارای یک سیستم هوش مصنوعی بسیار بهبود یافته است. "، ما اطلاعاتی از پارامترهای هوش مصنوعی اضافه نمودیم، اجازه می دهد ما تقریبا به انتخاب و ترکیب ویژگی ها برای راننده ها در نظر بگیریم که در مسیر چگونه رفتار می کنند،" وی گفت .
" بهبودی مورد علاقه من در هوش مصنوعی با المان های پویا است ، اگر شما آن ها را به بیرون از مسیر هدایت کنید ، انها با توجه به ماهیت طبیعی رفتاری متفاوت از آن ها سر می زند . "
این مصاحبه همچنین شامل برخی از بحث های جالب از موتور فیزیک جدید، همچنین توضیحات بیشتری در مورد هوش مصنوعی و مسیر های پویا و ... است . بازی Grid 2 قرار است برای سه پلتفرم PC, PlayStation 3 و Xbox 360 در ماه می عرضه شود .

منبع

آخ آخ آخ... چه قدر منتظر این GRID هستم من... به خاطر ورژن اولش، آمار و احتمالات مهندسی ۸ شدم!! خدا رحم کرد مشروط نشدم!! :d ای... یادش بخیر.

لذت بخش ترین بازی ریسینگ که DIRT 2 بود ولی خوب هر کس نظرش یچیزه و اینم بازی میکنم ببینم چطوریه نسخه اول که زیاد با حال نبود به نظر من
GRID بیشتر رو محیط های شهری تمرکز داره و DIRT روی محیط های بیرون شهری در کل هر دو بازی های خوبین

آخرین ویرایش:
آخ آخ آخ آخ آیا حذف کردن دید داشبرد از بازی کار خوبیست؟ حرفه ای حالت بازی تو همون دید داخل کابین ماشین بود اون اگه حذف بشه مفت ارزش نداره

لذت بخشترین بازی ریسینگ این نسل همین بازی بود.به شدت منتظریم و امیدوار

البته اگر مثل Dirt بازی رو به سمت ارکید پیش نبرن !!!

---------- نوشته در 05:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

آخ آخ آخ آخ آیا حذف کردن دید داشبرد از بازی کار خوبیست؟ حرفه ای حالت بازی تو همون دید داخل کابین ماشین بود اون اگه حذف بشه مفت ارزش نداره

کی گفته حذف شده ؟! هنوزهست .

---------- نوشته در 05:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

کی گفته حذف شده ؟! هنوزهست .
راستی یادم رفته بود حذف شده درسته در این صورت هم بازی همون بدرده خودشون میخوره
موقعی کهdirt showdown رو بازی کردم حالم بهم خورد همه ارزش بازی به همون نماست

Grid واسه منی که خیلی اهل بازی‌های ریسینگ نیستم بهترین ریسینگ نسل بود. حالا نمی‌دونم علتش چی بود، ولی واسه من از همه‌ی ریسینگ‌های نسل بهتر بود:d

من نمیدونم کی گفته که گرید شبیه ساز هست و آرکید نیست؟؟؟؟؟:|اگر این شبیه سازه،پس جی تی و فورتزا چی هستن؟

گرید یه ریسینگ آرکید هست.با مقداری خمیرمایۀ شبیه ساز.مثل دمیج مکانیکی.ولی از لحاظ هندلینگ و این چیزا اصلا شبیه ساز نیست.

نمیدونم ملت چرا به هر ریسینگی که یه کم کنترل فرمان سخت باشه میگن شبیه ساز:دی
بدجور منتظر بازیم اون جاده کوهستان تو تریلربا موستانگ دیونم کرد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or